Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Pingu 

všechny recenze uživatele

Tahle variace na Sněhurku měla k pohádce z divákova hlediska velice, ale velice daleko..... Bohužel ani herecké výkony nedosahovaly byť jen průměru a jestli Amanda Bynes bude i nadále pokračovat v podobných propadácích jako byly poslední 4 z 5 ti filmů, prosviští z mé oblíbené desítky do propadliště dějin. Film zachraňuje pár slušných a dva vtipné okamžiky, jinak bych tohle dílko nasměroval mezi odpad a jednu jedinou hvězdičku :o)) ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: (Otec předává Sydney dárek.) Paul White: - "To máš ode všech." Sydney White: - "Tohle je antivibrační rámový kladivo?" & Rachel Witchburn: - "Je 12:01. Vítejte v pekle, smradi! Během příštího týdne budeme provádět to, čemu ráda říkám výchova nováčků!" Christy: - "Nesmíme tomu totiž říkat šikana po tom, co se stalo Suzie." & Sydney White: - "Zní to dost hloupě, hodně hloupě, zoufalci tam jsou celej den a hlasujou sami pro sebe." Katy: - "Ne, to teda ne, můžeme jen jeden hlas denně. Že jo, Rachel?" ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro filmy podobného ražení, sice po pěti minutách víte jak to dopadne, nicméně si výbroně oddychnete, dostanete lepší náladu a aspoň já sem se i pobavil, celý film jsem měl takový lehký úsměv. Je to taková teenegerská komedie, ale zase ne úplně typická, jelikož neobsahuje fekální fórky, za což má hvězdičku navíc, navíc nepostrádá mírný nadhled a Amanda Bynes mi přijde vcelku okouzlující. Jo a jsem mimoň:) ()

woody 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen ze studijních důvodů, abych si zopakoval postupy tvůrčího psaní pohádek, nyní známých jako srandy z kampusu. Nezklamal jsem se, nic důležitého nechybělo - emancipovaná děva (princezna), hezký, ale chytrý kluk (princ), záludná a zlá bárbína (čarodějnice), 7 trpaslíků (geeků), království utlačovaných, kteří povstanou proti tyranii (gayové, židé, Havajané!), dobrotivý král (ředitel) a aby toho nebylo málo chytrý mentor (tatínek)... Sterilní rychlokvaška, jakých jdou do kin desítky za rok a obvykle se jen tak tak zaplatí. Ale raději 20x podobně naivní příběh o vítězství dobra nad zlem, než cukrkandlovou frašku o tom, že pravá láska je v albínském stalkerovi, který se vydává za upíra... ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama