Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jméno, které se objevilo v úvodních titulkách, mě nenechalo na pochybách, že se rozehraje něco šíleného, ale na to už bych měla být zvyklá. Evidentně nejsem, protože Tarantino a jeho věrný následovník Bishop, mimochodem hraje i hlavní roli, mě opět překvapil. Vinnie Jones se mi do téhle party vyvrhelů nějak nehodil. Muzika se mi líbila, hodně zachraňuje a dodává filmu tu správnou šťávu, i když to je málo. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně debilní sračka, prakticky nedokoukatelné.Parta zastydlích rádoby drsných puberťáků ve středních a pokročilých letech se prohání na motorkách, fuckujou, střílej a mrdaj a hrajou si na Tarantina, kterej jim v tom pomáha, už mu nějakej pátek mrdá v kouli a tohle je jen důkaz, čirý sebestředný shit.0% ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Bikers, big tits, blonde, dancing, hardcore, lesbian, MILF, party, orgy, reality, striptease, teen, toys, threesome... žiadna reklama na porno, ale Hell Ride. Quentina tuna je ozaj citiť, ale nie je to len on (klasický) aaa v podstate na základe toho tomuto snímku niečo chýba. Miestami nadhľad, miestami poľahčujúce okolnosti, ale ako celok 6/10 komu sedí Tarantinov štýl - vrelo doporučujem. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Pozérský filmy, který si hraje na to, co není. Celkový dojem je ten, jakoby to natočil dvacetiletý fanda Leoneho filmů a také chtěl Leoneho prvky do filmu vpasovat. Výsledek je potom velice málo povedená karikatura, kdy herecké výkony vyznívají dost trapně. Místo toho, aby hlavní postavy hrály přirozené drsňáky, tak si na to jen hrají. Nakonec je budu podezřívat z toho, že to byl vlastně záměr. Značný důraz se klade na posturiku a ostatní výrazové prostředky, přičemž musím opakovat, že to vyznívá celkem trapně a hlavně školácky. Vůdce "Victorů" - Pistolero - vypadá jako nějaký druhořadý člen gangu, takový chcípáček. Ale proč by se do té role neobsadil, když je i režisérem... Nakonec je tedy nejlépe zahranou postavou "Gentlas" ztvárněn M. Madsenem, který takovéto role zvládne levou zadní. Slušně vypadá ještě postava mladého "Comanche". Dennis Hopper se svou středně malou rolí to do výšin nezvedne a hlavně ženské role jsou spíše epizodní. Připadá mi jako kdyby režisér řekl na přání svých kamarádek a známých: "Chceš si zahrát ve filmu? Jo, zrovna jeden točím. Něco ti tam najdu" A prostě jí (každé jedné) vymyslí nicneříkající desetiminutovku. Mě tedy tento film zklamal. Film, který si hraje na to, co prostě být nemůže ani s přivřením obou očí. PS: Chci ještě poznamenat, že scéna v závěru, kdy M. Madsen vystřílí na silnici všehny příslušníky nepřátelského gangu na jeden zátah, byla velmi povedená, neboť si na nic nehrála. Žádná dlouhá střílečka, pár sekund a byl klid. To bylo tak na čtyři hvězdy - ale jednalo se fakt jen o pár minut filmu. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pekelná jízda je vskutku pekelná a já jen přemýšlím, co tím chtěl vlastně Quentin jako producent říci. A jak jsem tak nad tím přemýšlel, napadlo mně, že možná nic. Že si to natočili jen tak čistě pro radost. Z lásky k mašinám, kulaťoučkejm prdýlkám indiánskejch mulatek a také díky těžko skrývané lásce k těm všelijakejm padouchům a desperátům. Asi by to nebylo komplet, kdyby u toho nebyla část jeho party herců a tak tu máme vždy a všudypřítomného Madsena i Carradineho jako obvykle dabovaného skvělým Brabcem... (kdo jej bude dabovat nyní, to věru nevím !). Quentin má rád retrospektivní vyprávění a kdo to už zná, nemůže být překvapen. Ale tady hned od začátku létají roky jak čísla znázorňující litry při tankování na benzínce... A se stejnou rychlostí naskakují i mrtvoly ve filmu. A když už si to motorkářské gangy díky dávné vraždě v rámci pomsty (jak jinak) nevyřizují mezi sebou, nabízí nám tentokráte film k odreagování dostatek kočiček i s těmi jejich všemi zaoblenými zákoutími... Já nejsem motorkář a tak asi dokonale neposoudím všechna ta životní béčka motorkářů co ve filmu padnou, ale abych se se šesti sešel v Šestce na šestsetšedesátšestce v šest, nemusím opravdu bejt ze šestý třídy... :-) . Bylo to ulítlé, bylo to zvláštní, ale líbilo se mi to... A to nemluvím o parádním soundtracku ! Takže já osobně dávám ne za tři, ale za 4 klíčky od bedýnky tam pod kvetoucí opůncií. * * * * ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)
  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)
  • Ako názvy pre film boli zvažované aj "Pistolero", "The Savage Riders Return", "The Wild Riders", "The Three Victors", a "Route 666 to Hell". (Smok)

Reklama

Reklama