Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller plný intrik a politických vražd s názvem Eskorta je výtečnou akcí s klasickým tématem a velmi dobrými hereckými výkony. Boyette je vězeň svěřený Gallagherovi, který má za úkol jej dopravit zpět do Spojených států. Boyette však unikne a Gallagher ho musí najít. Když se ale pustí do hledání, zjistí, že nejde jen o rutinní úkol, ale že se zaplétá do plánu na atentát, který musí překazit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $10,647,219Tržby Celosvetovo $-║ Bolo to natočené akosi bez šťavy, Gene Hackman sa snažil ale aj tak moc to k lepšiemu nevytiahol. Režisér Andrew Davis ako na striedačke točí lepšie(Utečenec, Prepadnutie v Pacifiku) z tými poslabšími(Diery, Chladná pomsta, Záchranári) filmami. /40%/ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Politický konspirační thriller dává tušit, proč dostal Andrew Davis za pár let na starosti Uprchlíka. Plán atentátu se postupně rozjíždí na několika frontách a strhává poctivého armádního seržanta (civilní a uvěřitelný Hackman) do slušně napínavé vysoké hry, kdy po něm všichni jdou a on musí odhalit, do čeho se vlastně zapletl. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

A je to ďalší z rady filmov, o ktorých ste v dobe ich vzniku ani nemali tušenia. Tu sa nám predstavujú herecké esá Gene Hackman, Joanna Cassidy a Tommy Lee Jones. Je to obyčajný, typický, akčný snímok, akých sme tu v 80tych rokoch videli nespočetne veľa. Ničím neobyčajný, ničím výnimočný. Priemerný. Prekvapivo sa nenachádza v kategórií - akčný, pretože práve akcie je to v skutku priveľa. Netvrdím však, že z nej padnete na zadok. Príbeh je dosť tuctový, ale herci sa postarali o to, že ak vás príbeh nezaujme, tak vás zaujmú výkony. Tommy Lee Jones prekvapivo v zápornej úlohe a to mu tu naozaj pristane. I keď to nieje jeho prvá záporná rola. Rozhodne sa nejedná o zlú snímku, ale je to jedna z tých, ktorú si pozriete a ani neoceníte, že ste ňou zabili čas. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

On by to byl celkem napínavý thriller s obstojnou zápletkou, jenže záporné postavy moc nefungují, z valné většiny jsou nedůvěryhodné. Jones je jedinou světlou výjimkou, jeho zabijàk je šarmantní kliďas. Ross nemá příležitost, aby svému generálovi dal patřičnou slizkost a nechal ho s křivým úsměvem konspirovat. Naštěsti jsou Cassidiová s Hackmanem opět skvělý pár. Závěrečný dialog mezi seržantem a plukovníkem je dosti povedený. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Sice to na víc než 3* není, ale svou momentální touhu po dosud neviděném 80´s fláku jsem ukojil vydatně. Poctivá stará škola z ranku konspiračních thrillerů "sám proti státu" se sošnou trojkou Hackman, Franz a Jones, které ze zálohy doplňuje slušná partička 80./90. b-list ksichtů jako Pam Grier, Kevinův táta (John Heard) či Chelcie Ross, který svým úlisáctvím nejvíc proslul jako senátor Baynard z Posledního skauta. Andrew Davis byl na přelomu dekády očividně ve formě.... Jdu si dát ze stejných pohnutek Roadhouse... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • Hoci sa dej odohráva na rôznych miestach po celom svete, takmer celý film (vrátane scén odohrávajúcich sa vo Washingtone a Nemecku) sa natáčal v Chicagu a jeho okolí. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama