Reklama

Reklama

Krvavé narozeniny

  • USA Bloody Birthday (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas zatmenia mesiaca sa v jednej americkej nemocnici narodili tri deti, lenže niekde nastala chyba... Odvtedy ubehlo desať rokov. Jednej noci sa temné stránky ich osobností spoja a začnú páchať násilné vraždy. A je len jeden spôsob, ako ich zastaviť. Komu by však napadlo, že by sa niečo také mohlo skrývať za ich nevinnými anjelskými tváričkami? (ash99)

(více)

Recenze (28)

JFL 

všechny recenze uživatele

Škoda rutinního céčkového provedení a ochotnických hereckých výkonů představitelů dospělých postav, protože samotný koncept tohoto hororu o vraždících dětech, a především pak skvěle zneklidňující a averzi vyvolávající výkony dětských aktérů mohly být základem výtečnéhgo hororu. Místy má snímek nakročeno až k mrazivosti a znepokojivosti španělského "Who Can Kill a Child?", ale v celkovém vyznění dojíždí na to, že tvůrci film příliš podřídili mainstreamovému publiku, potažmo normám dobových brakových oddechovek. Vedle zhovadilých a kontraproduktivních sekvencí nahoty se to bohužel projevuje i v potřebě dodat předkládaným výjevům nějakou racionalizaci, která smázne jakékoli znepokojení prostřednictvím nějakého žánrově přestřeleného elementu mimo reálný svět. Právě zdejší směšně absurdní astrologický blábol, jenž veškeré dění rámuje, bohužel zásadně ubírá filmu na působivosti. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Vizuál osemdesiatkového amerického mesteč ako od Spielberga, hudba vykradnutá od všelikadial počnúc Psychom a končiac Čelusťami. Ale námetom je Bloody Birthday iné kafe. Trojica detí vraždí dospelákov. Nie z nadprirodzených dôvodov (Village of the Damned), ale preto, lebo ich to baví a su zlé. Nikoho nenapadne že by za vraždami mohli byť roztomilé dietka, takže v deji nie je priestor ani pre vyšetrovanie a fagani môžu vystrájať bez obmedzenia. Bizarný film, ktorý má pocitovo dve hodiny a motajúc sa celú druhú polovicu okolo rovnakých postáv, začne nudiť. Výkonmi trojice detských zloduchov pôsobí miestami komicky. Väčšina stopáže sa odohráva za svetla, lakačky nefunkčné. Nejde ani tak o horor, ako o kuriozitu pre fandov žánrového guilty-pleasure. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Počas zatmenia mesiaca sa narodili tri deti, a o 10 rokov neskôr zisťujeme, že sú kúsok iné ako ostatné a začínajú len tak pre zábavu zabíjať každého, kto ich niečim naserie. A môžu si to dovoliť, lebo ich pochopiteľne nikto nepodozrieva. Takéto horory nikdy neodmietnem a potešilo ma to. Napätie tu určite bolo, herecké výkony ušli, ale predovšetkým musím pochváliť slušný počet mŕtvol a výbornú hudbu, ktorú už v súčasných hororoch márne budeme hľadať. Keby to bolo krvavejšie, dal by som aj plný počet. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

