Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Filmy ze studenstkého prostředí mne vždycky bavily a tudíž se i rád na ně koukám. Královna ročníku je oddychová komedie u které jsem se občas zasmál. Mám pouze 2 výtky : 1) obsazení hlavní postavy : "!Herečka má hlavu jako tlustou prdel. Má sestra na počátku filmu tvrdila : "Počkej, ona během filmu bude mít proměnu a bude z ní kočka.... bohužel, NESTALO SE TAK! A za 2) Konec filmu byla jedna velká pohádka. A zavonil zvonec a pohádky byl konec! Z imbecilů se nakonec stali úspěšní, oblíbení, chytří, zbožňovaní lidé...... prostě "studio Kamarád"! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční a obyčejná teenagerovská romantika s příjemnou Amandou Bynes, nafintěnými tupými kráskami a prostými, leč dobrosrdečnými losery. Nepřináší nic nového, než co jsme mohli xkrát už vidět, včetně závěrečného podtrhu, prokouknutí, nápravě a samozřejmě dobrého konce. Jako poklidná zábava pro deštivý podvečer proč ne. Hudba: Deborah Lurie ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Můj Druhý shlédnutý film od Joe Nussbauma (První byli Prci Prci Prcičky 5 a též odpad) hodnocení stejné v celém filmu je jedna humorná scéna (Co děláte ve volném čase dáme si kostými a hrajem fantasy hry na živo :-) jinak nic pokusy o humor nevychází (Viz začátek buďte tu beze mě opatrní hlavně ty pozor s kladivem a záběr na chlápka co má ovázanou ruky). Vrchol filmu je konec s těmi mimoni jen to si zaslouží odpad. ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„No tak, chlapci! Vás je sedem, nás je sedem... čo vám to hovorí?“ – „14.“ Prijateľná bláznivá tínedžerská komédia o „amerických školských spolkoch“ (človeče, skutočne to v Amerike takto funguje?) vyniká okrem vydarených dialógov („Prečo stále spí?“ - „Je z Nigérie, ešte si nezvykol na časový posun.“ – „Aha. To prejde. Kedy prišiel?“ – „Pred troma rokmi.“) a vtipných hlášok („Som v poriadku, moja slezina ten pád stlmila.“), svižným scenárom a sympatickými hereckými výkonmi. Najmä rozkošnej Amandy Bynesovej, ktorú by som veľmi rád videl v porne. Snáď si v nejakom niekedy zahrá. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)

Reklama

Reklama