Reklama

Reklama

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství – i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným příběhem a smutným, ale inspirativním koncem. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (1 147)

k212 

všechny recenze uživatele

Když si u milostné scény povzdechnu: "Kdy už to proboha skončí!" Je nejspíš něco v nepořádku. Čímž netvrdím, že to něco je v nepořádku jenom ve filmu, třeba si zahrávám se zapšklým cynismem uvnitř mě. No jednoduše na mě to bylo moc: předvídatelné, slzopudné, zoufale přeušlechtilé a nudné, nudné... Mimochodem první film s Willem, ve kterém jsem mu zbaštila herectví, což se mi jeví jako jediné snaživé pozitivum dvouhodinové, vizuálně učesané, ubrečené historky. 45% ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Pár scén a celková atmosféra snímku mají něco do sebe a tu snahu o vykoupení korunují příjemně smutnou náladou, ale moc často tvůrci přehnaně tlačí na pilu a film se stává skoro až směšnou parodií na vážné téma. Když si Will Smith a Rosario Dawson vesele (ale přitom hrozně smutně) prozpěvují a nešťastně skotačí se psem, je to nejen nemístně trapné, ale taky k uzoufání nudné! A jelikož jsem si Štěstí na dosah zařadil do pomyslné top stovky, Sedm životů pro mne było obrovským zklamáním. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

"Dneska si chci zabrečet", říkala jsem si při výbírání filmu, na jaký se dnes podívám. Seven Pounds byla v tomhle ohledu rozhodně správná volba. Je to doják jak se patří, zpočátku zahalený tajemstvím, které nám děj postupně odkrývá až je úplně jasné, kam to vše směřuje.. Myslím, že dobrý člověk (takový, jakého by vybral Tim(:) v tom neuvidí "nudný a průhledný útok na divákovy city" a spíše bude mít po zhlédnutí chuť také lidem nějak pomáhat (byť jen na sekundu, přičemž ho to hned přejde..). Jen mě mrzí, že nebylo víc prostoru věnováno slepci... Každopádně Smithovi definitivně odpouštím Muže v černém a klaním se jeho hereckému umu. A na tohoto režiséra si odteď budu dávat pozor! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Protivný až nebezpečný film, ani jsem neměl chuť ho zhlédnout celý, ale když už jsem to rozkoukal... Je to dobře zvládnutá sterilní nuda. Zápletka je bohužel odhadnutelná z prvních pár minut filmu a definitivně se ujasní již okolo 15. minuty, ze scény v 59. minutě jsem odhadl význam flashforwardu ze začátku filmu, ale než se k němu film dopracoval, trvalo to další třičtvrtě hodinu! Takže divák jen čeká, až se to konečně uráčí dojít do konce!! (Ona ta zápletka by nešla skrývat dlouho, tak proč se s ní nevytasit hned, že, jenže pak už film nemá čím zaujmout.) Will Smith je sympaťák, ale věčně se mile usmívající Will Smith je protivný (popřípadě temně zachmuřený...to vyjde nastejno). Příběh není zábavný, prostě tu není ani málo nějakého odlehčení, je to jen nuuuda. Hrozná nuda a je to patetické..A je to nuda. Já si uvědomuju, že to není film "pro mě" ale když už jsem to viděl, tak to ohodnotím. A 2** jsou akorát. Dobré herecké výkony, nerušící hudba, povedená režie. Ale ten scénář..! Teda, abych scenáristovi nekřivdil, scénář je dobře vystavěný, dá se mu v podstatě máloco vytknout. Jenom je napsaný podle hrozného námětu. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Uz dlho som nevidel tak silne emotivny film, ako tento a to hlavne poslednu tretinu filmu. Uznavam, ze chvilami mi boli niektore dialogy zdlhave alebo nudne, ale aj tak je to zaujimavy a krasny ale zaroven velmi smutny pribeh, pricom mohol opät Will Smith ukazat svoj herecky talent vhodny na nominaciu na Oscara a rovnako talentovana Rosario Dawson. Paci sa mi, ze Smith si okrem roznych uspesnych Blockbusterov vybera aj vazne ulohy a ja sa na neho rad divam vo vsetkych zanroch. Myslim si, ze tento film sa bude asi viac pacit zenskemu publiku... 14.01.2009 ____ Will Smith - (Ben Thomas) +++ Rosario Dawson - (Emily Posa) +++ Woody Harrelson - (Ezra Turner) +++ Michael Ealy - (Benov brat) +++ Barry Pepper - (Dan) +++ Produkcia: Will Smith +++ Hudba: Angelo Milli +++ Videl v kine 13.01.2009 +++ ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Auto, ve kterém se párkrát objeví Ben Thomas (Will Smith), je Chevrolet Corvette Sting Ray C2 (1964). (kostak)
  • Postava Erza je vegán, rovnako ako jeho filmový predstaviteľ Woody Harrelson v reálnom živote. Podobne je na tom Rosario Dawson (Emily Posa), ktorá je vegetariánka. Jej filmový pes Duke je tiež vegetarián. (whack)

Související novinky

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (více)

Reklama

Reklama