It's gonna be a killer birthday party!! Tři desetiletí spratci narození ve stejný čas během zatmění měsíce, začali lstivě vraždit každého, kdo je obtěžuje! Tenhle flick přináší nepříjemné, znepokojivé mrazení a hojné napětí se slušnými vražednými scénami a nahotou, což dělá z tohodle filmu solidní slasher a Guilty Pleasure! Každý kdo má rád horory s dětmi, si tohle nemůže nechat ujít !! 75% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ta děcka byla příšerná a fakt famózně zahrané role. Ještě jsem z dětí necítil ve filmu nikdy takovej chlad ... Holčička (takovej vůdce smečky s andělskou tváří) byla naprosto na roztrhnutí!! Je to trochu jiný než běžný slashery 80. let a to je na tom zajímavé a dobré. Celkově dost napínavá atmosféra, nepředvídatelnost atd. Tenhle kousek by si zasloužilm mnohem větší pozornost celé řady "horor fans" ... ;-)) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další z hororových zářezů, kde vrazi jsou "nevinné" děti. Ale to jen na první pohled, pod jejich slupkou se ukrývají bezcitní zmrdi, co svou pravou tvář tutlají skrze debilní a falešné úsměvy. Trojice vychcaných bastardů se nezastaví před ničím, vraždí celkem často a je jim u prdele, jestli sejmou jejich učitelku nebo vlastní rodinu. Moc krve vás neocáká, ale film hezky odsejpá a dočkáte se i povinné nahoty. Konec ale už nemá koule na to, aby se vybíjená přehoupla i do kinder-stáda. Jo a Michael Dudikoff tu hraje strašný křoví: objeví se tu na 4 vteřiny a nestačí ani promluvit. Ale hlavně, že dobře vypadá... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tři rozkošné děti - holčička Debbie, hnusná jako zadek, a Steven s Curtisem, co vypadají jako z ústavu pro mentálně postižené. Jedno zatmění měsíce (aha, okultismus či stříbrná magie?) a spousty mrtvol. Děťátka vraždí s úsměvem a bez zábran. Je to samozřejmě film, páč v reálu by je dávno někdo sejmul. Tedy objektivně mezi dvěma a třemi hvězdami, anžto hovadské chování postav nemá obdoby. Jelikož jsem se ale docela bavil, místy nechybělo napětí a vše šťastně skončilo, dám tedy i z nostalgie upocené čtyři. A nechyběl ani klasický osmdesátkový sex. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ak by to nakrútil niekto zručnejší a podľa lepšieho scenára o 5 rokov skôr, bola by to kultovka. Tak je to len relatívne originálna mysterióznym oparom nakrútená jednohubka o znepokojivých vraždiacich deťom. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Začátkem svýho hodnocení musím dodat, že nechápu tak vysoký hodnocení, protože těch 85 minut bylo neskutečně dlouhejch a nudnejch. Jediný co můžu hodnotit kladně je počet vražd, kterých bylo fakt hodně. Jenže chybělo gore, krev a ty vraždy nebyly vůbec originální a většinou mimo záběr. K tomu navíc bez lekaček a jakýkoliv atmosféry. Po herecké stránce to byla taky jedna velká hrůza a to i včetně malých killerů, kteří na mě působyli spíš směšně. Výsledek? Hodně špatnej "horor" a zbytečně promarněnej čas ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Horor nic moc,snad se mi líbí jak ruku s nožem projede skrz dortem,kluk co rád střílí v kuchyni nebo šmíruje ženskou,měla pěkný tělo mi jako herec byl nesimpatický. Krve se nedočkáme,tedy ne tolik,aby to potrhlo název Krvavé narozeniny. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo, já filmy kde vraždí dítka mám rád. Tohle je taková menší šílenost. Film má poměrně spád a je krátký takže jsem si ho užil, snad jen ten hlavní brejlatej kretén byl fakt na facku, děsné dítko:-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Skvělej slasher s parádním ost připomínajíc Psycho a Jaws. Herecké výkony a kamera na jedničku.. možná bych pár věcí udělal jinak, ale nakonec jsem si uvědomil, že by to nebylo ono. Milé překvapení.. nečekal jsem, že si film tak užiju. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Působí to že jste to už někde viděli. Nemá to vůbec žádnou morálku. Asi nic moc pro děti i když zde jsou hlavní postavy. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nenudiaci osemdesiatkový slasher s atypickými a vychytralými zabijakmi. Námet mi vzdialene pripomenul britský Village of the Damned (1960) a aj tu síce medzi deťmi pravdepodobne fungovala istá forma telepatickej komunikácie, Bloody Birthday je však ďaleko bečkovejším a priamočiarejším kúskom, než je spomínaná adaptácia Wyndhamovho románu The Midwich Cuckoos. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně ale hodně slabá záležitost, vždycky udělají skvělý poster ale samotný film nemá skoro vůbec nic dobrého těžká nuda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Krvavé narozeniny“ má velkou výhodu v to, že děti zahrály své role skutečně skvěle. A navíc jsou jejich způsoby zabíjení velmi vynalézavé. O to je sledování jednotlivých scén ještě nepříjemnější. Ano, jsou zde nějaké nedostatky, pokud se týká zpracování jednotlivých vraždících scén, ale vynahrazuje to celková atmosféra filmu, stejně jako jeho vyústění. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Film o třech dětech, které se zároveň narodily za zatmění měsíce a po deseti letech začaly vraždit kohokoliv. Žádná krev, žádné napětí, mordýřské scény spíše směšné. Finále taky nic moc. Občas dobrá hudba, jakoby vypadla z Friday the 13th. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Děti zkažené už od dětství! Paráda! Horor na jakej sem dlouho čekal, škoda že nebylo více jatek, ale i tak si zaslouží potlesk. 75% ()

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle ma byt horor, tak ja jsem prezident Marsu. Nejsmesnejsi na tom je ta krev-neni to krev, ale je to opravdovy kecup-od Heinze, typl bych. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

✧˚・:* skvělý, napínavý a originální snímek. tohle je asi jediný slasher od kterýho bych chtěla remake nebo pokračování. — horor nám představuje tři malé psychopaty - andílka debbie, sadistu se zbraní curtise a “jednoduššího” stevena. ti se narodili ve stejný den. joyce, která by se dnes označila za astrohoe, o tomto dnu nemluví pozitivně. bylo zatmění, při němž saturn blokoval slunce a zřejmě zbavil všechny, v ten den narozené děti, empatie. o 10 let později smradi vyrážejí na killing spree, jež změní životy mnoha obyvatelům doposud klidného městečka… || ❝𝐈𝐭'𝐬 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐂𝐮𝐫𝐭𝐢𝐬 𝐝𝐨𝐞𝐬𝐧'𝐭 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐡𝐞'𝐬 𝐝𝐨𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐫𝐞 𝐰𝐫𝐨𝐧𝐠, 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐡𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐬𝐧'𝐭 𝐜𝐚𝐫𝐞.❞ 🔭✨ *:・˚✧ ()

Reklama

Reklama