Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

30%. Být distributorem, navrhla bych coby český název Šmejd of honor, ale dějově i herecky je to čisté Made of Horror. A bohužel se ocitá přesně v onom pásmu, kdy je to neskutečně otravné a nedosahuje to hranice guilty pleasure. Tahle mužská verze Svatby mého nejlepšího přítele postrádá chemii i logiku a doporučit ji lze snad jen masochistům třetího stupně a romantikům toužícím po zcyničtění. Plus chlapcům, kteří si přejí, aby jejich přítelkyně přestala žvatlat o svatbě. Protože nic nesnižuje vdavekchtivost víc než rozvodová statistika a špatná veselkovitá komedie. Brrr... P.S. Dámy, nenechte se na nachytat na Patricka Enchanting Dempseyho. Pochvalu si zaslouží jen soundtrack: za jeden z mých nejmilejších songů. :) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nezajímavá, mdlá romantická komedie, která dokáže alespoň elementárně zaujmout v první polovině, v hloupější a kýčovito-klišovité polovině druhé už ani to. Patrick Dempsey snaživý, Michelle Monaghan krásná, sympatická, leč nevýrazná. Občasné pokusy nepřirozeně a násilně tlačit na komediální pilu jsou nejen neúčinné, ale pro tento film spíše toxické. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Po pětistéprvé... příběh tak průhledný až by se chtělo brečet. Patrick by měl také méně povídat a hrát spíše poklidnější osoby ve stylu Kouzelné romance nebo nejlépe zůstat u seriálové tvorby a pokračovat co nejdéle ve skvělé roli Dr. Dereka Shepherda u Chirurgů. Avšak stejně tento film nezatracuju a budu hooodně schovívavý, jelikož jsem se kupodivu nenudil! ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dávam tri, lebo je to pohodový film a Patrick Dempsey má tiež hviezdu. No, nemám rada otrepané scénky typu "že Tomovi na dvere zaklope polonahá blondína a práve v tej chvíli si jeho vyvolená akože zmyslí, že mu chce niečo povedať a načape "pri čine" blondínu ako sa po ňom sápe, potom mu dá jeho vyvolená facku, lebo on za všetko môže, on ju podvádza"...a pod., ...to je asi tá zápletka, ktorá sa musí rozpliesť a vysvetliť a je to tak namáhavé, že on naozaj do kostola dobehne na poslednú chvíľu..a je tu šťastný koniec..uff ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nejlepší jsou tyhle zážitky, které nečekáte. Mělo to všechny indicie nezájmu, ale nakonec se z toho stal příjemný fandomový film, aneb cross mezi Patrickem Dempseyem (Grey's Anatomy), Kevinem McKiddem (Rome), Busy Philipps (Cougar Town), Kelly Carlson (Nip/Tuck), Jaime Ray Newman (Eastwick) a Kevinem Sussmanem (The Big Bang Theory). Well played. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama