Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

kareen 

všechny recenze uživatele

Jako satira na Hollywood to nebylo úplně špatné i když do cynického nadhledu Altmanova Hráče to mělo přeci jen daleko. Horší to však bylo s Bennyho rodinnými problémy, u nich jsem se nepokrytě nudila, tak moc to bylo utahané a jakkoliv se snímek pokoušel vzbudit sympatie k chudákovi utrápenému a vytíženému producentovi, u mě tato snaha nepadla zrovna na úrodnou půdu, já celou dobu fandila tomu režisérovi, co se nebál na konci svého filmu nechat zastřelit psa. Ne, že bych tedy měla něco proti psům. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BRUCE WILLIS JE TLUSTEJ?" "TLUSTEJ, S VOUSAMA JAKO GRIZZLY..." Perný týden v životě hollywoodského producenta ve výborném De Nirově podání. Ovšem I další obsazení stojí zato, přičemž hvězdy jako Willis nebo Penn hrají sami sebe a v nevděčné pozici šijí do primadon ve svých vlastních řadách, což z pozice diváka, který příležitostně žasne nad zveřejněnými požadavky hvězd a hvězdiček showbizu, můžu kvitovat jedině s povděkem. V návaznosti na to se režie i kamera tváří jako něco na způsob skutečného záznamu a v rámci své kategorie jdou tak hlavní myšlence snímku pěkně na ruku. Osobně se mi tento nepřikrášlovaný pohled do zákulisí továrny na sny líbil hodně. 80% ()

Reklama

jahol 

všechny recenze uživatele

Pod nepříliš ataktivním povrchem překvapivě dobré a velmi lidské. Bezprostřední prolnutí děje s životem postav skutečného Hollywoodu si přitáhne vaši pozornost. Žádná postava není černobílá a proto není nikdy zcela jasné, co udělá samo o sobě nebo v interakci s druhými, nicméně velmi často se hrdinové tohohle snímku rozhodnou tak, že si říkáte "Jo, vůbec se mu nedivím". A mezi tím vším bojuje své stovky profesionálních i ryze osobních duelů vynikající Robert de Niro. Stojí za vidění. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

I když se Robert De Niro snaží, role je prostě strašná a co může jiného dělat než přehrávat a snažit se vykřesat z hrozného scénáře aspoň něco, co by se dalo považovat za určitý úspěch. Jediný Bruce dělá svému jménu čest, hraje zde sám sebe, a je po čertech dobrý. Doufejme společně, že takhle nějak se chová i ve skutečnosti. Nechtěl bych ho potkat. Producent v Hollywoodu, to není jednoduchý job a je zde velká producentská úmrtnost. Ve filmové branži to tak zkrátka chodí. Kdo není dobrý, jde rychle dolů a i když se tonoucí stébla chytá, tak jako tak skončí na dně. Přesně jako tenhle brak. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

WJH je příjemné komediální drama v podání De Nira. Film sice není nikterak vydařený, ale humor se mi líbí. Není to taková ta zábava k popukání jako můžeme zhlédnout v ,,laciných" komedií, ale je určitě vyspělejší. Bruce Willis je zde frajer i s vousem a pupkem a celkově se předvedl dobře, i když jen v několika málo scénách. Až na některé momenty, které postrádaly záživnost, se mi snímek líbil. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Přestože je kniha "What Just Happened: Bitter Hollywood Tales From the Front Line (Co se vlastně stalo: Hořké hollywooské příběhy z první linie)" biografickým souhrnem zážitků Arta Linsona jako filmového producenta, rozhodl se Linson film vyvést jako fikci a knihou se pouze inspiroval. (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama