Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

ranp 

všechny recenze uživatele

No snad tak špatný, aby to mělo průměr 29%, to není. Spousta lidí sice asi Suchoše a Geňu nemusí, a taky už se během těch let na obrazovkách okoukali, ale já vidím Mr. GS minimálně jako průměrný televizní pořad. Co se týče vtipnosti, tak imho jde i o lehký nadprůměr, hodnocení *** to dobře vystihuje. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám pomalu, ale jistě nabývat přesvědčení, že tyto stránky nemají s kvalitním filmem nic společného. Pokud se tu objevují sračky typu Mr. GS a Ošklivka Katka, asi se tu nemůžu objevovat já. Tento etalon pokleslé zábavy a primitivního humoru pro primitivní manuály je poslední kapkou do poháru trpělivosti. Asi nemůžu být v jedné partě s živočichy typu Happykubas, které této sračce dají bez uzardění 4 hvězdy:-( Navíc údajně oficiální text distributora začíná slovy Zábavná show...blééé, fujtajbl!!!! Je to trapná kopie Krausova pořadu , plná fekálního humoru, která pobaví jen skutečné idioty!!! ()

Reklama

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Desetinásobný odpad. Genzer se Suchánkem jsou neuvěřitelně trapní a vtip, který by byl alespoň trochu inteligentní se jim povede asi tak jednou do deseti let. Hosté, kteří přijdou, a mohli by být velice zajímaví, jsou pravidelně zesměšňováni moderátory a když už se blíží něco zajímavého z úst hosta, Genzer nebo Suchánek do toho skočí a udělají nějakou kravinu. Host pak kolikrát ani nic neřekne a pořad prostě postrádá význam. Kopta, ze kterého byl v tomto pořadu udělán naprostý vůl je však velmi dobrým hudebníkem a pro tento exkrement je ho velká škoda. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie je sa zasmiať ako zasmiať.No a u tohto sa dá občas pomerne kvalitne.Pri tom veľmi záleží aký hostia sú pozvaní.A hlavne kvitujem u dvojici moderátorov tú schopnosť,že si sem-tam dokážu vystreliť aj samí zo seba,nielen z hostí.Niektoré časti sú lepšie a naopak niektoré zase slabšie.Viac ma bavia "obyčajní" hostia,pretože do nich si GS dovolia rypnúť viac [vid.časť,kde hosťom bola pani somelierka :)) ] ako tí mediálne známe osobnosti/hostia.A mohli by kľudne aj pritvrdiť.Inak nemám žiadne výhrady. ()

Bigfuckman odpad!

všechny recenze uživatele

Genzer a Suchánek a jejich odpádní, místy až fekální humor mě naprosto nic neříká a jen dokazuje vytříbenost vkusu televize Nova. Odpáááád, okamžitě spláchnout spolu s prasečím lejnem do nejbližší močůvky. A mluvit vulgárně necelou čtvrt hodinu po 22 a říkat doslovně "píč..iny" svědčí o prostoduchosti a intelektu hlavních GS tragédů. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama