Reklama

Reklama

Teenager Jake Tyler (Sean Faris) se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Tam však narazí na vyhlášeného rváče Ryana a rozhodne se, že se mu postaví. Nejprve však musí u skutečného mistra zvládnout bojová umění…  Hrdinou amerického akčního dramatu v režii Jeffa Wadlowa je teenager Jake Tyler (Sean Faris), který se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Stejně jako mladší Charlie, který má úspěchy v tenisu, je i Jake sportovně nadaný hráč amerického fotbalu. A záhy zjišťuje, že dobrou kondici bude potřebovat. Když ho půvabná spolužačka Baja (Amber Heardová) pozve na večírek, Jake narazí na vyhlášeného rváče Ryana (Cam Gigandet). A poté, co od něho dostane pořádnou nakládačku, se Jake rozhodne, že to tak nenechá. Obrátí se na mistra bojových umění (Djimon Hounsou), který mladíka naučí nejen bojovat, ale také uvědomit si, jaký doopravdy je. Ale i když Jakeovi nejde o pomstu, je jasné, že další střet se surovcem Ryanem je nevyhnutelný... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

pan Hnědý

pan Hnědý (hodnocení, recenze)

Dal jsem 3*, ale jenom proto, že tenhle námět mám rád (tenhle sport dělám) a že zpracování je na skvělé úrovni :)

harryy

harryy (hodnocení, recenze)

pet hviezd jenoznačne nechapem ludi ktory davaju jednu alebbo horcie.

wipe

wipe (hodnocení, recenze)

Krasny priklad absolutne prumernyho filmu. Neprekvapi, ale ani nezklame, dostal jsem presne to co jsem dostat chtel, naivni americky film s pubertakama, blondynou a duchaplnym proslovem na konci.

bulky47

bulky47 (hodnocení, recenze)

takto trápne predvídatelný film som jakživ nevidel.. len a ľudia to žerú viac ako ovce applu ich produkty.. nechápem.. :) ale na dve hviezdičky to má no.. :)

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

kingkorn: ring může být jakoby pomyslný název pro souboj/zápas, dle mého

TripleDouble

TripleDouble (hodnocení, recenze)

V zajímavostech je malá chybička. 

 

" Pro Cama Gigandeta, který ztvárnil Ryana, není ring neznámým prostředím. Sám je držitelem černého páse v izraelském bojovém umění Krav Maga."


Ještě jsem neviděl žádnej zápas Krav Maga v ringu, možná tak nějaká exibice.

brcik

brcik (hodnocení, recenze)

ten slovensky dabing stoji za velke hovno, po cesky to je ovela lepsie

f.com

f.com (hodnocení, recenze)

Pokud nějakej film si zaslouží 5 hvězdiček, tak je to tento!

 (hodnocení, recenze)

Hodně pěknej film, určitě dokáže zaujmout a nadchnout..:))

Adusiq

Adusiq (hodnocení, recenze)

Naozaj skvelý film, ktorý ma zaujal hned na začiatku. Dala by som aj  hviezdičik :)

 (hodnocení, recenze)

Už hodně dlouho jsem nenatrefila na tak pěkný film. Viděla jsem ho hodněkrát a určitě se na něj podívám znovu.

jcakki

jcakki (hodnocení, recenze)

Film ma naozaj zaujal a skvele som si pri ňom oddýchol, naviac vo filme hrá krásna Amber, takže i napriek drobných chybám sa na film dobre pozerá.

zdeno.steak

zdeno.steak (hodnocení, recenze)

film mi strašně připoměl Rychle a zběsile 3...asi proto, že to je jeho velká kopírka, akorát místo aut a jejich drsnej řidičů vystupují drsní hoši a drsnejma svalama...ukřivděnej mladej chudák se během ukrutně kratkýho času změní na největšího borce Miami Beach (ilustračně myšleno)-neskutečně líbivá kravina, kde jsou postavy krásné a bezchybné, dalo by se říct až nadpřirozené:) ale dávám 2* za pár momentů, které mě určitě bavili:)

Victorio

Victorio (hodnocení, recenze)

Už jsem se bál že půjdou spolu až do finále, nakonec mě ten závěr potěšil. I přes dopředu čitelný děj jsem spokojen ))

