Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Co když máme každý takový strom? - No to abych začal se slovy rozhodně šetřit. Tento film je do jistých mezí, ač se to nezdá - duchaplný. V první polovině je někdy až přehnaně, jak to říci, koňský. Proč koňský? Protože tu Murphy dělá samé koniny a ty vůbec nevycházejí, jenže ke konci se vše otočí a místo levného humoru postaveného na mimice hlavního protagonisty se nás snaží tvůrci rozesmutnit. Některé scény jsou skvělé. V paměti mi uvízla procházka na mole a po pláži, která je doprovázená příjemně zvolenou hudbou a dalo by se říci, že mi i hodně řekla, co se týče mojí duševní stránky. Tenhle povedeně nepovedený filmík bych zařadil někam do průměru a nemůžu se na něj v ničem zlobit, takže sympatické ***. - 5/10 - ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie.Dobrý nápad.Eddie bol výborný často som sa na ňom smial.Keď prišlo na tú emotívnu časť tak to malo silné ale aj fakt slabé chvíle.SPOILER:Keď už vyslovil tie posledné slová nemalo to žiadnu úroveň.Proste to len vyslovil a bolo.KONIEC SPOILERU.Ale ako v celku to bolo dobré pre mňa 4* a 70%. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 2 a 3*. Na jednu stranu, jak tu bylo často řečeno, po dlouhé době, kde se dá Eddie snést a nemáte chuť ho zabít. Pobavila jsem se alias i zasmála. Ale na druhou stranu to byla jen další braková komedie, omílající to samé dokolečka. Možná že mám tendenci dát 3*, protože to předčilo mé očekávání odpadu:D Prostě naposledy Murphy podle mě exceloval při dabování oslíka ve Shrekovi a to je smutné. P.S. Hlavně že dickhead je jedno slovo, tak proč nevyplýtvat dalších 20 na to, že se budu se stromem o tom hádat. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nechci říct, že je to velkolepej návrat. To určitě ne, ale je to konečně komedie, která je hodna komika Murphyho kvalit. Ke konci je dokonce vidět i nějaký herecký talent. Zajímavé je vidět film založenej na nemluvící hlavní postavě, když právě její představitel se proslavil rolí ukecaných černochů. Být film delší a kdyby tu délku utáhl, dal bych v rámci jeho posledních filmů 4*. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Mám rád Eddieho od dob jeho stand-up show... Tohle je však blitka všech možných pozitivních emocí, které si náš hlavní hrdina uvědomí v záchvatu možné smrti, díky stromu, který s jeho zbytečným mluvením umírá a on s ním.... Opravdu potřebujeme další takové filmy, kdy by si i naprostý retard s půlkou mozku uvědomil, že se má fajn a má bejt hodnej na své blízké... Opravdu k tomu potřebuje nemocnou matku a snaživého asistenta a debilního duchovního a pár strašně nepovedenejch vtipů... Opravdu to musí končit šťastnou a spokojenou, hrající si rodinou... Trapné a nevkusné... Zavádějící a zcestné... Film jako takový je zbytečný a neskutečně hloupý... A ano, hlavní hrdina se opravdu bojí mluvit, aby nezemřel, takže používá velice srandovní způsoby komunikace, hlavně pantomimu a z toho pramení spousty, ale spousty legrace... Reminiscence na ne nijak dobrý film Lhář, Lhář je tedy na místě... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama