Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychiatr František Soukenický nevypadá na první pohled jako nenapravitelný sukničkář, přesto ho zálety připraví o všechno. O zavedenou praxi, když se rozejde s milenkou Ivetou a ona ho udá lékařské komisi, která mu vzápětí odebere licenci. A následně o tolerantní manželku Elišku, která se rozhodne vyměnit ho za advokáta Viktora, jenž je mimochodem Františkův kamarád a rovněž bývalý pacient. Muž je nucen nastěhovat se k laskavé, ale poněkud dotěrné matce a po řadě neúspěšných pokusů získat zaměstnání přijme práci, kterou mu dá nerudný bratr Miloš, majitel autoškoly. Tu ovšem ve skutečnosti vede jeho atraktivní manželka Peggy, věčně flirtující s automechanikem Jardou. Začne flirtovat také s ním, stejně jako žačka autoškoly Natalie, a František, přestože se netají snahou získat zpět těhotnou Elišku, nedokáže svodům žen odolat. Vymlouvá se sice na hormonální poruchu, jenže se kvůli ženám a nedostatku sebekontroly dostává do stále dalších potíží a nakonec za každou chybu zaplatí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (379)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film s více či méně chatrnými hereckými výkony. Komedie bez jediného lepšího vtipu. Výsek z existence patetického chudáka, který neví co ze životem. Nenapadá mě postava, scéna či myšlenka, kvůli které by stálo za to tento snímek vidět a už vůbec nemám páru, co někoho vedlo k tomu, něco takového natočit. // 10% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jedno krátké dostaveníčko v kavárně, jeden osud chlapa, který by zasloužil nafackovat. Tak trošku usedlejší nestyda František(Josef Polášek) v žádném případě neokouzlí šarmem, ale maximálně svým doktorátem. Musím se přiznat, že film jsem viděla několikrát, ale až nyní úplně celý a vlastně jsem ani o moc nepřišla. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatý Františku... Asi sis nasral do úst, nebo pak nechápu, proč tu čudlárnu už aspoň někdo nenaučí normálně(!) mluvit!!! A co má jako teda ráda ta Eliška? Asi prasečinu... Nebo Indočínu? %-o . . . Jinak jak jinak zas jen bída a utrpení... °-[ - - - - - (Poprvé viděno 11.2.2012 na >tv nova frantumá< , hodnocení 5656., komentář zde naprušený jako dvastafrantadevětaosmdesátý - 11.2.2012) ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Film je dobrý, ale není pro každého. Je to jenom jeden z dalších filmu co když neuvidíš nic se nestane. ________ (+) "Jo, Tomáš Falus?", " Mám". ________ Hegerová aspoň na chvíli držela hubu a tak jsem ji mohl pouslouchat. ________ STRIH ________ Na několika místech je divný stříh 1) skoro v 1 hodine u "Ty tady budes bydlet?" a dalsi zaber ... jeden zaber je z boku a Franta mluvi do pokoje, druhy je v pokoji 2) střih byl i někde vtipný. ________ CESKA PRISLOVI ________ Tak dlouho se chodí s vědrem pro vodu ... Jaký otec takový syn. Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Přísloví si přímo říkají o to aby je někdo použil - jsou krátká (nápad-jednohubka pro spisovatele), lehce pochopitelná (pro spisovatele i čtenáře) a je jich hodně (jen tak je někdo neodhalí). ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zatímco film je s přibývajícími minutami stále horší, herci líbají dno od samého začátku. V některých momentech úmyslně, většinou ze zoufalství. Jako by nevěděli, jsou-li aktéry komedie (a jak moc střelené komedie) nebo seriózního dramatu o nevěře. Tápal jsem s nimi. 50% Zajímavé komentáře: Gemini, genetique, petaspur, Ony ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Debutující scenárista a režisér Jan Prušinovský předtím natočil s Poláškem úspěšný krátký studentský film Nejlepší je pěnivá (2005), také o poněkud dětinském muži, žijícím s matkou. (Cheeker)
  • Film byl, mimo jiné lokace, natáčen i na střeše a uvnitř obchodního centra "Šestka", v pražské Ruzyni. (EKLEKTIK)

Reklama

Reklama