Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

Loki81 

všechny recenze uživatele

Diky bohu ze jsem na to nesel do kina jak jsem planoval a mel jsem moznost shlidnout tento snimek o par dni drive. Trailer byl totiz opet podvodne sestrihan v pomerne solidni prislib zabavy. Udelal bych si totiz nehoraznou ostudu jak u manzelky, tak u pratel, ktere bych na to do kina vytahl. Ani sam Dempsey ve skotskem minikiltu a se svym sympatackym facem tuhle nehoraznou kravinu nezachranil. Nuda, neoriginalita, traparna... ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Že to bude mít tisíckrát omletý scénář bez špetky překvapení či snad dokonce napětí se dalo čekat. Když si k tomu ale ještě přidáte nulovou chemii mezi hlavními představiteli, blbé dialogy, uboze načrtnuté postavy a absolutní neschopnost zapůsobit romantickými scénami, je jasné, že v tomto případě není ani za předpokladu snížených kritérií na kvalitu amerických romatických filmů, produkovaných jako na běžícím pásu, o co stát. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ten Dempsey je ale šulda :-) Vtipnej sympaťák, to mu nikdo nevezme, ale pokud má vedle sebe nudnou a ne přiliš atraktivní Monaghan, nezmůže prostě nic. Ta herečka je mi čim dál tím víc protivnější a nemůžu ji vážně vystát, ty její - správně poznamenáno - psí oči mi těžce vadí. První hodinka je docela v pohodě, celkem jsem se bavil, ale ta závěrečná půlhodinkaje mizerná, režisér "zapl" romantiku nějakým čudlíkem a myslel, že to pomůže. Ta ale kolem mně profrčela neskutečnou rychlostí, že vůbec nezapůsobila a já se nudil u patetických hlášek a scén, kde kliše střídalo klišé. Odfláknuté celkově! Soundtrack dobře vybraný, ale nevhodně použitý, krásná balada od Oasis neskutečně promrhaná. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Film Jak ukrást nevěstu vám především ukradne 97 minut času. Scénář není ničím zvláštní, chemie spíš připomíná moji maturitní zkoušku právě z tohoto mnou neoblíbeného předmětu a konec je vyloženě americky trapnej. I tak, pokud pominu absenci čehokoli invenčního, je to ale natočeno slušně a pro milovníky harlekýnek jasná volba. :-) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já přímo nesnáším pitomce, kteří se zamilují do zadané ženy. A pak dělají jednu kurvárnu za druhou, aby svého cíle dosáhli. A nejhorší na tom je, že to odskáče slušný chlap. Co si z toho mají mladí vzít za ponaučení? Filmů, kdy nevěsta na poslední chvíli změní názor, bylo natočeno bezpočet. A dostaly i vysoká hodnocení. A to proto, že rozhodnutí nevěsty bylo morálně přijatelné. Zde si pitomec uvědomí, že miluje svou kámošku až ve chvíli, kdy ta je zasnoubená s jiným. Ať jdou s takovou morálkou někam. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)

Reklama

Reklama