Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Už Wedding nemělo ty správné "koule", bohužel Beta house... co vlastně? Filmu chybí dějová linie, ústřední charakter a smysl pro krásu. Ovšem, všechny modelky jsou šíleně sexy, ale filmu chybí kráska nejen fyzická, ale i duševní. Plnění úkolů uchazeči o členství je nemastné-neslané, v podstatě jen škrtají tabuli a divák si má akci domyslet. Další je Řecká Olympiáda, bohužel i když dobře zpracovaná, bez charakterů, kterým by divák fandil, ztrácí napětí a všichni stejně víme, jak nakonec dopadne. Nemůžu říct, že je pro mě American Pie: Beta House přímo zklamáním, ale taktéž není tím pravým Jablkovým koláčem jako první dva díly. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední díl amerického koláče mi nepřišel příliš povedený. Sice se zde vracejí skoro všechny hlavní postavy z Nahé míle, ale už to nemá takovou šťávu. Je sice pravda, že tolik odhalených děvčat, se jen tak nevidí, ale stejně to film nijak zvlášť nezachraňuje. A co se týče humoru, tak se taky rapidně ubralo. Škoda, škoda... ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Ďalšie trápne pokračovanie American Pie, ktoré len kazí dobre meno tejto značke. Pre mňa sa American Pie skončilo tretím pokračovaním (svatbou). Nie, že by som na to zanevrel, ale ďalšie pokračovania tejto série sú úplne out. Beta House predstavuje trápne americké spolky a ich zvyky. Dejovo je o ničom. Pretože tento film žiaden dej nemá. Scény, ktoré by asi mali vyvolať smiech ma skôr poriadne znechutili... herecké výkony "famózne" :) ale nie teraz vážne hrozné. Tento snímok je doslova odpad. Jedinú hviezdičku dávam pobehujúcim slečnám, ktoré ako jediné to ako tak zatancovali... 2/10 ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Převážná většina lidí to zná: přijde někam na rozjetý večírek, kde jsou už všichni v určitém stupni alkoholového opojení a padají vtipy, které všem připadají ohromně vtipné, ale pokud jste střízliví a nerozjetí, vnímáte jejich neskutečnou trapnost. Tenhle film za střízliva a bez vstřícné nálady snad ani konzumovat nelze, jak neuvěřitelně je tupý a laciný. Od původní verze se ještě víc vzdálil směrem k naprosté nenáročnosti, takže nejlepší je ho použít jako kulisu k nějakému večírku, kde se sejde parta rozjařených teenagerů obojího pohlaví. Celkový dojem: 0 % (bohužel jsem nebyl na večírku). ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No, sranda to byla, ti trapáci se od posledně naučili trošku hrát, ubylo nechutností, nebo na ně aspoň nešlo vidět, přibylo opravdu moc krásných pohledů na ženské obnažené těla a ... to je myslím vše. Dal bych tomu slabé 4, kdyby se to nejmenovalo American Pie. Za tohle vyžírání kvalitní značky uděluji trest ve výši odnětí jedné hvězdičky po dobu ... navždy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie trvalo sedem až osem týždňov. (Greenpeacak)
  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)

Reklama

Reklama