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Klišé příběh s moc pěknými a efektními fighty, bohužel až moc zahlcený americkou teenage unreal atmosférou plnou dokonalých, krásných, bohatých, amerických středoškoláků, jejichž jedinou zábavou je flákání na pláži, gigantické house party a pravidelné bitky, které jsou nahrávány a uploadovány na youtube. Samozřejmě, ti nejlepší fighteři jsou potom ve škole na vrcholu společenského žebříčku. A právě tuhle atmosféru jsem nedokázal překousnout.

zliteonit

zliteonit (hodnocení, recenze)

Moc pěkný film. Příběh je dost stejný s ostatními ale ty boje byly něco extra. A herci to zahráli taky moc pěkně.

erique

erique (hodnocení, recenze)

ješiši čo sa vam na tomto nepačilo? bitky, ženy, spoteni sexoškovia, proste užas :) ale fakt ked niekto nema k boju žiaden vztah tak nech to radšej nekuka...v posteli s priatelom, ktory mimochodom tiež ma to svoje bojove umenie, sa to da pozriet :)) v pohode aj trikrat :))

Banan121

Banan121 (hodnocení, recenze)

Celkem klasickej jednoduchej přiběh, ale sympatickej hlavni hrdina, hezky ženský a dobrý souboje. Fajn film na nedělní odpoledne

corn3y

corn3y (hodnocení, recenze)

souhlasim...jasne ze to neni nejlepsi film...ale o ten se nikdo nesnazil...je to super movie na relax, zábavu a bojove sceny jsou celkem realne a trenink je taky dobrej! pekny baby...novy auta...proste dobrej oddechovej film!

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Mám v paži kecy typu Jelzina a pod. Všetci sa tu hráte na velkých filmových fajšmekrov a všetko haníte čo nemá podľa vás hlbokú myšlienku a päťminútové zábery na krajinu. Nechápem aké si predstavujete u teenegerského filmu dialógy? Sa vžite do role tých mladých ľudí veď sú denne okolo vás. Podľa mňa je to dobrý film, ktorý mi v mnohom pripomína Neustupuj, nevzdávaj sa! (Karate tiger 1.)

Alex.a

Alex.a (hodnocení, recenze)

Taky nerozumím tomu, proč tu není uveden Sean Faris. Na IMDb je - v tomto titulu - uváděn jako první. Totéž se týká i jeho dalšího filmu Forever Strong /premiera v USA byla minulý měsíc./ Na IMDB je uváděn jako druhý :-). Jsou prostě věci mezi nebem a zemí. ......Ale filmeček je to super oddychovečka, už jsem ho viděla 5x.... :-)

MAST3R

MAST3R (hodnocení, recenze)

Jen mi nedochazi, proc tu neni nikde uvedeno jmeno hl. hrdiny(Jake Tyler), ktereho hraje Sean Faris.

Pode

Pode (hodnocení, recenze)

Jednou za čas neškodí, kouknout na něco, u čeho není třeba přemýšlet. Jéžiš kote já se tak nasmál. Tyhle filmy často nenudí, baví a příjemně se kouká na krásné holky, drahé auta a drsné kluky. Ovšem dialogy a celkový příběh je opravdu jen k zasmání. Hrozná blbost.

varac

varac (hodnocení, recenze)

cival: Nevim, jestli se tu snazis zviditelnit pomlouvanim kazdeho filmu, ale minimalne u tohohle naprosto nemas pravdu. Btw 4 others: Best scene ever jak nastupuje ten jeho rival a hraje Soulja Boy :D

Pepe1783

Pepe1783 (hodnocení, recenze)

je to stokrát ohrané téma, stokrát viděno, jenže tentokrát je to sice po sté první ale trochu jinak. Jeden z mála filmů, kdy sem se dobře bavil a nesledoval kdy to už konečně skončí. Hodně pohodový film na odreagování. Víc takových. Pět hvězd.

Jelzin

Jelzin (hodnocení, recenze)

Doporučuju shlédnout perfektní trailer a o tom, že je Never back down dobrá bojovka si nechat jen zdát. Ve filmu nenajdete ani o vteřinu soubojů navíc, než kolik je v traileru. Mezitím jen kopa trapných nezáživných dialogů. Mimochodem jen díky tomuto filmu jsem se na čsfd.cz zaregistroval a ohodnotil 200 filmů, abych mohl varovat ostatní fandy akčních videí. Nedá se říci, že by mě film zklamal. On mě naštval k nepříčetnosti. Hodnotím tučně, podtržene ODPAD.

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama