Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je skvelá a spolu so Sarou Paxton sú veľmi pekné, ale že sa dá 21 ročné dievča na takýto gýč je smutné. Typický trápny americký pubertálny film so svojou princezničkou, blondínkami, nemehlami, židmi, krásavcom a všelijakými inými klišé z podobných nezmyslov. Znemožňuje to samé seba, niekto chcel pravdepodobne jednoduchým ľuďom ukázať, že majú byť samí sebou a prekvapujúco zhŕňa aj svetovo dôležité veci, ako rozhovor o elitách a priamej demokracii, ale to bola skôr výnimka, ktorá potvrdila pravidlo. Nezmysel, mierne sklamanie z Amandy Bynes, nevtipné, nevkusné, ale videl som aj veľmi veľa horších filmov. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie z prostředí vysoké školy,kde běhají tupé blondýny,nagelovaní blbouni a pár dalších individuí. Ale narozdíl od blondýn,které jsou všechny tak dementní až to sere a hlavní ''krasavec'' jenom pobíhá a tupě se culí, banda bláznů z polorozpadlého baráku jsou tak neskutečné figurky až to opravdu působí vtipně. Nebýt těchto karikaturních postav tak celý film působí jako obyčejný náborový film do těch jejich přiteplených spolků. Jo a Amanda Bynes vypadá jak napuchlý meloun. 50% ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy ve filmu zazní věta „občas když jsem vzrušenej, tak zvracím“, už s jistotou víte, že jste udělali zásadní chybu s ovladačem televize v hlavní roli. Královna ročníku je další přeslazená teen-limonáda ze školy, kde se nepřednáší ani neučí, zato se tam randí a žárlí a randí a intrikuje a randí a kecá a randí a… není to dobré ani jako kulisa k uklízení pro hluchoslepé. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že si Sydney White našla přátele na celý život, ale to že mě sledování toho bude málem stát krk, to jí asi nenapadlo. Já fakt snesu téměř všechno, ale tohle bylo na mě prostě moc a ten konec, kdy zlí dostali co si zasloužili a hodný a utlačovaný loseři zase co chtěli, sice neni nic novýho a já na to byl připravenej a nevadí mi to, ale tady je to fakt chuťovka jen pro otrlý diváky. 1,5* za pár zábavných scén ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Abych řekla pravdu začátek mě ubíjel.Neskutečný, jak rychle může něco člověka znechutit podobně jako velké množství stupidních blonďatých fiflenek vyřvávající slovo KAPPA snad 100x...Kdyby jen to..Zpívání PŘÍŠERNÝCH písní a vymývání mozků-typický zvyk američanů.Ano přesně takhle na mě působí ty jejich sesterstva a bratrstva a nebojím se říct,že je to zvrácené se takhle předvádět a manipulovat s lidmi.Časem jsem si ale trochu zvykla i na to,že Amanda - v příběhu Sydney - je vyděděná,jelikož doslova není blond-alespoň to tak vypadalo celý film.Akorát normální lidi jako je právě Sydney si našli něco lepšího než fiflenky a jakýsi žebříček oblíbenosti - přátele.Pochopila,že aby byla blíž své mámě,která jí zemřela(do teď nevím jak,jelikož to ve filmu neřekli) tak nemusí být členem pochybného sesterstva ale musí si mámu uchovat v mysli takovou jaká byla a vzít si z jejího odkazu jen to nejlepší.Samozřejmě je tento typický americký happy end až moc očividný jako ve všech céčkových filmech jako je tento a přestože je to kýč nad kýč tak za jakési to poselství svéprávnosti,zdravého rozumu a osobního kouzla si zaslouží tento film nanejvýš to průměrné ohodnocení.Je tedy třeba si uvědomit,že film není jen obrazem deb**ity některých jedinců za hranicemi našeho státu, ale je to i určité poselství,které se skrz určité dialogy snaží scénárista potažmo herec sdělit divákům a protože jsem někdo kdo miluje náznaky,podobenství a beru si z filmu jen to nejlepší tak to uznávám. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)

Reklama

Reklama