Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (227)

Pollock 

všechny recenze uživatele

Začátek se tváří jako teenagerovská komedie, kterou už jako bych někde viděl. Svatba, všichni jsou šťastní, všichni se mají rádi – nebo nemají….? V mladém ženichovi začne hlodat nejistota, hlavně potom, co mu jeho nastávající oznámí, že byla asi týden s nějakým Jackem (s někým koho zřejmě její budoucí manžel zná a koho nemůže překousnout..) Přemýšlí zda ze svatby neuniknout, když ho v hale odchytne otec nevěsty (Ryan Reynolds) a donutí ho vytáhnou kartičku s nápisem TALK Poté začne vyprávět svůj životní příběh lásky. Dál už se celý příběh odehrává v minulosti otce nevěsty. Příběh se tváří trochu jako drama, ale můžu říct že v některých scénách jsem se dost bavil a hlavně jak bylo v závěrečných titulcích , tento příběh vypadá velmi chaoticky až neuvěřitelně, ale může se stát skutečně každému… vcelku souhlasím…. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Muj komentar k tomuto filmu se uplne shoduje s komentarem Malarkey az na to, ze ja Ryana Reynoldse docela muzu. Opravdu ve me zanechal tenhle film stopy a to by kvalitni film zanechat mel! Vtip, dej, happy end, proste vsechno, co aspon ja u takovych filmu mam rad. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný filmek. Základem je zlomová životní situace, která vede k řadě událostí a rozhodnutí, jež představují vzpouru vůči dosavadnímu životu a dočasné převrácení zaběhlých mechanismů a hodnot. V určitých momentech může Chaos Theory evokovat Americkou krásu, ovšem v tomto případě je struktura příběhu daleko... ehm klasičtější. ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Príbeh nie síce všedný a už vôbec nie bežný,no na poučenie a príklad postačujúci.I takto by sa dala definovať táto životná,respektíve osudová hra Marcosa Siegu.Niekedy poučné,skoro vždy pritiahnuté za vlasy,a napokon i štipku moralizujúce,no napriek tomu stráviteľné bez väčších žalúdočných problémov,a to najmä vďaka chutnej scenáristickej polievke potuženej hlavným menu režiséra Siegu, a napokon zapité vynikajúcim a predovšetkým vychladeným Ryanom Reynoldsom.Dobrú chuť,a zahodte tie kartičky,chaos si vás aj tak nájde..... ()

cab 

všechny recenze uživatele

Kvalitni film, kde hlavni predstavitel, tak dlouho planoval az se mu cely svet sesypal jako dum postaveny z karet, protoze nektere veci clovek jednoduse neovlivni a jsou nepredvidatelne at se snazi sebevic. Clovek musi byt pripraven na vsechno i na vyvoj situaci, ktere jsou az nemyslitelne. Palec nahoru a plusove body za dobre herce. 70% ()

noby 

všechny recenze uživatele

Příjemně zpracovaná romantika zkřížená s dramatickou konfrontací se životem. Komedie naopak skoro vůbec, jen podání s nadhledem. Hlavní mužská postava, zmítající se mezi přísným řádem a stejně přísným chaosem. A místy až nehezky ženská hlavní ženská postava :). ||| P.S.: Hodnocení jsem vylosoval, ale jsem s losem docela spokojen :). ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Je to docela smutné, Reynolds má neobvyklou roli, ale celé se na to dá dívat s pocitem, že film to není špatný, ale díru do světa to neudělá. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Taková (skoro)nezávislárna s fainovým Reynoldsem, pro kterého mám právě od tohohle snímku dost slabost. Ale je fakt, že kdysi se mi tahle teorie chaosu líbila přece jen trošku víc. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

nenáročné dílko kde se najdou i vtipné situace - namátkou třeba akce kdy zlomený,naštvaný,bažící po kruté pomstě Ryan kupuje zbraň.... ()

blues 

všechny recenze uživatele

spíš 3,5*, ale čekal jsem víc. Jeto trošku otřepané klišé o náhodě, která může změnit celý život, ale třeba v Srdcové Sedmě s Gwynethou to bylo vyřešeno lépe. A stejně jsem ten konec trošku nepobral... ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Film má zopár svetlých chvíliek a zaujímavých momentov, ale štvrtú hviezdičku mu dávam len vďaka geniálnemu Ryanovi Reynoldsovi. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

78% bavilo. Vcelku zajímavý scénář, který přebírá již známé věci, ale špikuje je zvláštnostma. Životní zlomy nezklamou. Dobře zahráno. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Tak určitě zde byly momenty, kdy jsem se pořádně zasmál. Nicméně to ale nesplňuje všechny předpoklady pro úplně skvělou komedii. Kvůli skvělému Reynoldsovi jsem málem dal 4*, ale pak mi přišlo, že vůči těm ostatním komediím, kterým jsem čtyři hvězdy dal, by to nebylo spravedlivé. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál. Jakmile se ukáže, o co hlavně jde, film si jede už jen tak nějak samospádem. Takový další příběh z nedělní školy, komedie ani omylem. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Pěkné, ulítlé a působivé=) R. Reynolds perlil. Pro mě nadprůměrná komedie, která poukazuje na analýzu lidského života aneb plánovat na minuty znamená, že bez plánu se nejlíp bezprostředně naplánuje=) ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Krásný film, krásně zahraný a skvělý Ryan. Poslední uvědomující přednáška neměla chybu. Malý velký film o životě a o lásce, která je silnější než rozum a intelekt. O lásce, která nás drží ve světě chaosu tam, kam patříme. ()

derryl 

všechny recenze uživatele

Je těžké film hodnotit, tak snad jen: mě se to líbilo, mělo to zajímavý vývoj a postavy mi lhostejné nebyly. 4* si proto film zaslouží. ()

Reklama

Reklama