Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že se bude „opakovat“ dějová prázdnota, jako v Kuřeti s ušima, ale opak byl pravdou. Už od začátku zábavné a celkově poučné bez nutnosti zbytečného přehrávání, nebo moralizování. Hrozně se mi líbily moudré proslovy o vztazích obecně - jen jsem souhlasně přikyvoval, ačkoliv vše šlo vstříc vztahům jako takovým, než pouhému nezávaznému povyražení, což je ústřední téma filmu. Dějová linka hrála na emoce hlavně ke konci, ale fungující chemii mezi úhlavní dvojicí nelze upřít. A hudební podkres složený ze známých skladeb? Pro Schweigerovky typické a dělá to víc, než by se mohlo zdát. Pro mě příjemná, romantická komedie na Německo až hollywoodského formátu. Jsem sice na romantiku obecně v současné době alergický, ale tady jsem se nechal smést vlnou. 80% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Taková směsice toho dobrého, ale také špatného současné německé komedie. Til Schweiger spolu s velmi sympatickou Norou Tschirner dokázali vytvořit výbornou dvojici, která si k sobě našla cestu otřepaným stylem "co se škádlívá..." Svou odlehčeností, pohodovou atmosférou a účinnou romantikou (byť klišovitou a jednoduchou) si mé sympatie Zajíček bez oušek získat dokázal. Slabé čtyři proto dám... 70% ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický slaďák plný velkou spoustou klišé neodkladně volajících po odsouzení do světa průměrnosti. Musím přiznat, že kvůli své averzi vůči německému jazyku jsem musela přetrpět bezduchý český dabing se stále se opakujícími stejnými hlasy a podivnými vzdechy. Mé hodnocení je pouze určeno pro tu romantickou část filmu, jelikož ta komediální se projevila pouze na konci filmu, když Ludo(takové děsné jméno)zaplatil taxikáři navíc aby mával a smál se na ostatní a tím se pěkně ztrapnil. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 2.2.2009 --- Príjemná komédia s počúvateľným slovenským dabingom. SCHWEIGER zdá sa pochytil nielen herecký talent. TECHNICKÁ POZNÁMKA: JOJka nám zavádza nový KRETÉNSKY ZVYK. Kým NOVA záverečné titulky "iba" zrýchľuje, JOJ film ukončí len lakonickým THE END (a bozajte nás, dodávam ja). Bez katarzie, bez emocionálnej odozvy, zato s všadeprítomnou reklamou. Blééééé. (3.9.2009) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Til Schweiger, občas hlavní dvojice, celkem sranda -nevýrazná první polovina/// Zajíček bez oušek se ze začátku tvářil mírně trapně a hlavně vypadal jako Tipische deutsche movie und schluss. Žádný zázrak se tedy nekonal, já se nebavil a ...a najednou se mi to začalo líbit. Od momentu kdy na scénu vpluje romantická linka jsem se hodně dobře bavil. Bylo to takové roztomilé. Sledovat dva odlišné lidi, kteří se slušně rečeno nemusejí a přesto k sobě začnou cítit lásku. Tento film celkově jako komedie celkem pohoří. Bavit se snad jen budou ti, kteří rozumí německému humoru. Ovšem jako romantocký film je to milé a zábavné. No a ten konec jak se pomstí tomu taxikáři, to prostě nemá chybu./// Celkem 66%/// ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)

Reklama

Reklama