Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (21)

Fiffty 

všechny recenze uživatele

Po dlhom váhaní, či sa pustiť do tejto animovanej série, som sa nakoniec odhodlal a musím povedať, že som milo prekvapený. Čakal som, že to bude z veľkej časti pôsobiť, ako animovaný seriál, najmä pre detské publikum, ale niektoré časti boli vymyslené výborne a s dobrou zápletkou. Ako taká výplň medzi filmami hlavnej série je to skvelé a približuje to udalosti, ktoré sa odohrávali počas klonových vojen. Prvá séria ma presvedčila, takže budem pokračovať ďalej a verím , že to nesklame. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sem tam jsem si říkal, že tohle jsou konečně ty pravé Star Wars – nové a nové exotické planety, vesmírné bitvy, souboje na světelné meče či kreativní (a hojné) využívání Síly. Avšak dohromady se jednalo o nepříliš souvislé střípky z galaktické války mezi Republikou a Separatisty s různými hrdiny, které se mohou táhnout donekonečna (resp. do třetího filmu) s pohříchu okrajovým vlivem. Kromě určité zjednodušenosti zápletek se cílení na mladší publikum naštěstí projevilo převážně jen "vtipným" žvatláním droidů. ()

Reklama

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 1 - 60 % + Film - 55 %: Strašně těžké k zhodnocení. Na jednu stranu se jedná od prequelů o obrovský kvalitativní skok dopředu. Z Anakina, Obi-Wana a Yody jsou konečně sympatické a zajímavé postavy, kterým mladší verzi starých známých z původní trilogie věříte. Klonové i jediové jsou tu skvěle začleňováni do děje a díky tomu z nich hned máme místo nezajímavých pěšáků skutečné individuální postavy. A hlavně je to celé krásně vymyšlené a hrozně příjemné na koukání. Na tu druhou ale víc než jinde vadí fakt, že se jedná o animák pro děti, kde nic nemůže pořádně přistát a po každé epizodě/příběhu o několika částech se nekompromisně hází zpátečka a nastoluje se status quo. A tak ani ty nejlepší části nemohou nikdy z logiky konceptu překvapit a nakonec všechno nadějné jen dovedou do předvídatelného konce, někdy líp, někdy hůř. A to si ještě odmýšlím ty občasné výplňové epizody, jmenovitě Lost R2-D2 dvojdíl, Bombad Jedi a Blue Shadow Virus dvojdíl. Na to nejde nic jiného než se pořádně plesknout do čela, popřípadě drtit skip tlačítko. ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Klonové války je velice zajímavý. Navazuje na stejnojmenný film, který byl nic moc. První díly na tom byly podobně. Vlastně celá první série byla průměrná. Líbí se mi, že zde dávají prostor každému Jedi rytíři. Série je plná zvratů a soubojů, bohužel však nudné díly s Jar Jarem, droidy. 40% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi, že zde dávají prostor každému Jedi rytíři šanci zazářit ve vlastní epizodě. Série je plná drobrých zvratů a špičkových soubojů, bohužel však nezajímavé výplně s Jar Jarem, droidy a dalšími takovými příliš kazí celkový dojem. 70% je optimální hodnocení. První série mi přišla trochu pro děti. PS: nechápu jak si někdo může stěžovat na Ahsoku. Byla skvělá už od samého začátku. A co, že je to 14 letá teen. Má lepší charakter a dává větší smysl než všichny sequels postavy dohromady. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (145)

  • „Jedi fortune cookie“, který otevírá epizodu, zní: „Důvěřuj svým přátelům a oni budou mít důvod důvěřovat tobě.“ V původním scénáři to bylo: „Přátele je těžké najít, těžké opustit, nemožné zapomenout.“ (KGBelik)

Reklama

Reklama