Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Hauzik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film shlédnut opět na filmovém festivalu ve Zlíně.Snímek se snaží jít z dobou mladých lidí.Nemějte mu to za zlé, takový dnešní svět mladých v Británii a i jinde ve světě je.Je sice pravda ,že scénář byl trošku slabší ,ale film pěkně odsýpal a nevznikala v něm žádná hluchá místa.Mohu doporučit.Než jej odsoudíte, tak ho sami shlédněte. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Být naše školství takhle anarchistické, chodil bych do školy i rád. Hodně oddechová vynikající komedie, v níž se sice objevují i laciné fórky, ale převažuje hodně dobrý ujetý a nadnesený humor, který mám rád. Holky z týhle školy jsou pěkně vychytralé mršky, které si však umí poradit a mají řešení na takřka každý problém. K tomu Rupert Everett ve famózní (dvoj)roli. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šílené a vcelku zábavné. Ten typ humoru mi sice stoprocentně neseděl a místy šel mimo mě (hlavně některé ty trapnější vtipy), ale musím uznat, že to mělo styl a hlavně dobrou hudbu (jsem ráda, že se na hudbě podílela i má oblíbená britská skupina Girls Aloud). ~(3,4)~ ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se podíval, protože jsem si myslel, že bude podobný celkem dobrému filmu ze stejného prostředí "Puberťačka". Nebyl. Šlo o internát podobně situovaný, ale s jinými metodami a jiným příběhem. Zde to bylo více do komedie, nešlo však tak moc o vzájemné vztahy. Pro mě toto nebyl tak moc kvalitní film, i když chápu, že adolescentům se to líbit může. Už jen pro netradiční způsob filozofie této školy. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nečekaně svěží komedie, která těží ze skvěle dávkovaného britského humoru a parádního hereckého obsazení (geniální Everett a Firth). Nutno říci, že k pochopení dosti hlášek a narážek je potřeba nejen číst titulky (které byly jinak na velmi dobré úrovni), ale taky pořádně poslouchat (viz geniální vtípek před hokejbalovým utkáním). K tomu všemu je nutno připočíst skvělý originální soundtrack (mimochodem skvěle otextovaný) a s hodnocením není možno zůstat při zemi. Palec nahoru a už teď se těším na pokračování. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně v 41. minutě, kdy Flash (Russell Brand) vyučuje zločin, je možné vidět na tabuli první tři zločiny, avšak v momentě, kdy žačky řeknou další "krádež", je v záběru na tabuli hned 5 zločinů, pričemž „krádež“ je šestá. (WillyMarks)
  • Postava Camilly Fritton (Rupert Everett) je parodií na Camillu, vévodkyni z Cornwallu, a to jak v rámci oblečení, tak manýrismu. (Stanislaus)
  • Colin Firth, Anna Chancellor, Talulah Riley a Gemma Arterton si již někdy dříve zahráli v některé z filmových, resp. seriálových adaptací románu "Pýcha a předsudek". (Stanislaus)

Reklama

Reklama