Reklama

Reklama

Alita: Bojový Anděl

  • USA Alita: Battle Angel (více)
Trailer 6

Svět vzdálené budoucnosti není ideálním místem k životu, přesto v něm žijí lidé, kteří nezištně pomáhají jiným. Tak třeba kyberdoktor Ido (Christoph Waltz) prolézá skládky, aby našel funkční součástky, které může implantovat lidem, co o část těla přišli. Takhle objeví Alitu (Rosa Salazar), poničeného kyborga se srdcem a duší dospívající dívky, a vrátí jí život. Po probuzení Alita vůbec nic neví. Nepamatuje si svou minulost, nepoznává svět kolem sebe, ale okamžitě nasává nepřeberné množství nových informací. Se životem vrstevníků Alitu seznamuje Hugo (Keean Johnson), mladý rebel s motorkou, který ji od prvního setkání mimořádně imponuje. Díky své zvědavosti pozná Alita i odvrácenou stránku města Iron City, v němž s doktorem Idem žije. Fyzickou konfrontací se zdejším podsvětím v sobě objeví mimořádné, smrtící schopnosti. V tu chvíli se dostane do hledáčku skupiny nájemných zabijáků, kteří terorizují město, ale teď dostali jediný úkol – najít a zničit Alitu. Z obyčejné kyberholky se stane bojový anděl. A konečně si vzpomene, jaké je její poslání. (Cinemart)

(více)

Diskuze

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Z traileru se dá vyčíst spousta, například že tady nejspíš nebude mít Berserker Body při souboji s Makakem, Zapana bych si představoval asi taky trochu výraznějšího, Gonzu je černoška :D  atd... Je tam toho spousta, jediná dobrá volba byl Waltz kerýho mám rád ale ten to nezachrání :/

na příspěvěk reagoval Prometheus69

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

RKBoy

Teda aspoň u mě je to tak, že hodnotím trailer a pak vyjadřuji trochu obavy nad Rodriguezem a tou scénáristkou, co zatím nemá zrovna portfolio, kterým by se mohla chlubit (kromě Prokletého ostrova, to je zajímavá věc).

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

On jen trollí nic víc, to samí dělá v jiných diskuzí. Nemá smysl mu vysvětlovat že je to odnož Shoujo stylu preferovaná u mladistvých postav, max jediná zmínka o jejích očích je, že jsou hezký ale jinak jsou normální.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

CvokCZ

prosím tebe, z jednoho........rádoby traileru tohle usuzuješ ? dej tomu čas, třeba až bude pořádný trailer, nebo kdo ví třeba eRkový trailer, vždyť na to ještě mají čas, přesně sedm měsíců 

na příspěvěk reagoval CvokCZ

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

to sa fakt dnes ešte nájde niekto kto si robí kompletný obrázok o filme na základe necelých 2. minút dlhého TEASER TRAILERU 7 mesiacov pred premiérov? 

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ten je to nejmenší problém v tom všem :D Tady je prostě škoda slov, jde vidět že pro amíky je asi opravdu nadpozemsky nemožné pochopit jinou kulturu. Cameron se nejspíš podíval na obálku a řekli si" Ha, to bude příběh o holce s velkýma očima!!!" a uniklo mu s Rodriguezem to, že ty velký oči v manze symbolizují většinou (jako i tady) mladistvý charakter tak do 15-16 let...... ale i ty oči by se dali překousnout, kdyby to mělo tu špinavou atmosféru jako manga.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Mě to nepřišlo zase až tak hrozný. Ta grafika vypadá jako něco z animaček z her. Možná by byo lepší, kdyby to celý bylo animovaný. Takhle by ty postavy tak netrčely. Mangu jsem nečet. Chtěl jsem, ale nechce se mi to kupovat za pět set.  

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Její oči mají asi nějaký smysl... když ostatní Puppedi mají aspoň ve face normální vzhled. :)

Na mě to působí rušivím dojmem jen v těch normálních scénách, kdy se spolu baví na světle a ona se usmívá... a nebo jedou na té motorce. 

Ale jinak když se "neusmívá" je to vcelku povedený. Taková manga mutace... kdo má rád anime, ten to jistě docení. 8)

Jen ten název je jeden velký blábol... Prostě Serenity: Dark angel... a je vymalováno. :P

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

konečně po dlouhý letech, film pod kterým je podepsán Cameron a člověk si u toho nechtěl vyrvat oči a do prázdných důlků nalít savo 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Protože Cameron o tom vyprávěl hodně dlouho a jak napsal Cival na MZ: "15 let jsem to cpal mezi 5 filmů, který bych chtěl nějvíc vidět... a výsledek je tahle teen srágora, co není zajímavá vůbec ničím. Přestalo mě to zajímat, když se k tomu připojil Rodriguez, takže se nedivím, že je výsledek takhle slabej... ale furt je to kurevská škoda a Cameron tam není cítit ani z 15%."

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

zajímavé je, že nikoho neděsí Casper Van Dien, nicméně, já sem spokojený, čekal sem duhu, poníky a sraní lentilek, ale tohle vypadá výborně 

na příspěvěk reagoval CvokCZ

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Achjo proč, tohle bude max soupeřit s Ghost in the Shell v nejhorším zpracování mangy. Proč musí Hollywood prznit další můj oblíbený příběh :/  

na příspěvěk reagoval Prometheus69, TaanStari

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Lenže to nie je film od Camerona, neviem prečo si všetci myslíte, že je :D Nikto netuší, do akej miery do toho kecal a čo všetko je jeho práca.

Ale najlepšia časť traileru bolo logo lightstorm :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Související novinky

James Cameron možná nenatočí další Avatary

James Cameron možná nenatočí další Avatary

05.07.2022

67letý režisér James Cameron (Titanic, Terminátor) čerstvě maličko překvapil filmový svět, když v posledním rozhovoru na téma Avatar prozradil, že nutně nemusí být režisérem čtvrtého a pátého filmu.… (více)

Dočkáme se pokračování Ality na Disney+?

Dočkáme se pokračování Ality na Disney+?

03.01.2021

Režisér Robert Rodriguez zakončil rok 2020 poměrně úspěšně. Jeho epizoda Star Wars seriálu The Mandalorian sklidila samou chválu, následně jsme dozvěděli, že bude produkovat (a nejspíš i částečně… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

Reklama

Reklama