Reklama

Reklama

Teenager Jake Tyler (Sean Faris) se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Tam však narazí na vyhlášeného rváče Ryana a rozhodne se, že se mu postaví. Nejprve však musí u skutečného mistra zvládnout bojová umění…  Hrdinou amerického akčního dramatu v režii Jeffa Wadlowa je teenager Jake Tyler (Sean Faris), který se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Stejně jako mladší Charlie, který má úspěchy v tenisu, je i Jake sportovně nadaný hráč amerického fotbalu. A záhy zjišťuje, že dobrou kondici bude potřebovat. Když ho půvabná spolužačka Baja (Amber Heardová) pozve na večírek, Jake narazí na vyhlášeného rváče Ryana (Cam Gigandet). A poté, co od něho dostane pořádnou nakládačku, se Jake rozhodne, že to tak nenechá. Obrátí se na mistra bojových umění (Djimon Hounsou), který mladíka naučí nejen bojovat, ale také uvědomit si, jaký doopravdy je. Ale i když Jakeovi nejde o pomstu, je jasné, že další střet se surovcem Ryanem je nevyhnutelný... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani neviem vyjadriť poľutovanie nad úbohosťou tohto sračkového amerického deja. Nech je to béčkové ako chce, a i keď je Djimon Hounsou veľmi dobrý herec, tak z toho nemuseli nafukovať dramatický podtón a dôležito seriózne situácie. Nebol na to režisér, neboli na to herci a potom to tak aj vyzeralo. Totálne tupý a vygumovaný scenár. Veci ako vnútorný boj, ostré nelegálne fighty na ulici, záznamy bitiek v mobiloch a celá škola fičiaca na majstrovi pästiarskeho šampionátu, to všetko ma neskutočne nasie*alo. Stačilo pozmeniť pár scén na béčkovejšiu rovinu, aby sa to viac hodilo k dokonalým akčným scénam a bolo by to o niečom inom. Ale akcia je v tomto filme, podobne ako John McClane vo filmovom priemysle, záchranárom číslo jedna, tréningové prostredie a záverečný polhodinový turnaj ma nechali trošku pozabudnúť na negatívne dojmy a tak to zostalo na slušnom priemere. 55%. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerné bojovo-akčné drama. V hlavných rolách môj stále väčší obľúbenec Cam Gigandet a dobrácky tréner Djimon Hounsou. Aké množstvo kvalitných filmov, odohrávajúcich sa v stredoškolskom prostredí poznáte? Isto minimum. A práve kvôli tomu bol Never Back Down obrovským prekvapením. “Grupn sex zatiaľ usporadúvať nebudeme”, ale štyri hviezdy rozhodne zaslúžené . ;) ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Podle názvu jsem čekal film, který bude inspirací a půjde si svou vlastní cestou (duh). Místo toho jsem ale dostal tuctovou teenager akci, ve které se splní snad každá klišé scéna a předvídat ji můžu na míle daleko. Jake se přestěhuje s bráchou a mamčou na nové místo, první den ve škole udělá super dojem a vyhlídne si svou budoucí holku. To se přece stává každému. Vrásky na čele mu ale dělá Ryan, neboli namyšlený násilník, který hledá sám sebe v situacích, kdy může ubližovat ostatním. Je to totiž zkušený bojovník. Jednou takhle nakope Jakeovi a od té chvíle je děj předurčen bez překvapení. Jake bezdůvodně přesedlá z amerického fotbalu (o kterém od scény se stěhováním nepadne ani slovo) na smíšené bojové umění, nakope Ryanovi prdel a získá krásnou holku. A to mě na filmu štvalo nejvíce. Jake je hráčem amerického fotbalu a jen kvůli jednomu úderu, kterým ve vypjaté situaci sundá protihráče, je nám automaticky podsunuto, že je předurčen k dráze bojovníka. Motivaci k tomu nemá žádnou a celou dobu se tváří, že tohle dělat nechce, až teda jednoho dne řekne, že nic jiného si nepřeje. Proč se po přestěhování nepřihlásil v nové škole do fotbalového týmu? Nevíme, nikdo se o tom nezmíní. Takhle se opravdu tyhle typy filmů netočí. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Spolu s druhým dílem TUBROSRAČKA všech sraček! NEVER EVER THIS SHIT AGAIN. Pane Bože, jestli existuješ, zdrť mě hned, jak si příště něco podobného budu chtět pustit. Jedna hvězda za AH a její bezpodprdový šatičky. Jinak tutovej odpad, kterej má opravdu potenciál donutit mě sehnat si blbečka s kamerou, aby mě šel natočit, jak si půjdu vybít zážitky z filmu na nějakýho kolemjdoucího....samozřejmě, že se s tím potom pochlubím na JůŤůp. Eeeeeeeeeh....... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mé ego nikdy nepocítilo potřebu někoho zrubat do krve, ale tento snímek mu otevřel oči. Konečně si uvědomilo, že skutečně chce naskládat do trávy družstvo blbečků, kteří si při machrování v hummeru připadají jako nejúžasnější tvorové na světě. Přesto mu připadá, že dějové klišé (přijdu - dostanu naloženo - potrénuji - naložím) v prvním kole zmlátilo originalitu do bezvědomí, takže mu nezbývá než pochválit prima bráchu, přítulnou přítelkyni a solidní boj, i když o nekonvenční technice vykrývání kopů žebry si myslí svoje. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Pôvodný názov bol Get Some, ale mal sexuálne konotácie, čo sa tvorcom nepáčilo. (619REY619)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 24,9 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 41,6 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama