Reklama

Reklama

Teenager Jake Tyler (Sean Faris) se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Tam však narazí na vyhlášeného rváče Ryana a rozhodne se, že se mu postaví. Nejprve však musí u skutečného mistra zvládnout bojová umění…  Hrdinou amerického akčního dramatu v režii Jeffa Wadlowa je teenager Jake Tyler (Sean Faris), který se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Stejně jako mladší Charlie, který má úspěchy v tenisu, je i Jake sportovně nadaný hráč amerického fotbalu. A záhy zjišťuje, že dobrou kondici bude potřebovat. Když ho půvabná spolužačka Baja (Amber Heardová) pozve na večírek, Jake narazí na vyhlášeného rváče Ryana (Cam Gigandet). A poté, co od něho dostane pořádnou nakládačku, se Jake rozhodne, že to tak nenechá. Obrátí se na mistra bojových umění (Djimon Hounsou), který mladíka naučí nejen bojovat, ale také uvědomit si, jaký doopravdy je. Ale i když Jakeovi nejde o pomstu, je jasné, že další střet se surovcem Ryanem je nevyhnutelný... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

Dever 

všechny recenze uživatele

, Soundtrack Michael Wandmacher: 1 "Above and Below" by The Bravery 2 "Anthem for the Underdog" by 12 Stones ,3 "Teenagers" by My Chemical Romance ,4 "Someday" by Flipsyde ,5 "Wolf Like Me" by TV on the Radio ,6 "Under The Knife" by Rise Against ,7 "Time Won't Let Me Go" by The Bravery ,8 "Rock Star" by Chamillionaire & Lil Wayne ,9 "Be Safe" by The Cribs ,10 "Headstrong" by Trapt ,11 "False Pretense" by The Red Jumpsuit Apparatus ,12 "Orange Marmalade" by Mellowdrone ,13 "You Are Mine" by Mutemath ,14 "Stronger" by Kanye West ,15 "Crank That (Travis Barker Rock Remix)" by Soulja Boy Tell 'Em ,16* "The Slam" by TobyMac ,17 "…To Be Loved" by Papa Roach (Featured during Theatrical Trailer, ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda sportovní dramata. Hlavně když hlavními aktéry jsou vypracovaní hezounci a ještě víc, když se to týká bojového sportu :o) Na tyhle filmy mám pak jiný metr. Za prvé hodnotím podle záporáka, čím je arogantní, tím lépe. Za druhé trénink klaďase, kdy se z nuly stane hrdinou. Za třetí věrohodnost bitek! Takže záporák byl neuvěřitelně slizkej! Tréninky naprostá pecka a bitky jak u nás v aréně!! K tomu připočtěte úžasnej soundtrack, pár dalších sympatických herců a kupodivu dobrý (ač klišovitý) scénář. Čím víc na ten film koukám, tím víc mě baví! ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Akční preqel k Beverly Hills 90210. Brandon se zrovna přistěhoval a prát se nechce. Dylan je surová svině a prát se chce. Dylan dá Brandonovi na peachu. Brandon je z toho smutný, protože to bylo před Kelly. Dylan je stále surová svině a nechce s kamarády rozebírat své nitro, ani se svěřovat rodičům. Brandon prožívá vnitřní boj a rodičům se svěřovat chce. Brandon narazí na Džimona bezdomovce, který je náhodou bývalý katarista s filozofií. Brandon se neváhá svěřit. Džimon je mu ochotný poskytnout morální podporu a nouhau. Brandon ho přesvědčí, že je skromný hoch a že za to stojí. Brandon pilně trénuje s Džimonem, protože chce být lepší člověk, lepší katarista a chce být vnitřně vyrovnaný. Brandon touží po míru s Dylanem, vůbec mu to nechce vrátit a rád by se přátelil. Dylan je ale ještě pořád surová svině a usmiřovat se nehodlá. Rodina stojí za Brandonem a Kelly je na vážkách. Dylan provokuje. Brandon se prát nechce, protože je vnitřně vyrovnaný. Dylan je nesnesitelně agresivní a mlátí holky. To Brandona morálně osvobodí a dá Dylanovi na peachu, protože mu Džimon za týden ukázal, jak být dobrý katarista a lepší člověk. Kelly je šťastná a má vítěze. Dylan je šťastný, protože mu konečně někdo ukázal, jaká surová svině byl a chce se přátelit. Brandon je šťastný, protože má Kelly, je vnitřně vyrovnaný a nikdy to nevzdal. Džimon nemá pocity, protože je bývalý katarista s filozofií. Jo a málem bych zapomněl: POZOR SPOILER! ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Klasická Osmdesátka v novém kabátě. (natáčení zápasů na mobily,YouTube,Internet) Místo boxu/ ketate a jinejch "čistejch" bojovejch stilů. Tu máme Fotbalistu rváče s nevyrovnanou psichykou, kterej dostane na jedné párty přez hubu, a tak začne makat ve stilu ultimátních zápasníků...(profíky vídáme v bedně na (extrém sportu). Bohužel jako vždy použitá stejná klišé..., záporák na konci dostane na budku...kladas mu sebere jeho holku....kladas je během "týdne" nejlepší v bojové škole kam chodí...Naštěstí má film alespon solidní spád, podpořený dobrou hudbou...,takže vcelku příjemně koukatelné. Za mě 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mé ego nikdy nepocítilo potřebu někoho zrubat do krve, ale tento snímek mu otevřel oči. Konečně si uvědomilo, že skutečně chce naskládat do trávy družstvo blbečků, kteří si při machrování v hummeru připadají jako nejúžasnější tvorové na světě. Přesto mu připadá, že dějové klišé (přijdu - dostanu naloženo - potrénuji - naložím) v prvním kole zmlátilo originalitu do bezvědomí, takže mu nezbývá než pochválit prima bráchu, přítulnou přítelkyni a solidní boj, i když o nekonvenční technice vykrývání kopů žebry si myslí svoje. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 24,9 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 41,6 mil. (NIRO)
  • Sean Faris (Jake) pribral 7 kg svalovej hmoty pre svoju rolu. (ČSFD)
  • Chris Hauty napsal scénář k filmu poté, co mu jeho syn ukázal několik teenagerských soubojů na YouTube. (Terva)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama