Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (21)

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 1 - 60 % + Film - 55 %: Strašně těžké k zhodnocení. Na jednu stranu se jedná od prequelů o obrovský kvalitativní skok dopředu. Z Anakina, Obi-Wana a Yody jsou konečně sympatické a zajímavé postavy, kterým mladší verzi starých známých z původní trilogie věříte. Klonové i jediové jsou tu skvěle začleňováni do děje a díky tomu z nich hned máme místo nezajímavých pěšáků skutečné individuální postavy. A hlavně je to celé krásně vymyšlené a hrozně příjemné na koukání. Na tu druhou ale víc než jinde vadí fakt, že se jedná o animák pro děti, kde nic nemůže pořádně přistát a po každé epizodě/příběhu o několika částech se nekompromisně hází zpátečka a nastoluje se status quo. A tak ani ty nejlepší části nemohou nikdy z logiky konceptu překvapit a nakonec všechno nadějné jen dovedou do předvídatelného konce, někdy líp, někdy hůř. A to si ještě odmýšlím ty občasné výplňové epizody, jmenovitě Lost R2-D2 dvojdíl, Bombad Jedi a Blue Shadow Virus dvojdíl. Na to nejde nic jiného než se pořádně plesknout do čela, popřípadě drtit skip tlačítko. ()

J.e.r.e.c 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně promarněná šance a nevyužitý potenciál. Vizuální stránka je méně dětská, než jsem čekal, a i když vypadá dost počítačově, má svůj styl a je pro tento formát dvacetiminutových příběhů ideální. Problém je v tom, že Clone Wars jsou naprosto zbytečné. Není tu žádný dějový oblouk, tenká červená linie, která by příběh spojovala a postavy někam posouvala. 22 kapitol je rozsekáno na dvoj či trojepizody, případně na úplně samostatné díly, které tvoří jeden nekončící sled bitek o různé soustavy a planety, který ale nikam nevede, nemá žádné vyústění, smysl … nic. Ač je tu celkem dost starých i nových postav, o žádné z nich se nedozvíme nic zajímavého. Zkouknuta první série a na další nemám chuť. Není to vyloženě špatné, je to jen ztráta času. (2.6.2014) 55 % ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že ačkoliv je animace cílená na dětské diváky, tak je seriál velmi slušně koukatelnýi pro dospělé a některé díly, jako např. ten poslední, jsou skutečně vysoce kvalitní co se návaznosti na svět Star Wars týče. Zdaleka nejlepší postavy jsou Ahsoka a klonoví vojáci, za které dávám palec nahoru. Velké a pozitivní překvapení. ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Klonové války je velice zajímavý. Navazuje na stejnojmenný film, který byl nic moc. První díly na tom byly podobně. Vlastně celá první série byla průměrná. Líbí se mi, že zde dávají prostor každému Jedi rytíři. Série je plná zvratů a soubojů, bohužel však nudné díly s Jar Jarem, droidy. 40% ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O prozretí seriálu som rozmýšľal už veľmi dávno, no odrádzal ma počet epizód. Druhá séria Mandaloriana a veľa skvelých ohlasov ma k tomu donútili. A po prvej sérii musím povedať, že som mierne sklamaný. Najprv mi vadila animácia, na ktorú som si nemohol zvyknúť - to sa ale časom napravilo a už mi tak nevadí. Príde mi to naťahované a skôr zamerané na detského diváka. Obľúbil som si Ahsoku, Rexa i Codyho. A som rád, že sa tu občas objavil aj Jar Jar. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (145)

  • S 3,96 milionu diváků se jednalo o největší debut na Cartoon Network. (KGBelik)
  • Thang Le navrhl bouří pokrytý měsíc Ruusan jako protiklad klidné a tiché plynové planety Bespin. Atmosféru založil na bouřlivém prostředí Jupiteru. (KGBelik)
  • „Jedi fortune cookie“, který otevírá epizodu, zní: „Snadná je cesta k moudrosti pro ty, kteří nejsou zaslepeni sami sebou.“ V původním scénáři stálo: „Snadná je cesta k moudrosti pro ty, kteří nejsou zaslepeni egem.“ (KGBelik)

Reklama

Reklama