Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (68)

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 10 letech od prvniho shlednuti jsem to dala znovu a muj nazor zustal stejny, dobry, ale nechytlo me to, nejak me nezajima, jak to bude pokracovat, protoze mi to prijde predvidatelny, takze se necham prekvapit, protoze to je ten duvod, proc jsem tomu dala druhou sanci... Protoze pak se to pry rozjede a lip budu chapat Better Call Saul ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rewatch 2022: Tak jsem si asi po sedmi letech chtěl připomenout, že to fakt je nejlepší seriál všech dob, a hned po první sérii je jasný, že to tak doopravdy pořád je. Absolutně nechápu, jak tu můžou někteří lidé psát něco o pomalejším rozjezdu, ten první díl za necelou hodinu dokonale představí hlavní postavy a ústřední premisu, a Walt s Jessiem se hned stihnou dostat do pořádných problémů, aniž by to kdykoli působilo uspěchaně. Dokonalost. ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem na Walterových hodinách chyběl mnoho let, přitom jeho verze chemie je velmi poutavá a zároveň poučná. Například takové využití kyseliny fluorovodíkové, samozřejmě jedině v pro ni vhodné nádobě, jinak nastane problém až na půdu, nebo spíš až do sklepa. Celá chemická část je tou zajímavější, v rodinné to občas lehce zaskřípe a to nejen co se dění týče. Vytvořit si vztah k hlavnímu hrdinovi, není z mého pohledu příliš složité, proto jsem jeho rozhodování jestli bojovat, či nebojovat s nemocí, prožíval také. Ale několik rodinných scén se Skyler, nebo "všemi", šlo mimo mě... což, samozřejmě neplatí třeba pro hraní pokeru. Hold série stojí především na výborně napsaných a zahraných postavách Walta a Jesseho, proto ony chemické scény, nebo a to ještě lépe, jejich postupná přeměna. Ta je u Jesseho možná méně patrná, ale je. Ono totiž "zrození Heisenberga", prostě musí trumfnout vše... Jo, tohle mělo být finále, ale bonus v podobě další epizody samozřejmě nevadil. 80% ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Walter je neskutečnej, ty dvě slepice bych zabil, Tuco je miláček k pohledání a já si konečně doplnil tuhle legendu. Ano quality TV nás namlsala, takže člověk roku 2023 z toho nepadá na prdel, ale ve své době to muselo být pořádná chemická reakce, když to vlítlo na obrazovky. A proto maličko (ale opravdu jenom stopově) nadhodnotím a dám první sérii pět ohřívacích kádinek nebo co ta kulatá ampule vlastně byla. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tedy nerozumím tomu vysokému hodnocení. Epizoda 1 - 6 naprostá otrava, snad jen jedna rádoby drsná zpackaná akce. Jinak co? Rodinné drama nebo krimi ? To má k němu daleko, thriller to není určitě , akční už vůbec ne. Snad se to blíží komedii,ale mizerné. Herci s charizmatem flašky od okurek, přičemž bezduché scény s ohavnou manželku přeskakuji. Zbytečné dlouhé scény o ničem, hovory o hov..Tak třeba se to ještě nějak vyvrbí. Zatím obrovská nuda. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (41)

  • Během rvačky s Tuco Salamancou (Raymond Cruz) se Aaron Paul (Jesse Pinkman) praštil do hlavy a krátce upadl do bezvědomí. (Marpe)
  • Když Walter (Bryan Cranston) a Jesse (Aaron Paul) vidí, jak kyselina prosakuje stropem a kamera přejde od stropu k podlaze, kde stále hoří, velmi to připomíná scénu z filmu Vetřelec (1979), kdy posádka zjistí, jak Vetřelec utekl. (KGBelik)

Reklama

Reklama