Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro mnoho lidí kontroverzní film, kterým chce autor ukázat na nebezpečí a veškerá úskalí naší takzvané "moderní" doby, globalizace. Alex Jones nám svým osobitým stylem servíruje potenciální a v mnoha případech logikou podepřenou pravdu o tajných plánech na ovládnutí lidstva pomocí stávajícího finančního systému, stínové politiky, mediální cenzury a uměle vyvolaným strachem z terorizmu, na kterém údajně již celé roky pracují účastníci tzv. Bilderberg Group, kteří se pravidelně scházejí minimálně jednou ročně v těch nejluxusnějších hotelech a vilách světa. Konspirační teorie, nebo krutá pravda reality? (wader)

(více)

Recenze (48)

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Ahá, už chápem, Rothschildovci chcú eliminovať 90% ľudskej populácie prostredníctvom homosexuálnych rozvracačov, skrotiť ľudí vymytím mozgov zaplatenými médiami a korporáciami ich finančne zotročiť. Prečo ale potom Jones označuje ochranárov a iných aktivistov, útočiacich na tieto médiá a korporácie, za ekoteroristov obmedzujúcich ich slobodu? Tak brojí proti korporáciám, alebo proti tým, ktorí broja proti korporáciám? A keď sa tak zasadzuje za slobodu, prečo označuje ľudí brániacich ženské práva na potrat šialencami? A čo má téma klimatických zmien spoločné s depopulačnou agendou iluminátov? Keď niekto nabáda, aby sme žili šetrnejšie k Zemi, neznamená, že nás chce očipovať. A keď propaguje knihy Paula Watsona, ktorý tvrdí, že na svete by nemala byť viac ako miliarda ľudí (na tom niečo bude), prečo vôbec rozpráva o nejakom depopulačnom sprisahaní? Mne sa zdá, že títo neoliberálni konšpirátori si dosť protirečia. Súhlasím s jeho kritikou kapitalizmu, 'vojny proti terorizmu' a dezinformovania médiami. Inak je to čistý blázon. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Já v každém případě vůbec nevidím důvod, proč bych to měl nazvat kontroverzí. Naprosto věřím, že je to 100% pravda. Shlédl už jsem mnoho dokumentů o tom, jak světová banka vedená dynastií Rockefellerů a Rothschildů se snaží naprosto zotročit celý svět.Tito lidé zaseli semena nenávisti v podobě financí mezi lidstvo už před mnoha a mnoha lety. Proto si své ďábelské plány předávají z generace na generaci. Je to banda izraelistů kabalistů a jarmulkářů co kdy svět viděl. A vsadím se o cokoliv, že jejich kořeny povedou až k samému Jeruzalému. Každý normální člověk, pokud neuvěří lži, když začne přemýšlet, zjistí, že Svět ve kterém žije, není svobodný a nikdy nebyl. Všechno to byly, jsou a budou lži. Pokud se Lidstvo nevzchopí a nevezme do ruky "Kladivo spravedlnosti" a jednou pro vždy, smete veškerou špínu ze Světa a uloží ji pod zem, kam tak jako tak prostě patří! Je třeba takové dokumenty v monstrózní síle šířit! Aby každý zjistil "Pravdu" Ti nahoře se bojí, neboť jsou jako krysy. Ty vždycky útočí, když cítí, že se blíží konec. Bojí se toho, že jednou svou moc ztratí. Oni ví, že nic netrvá večně. A přesto, že jejich gigantická moc je jako jeden velký kolos, stále však stojí na hliněných nohách. A tak mocipání, provádějí zoufalejší a zoufalejší kroky, jak zastrašit obyvatelstvo. To je odebírání osobní svobody a smrdí to diktaturou. Tak tohle je ta Vaše " Svoboda a Demokracie", kterou jste si "Vy, Světové národy" sami zvolili. Uvěřili jste lži. Tak teď se dívejte, komu jste vložili do rukou své osudy....... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Dokument o moci, alebo "jedna baba povedala..." Pokriky my vieme kto za tým stojí a trápne rozoberanie zasadnutia tzv. najvyššej šľachty, keď zvyšok stojí vonku?! Podľa mňa by mal dokument na niečom pevnom stáť, alebo sa o to aspoň snažiť, avšak tuna to namňa takto nepôsobilo. Endgame... "začalo sa to v Texase, tak to tu aj skončíme", kričí parta starcov na "ľudovom námesti"... no proste fun. 4/10 za pár konšpiračných teórii, ktoré ma v celku zaujali... ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Bilderberg Group je samozřejmě podivná sešlost (co se tam asi tak můžou projednávat že?) - ale místo plánů na exterminaci 90 procent obyvatel si myslím že tam jde o to, že tito bařtipáni diktují politikům a vládám co dělat, aby jejich profit byl ještě vyšší. Po té, co se film přestane zabývat Bilderbergem spustí lavinu šokujících zpráv o diktatuře (ehm no ty tak šokující nejsou), o pokusech na lidech, o eugenice (šlechtění ras, docela mě mrzí že je do toho možná zapleten i můj oblíbenec Aldous Huxley i když jen skrze bratra), o možnostech ovládání mas a vůbec celý tento obrázek je až nepěkně orwellovský a OPRAVDU Z NĚJ MRAZÍ. Tj. pokud jste měli deprese po shlédnutí Zeitgeistu, tady radši neriskujte :) Jinak po technické stránce VELMI povedené - a po obsahové stránce potřebné. 8/10 PS: shodou okolností je v tomto filmu popisován vznik EU (tedy například i další zavedení společné evropské ústavy) a také globální oteplování jako jedny z hlavních nástrojů, jak se nás "skupina mocných" snaží zotročit :) počítám že jak Klaus nemá rád podobné dokumenty (Mooreúv 9/11 Fahrenheit tuším ani nedokoukal a hned se do něj pustil) tak tohle by se mu líbilo :))) ale spíš by byl dotčený že ho nezvou na setkání nejmocnějších lidí světa aby s ním bylo probráno naše zotročení :) ()

svik 

všechny recenze uživatele

Myslím že něco je určitě pravda, a pevně doufám že většina ne, protože bych neměl radost ze života. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o globalizaci a následné demoralizaci společnosti...Některé věci jsou určitě pravda, ale ta už je známá odedávna...Stačí si přečíst knihu Zjevení v Bibli... ()

draggo 

všechny recenze uživatele

I když s některými věcmi v dokumentu nesouhlasím (obhajoba vlastenectví atd.), tak musím říct že to jako celek považuji za pravdivé. Je až neskutečné, kolik věcí se děje za našimi zády (severoamerická unie), a nebo naopak přímo před námi (EU) a někteří to dokonce považují za dobrou věc. Szejně tak musí být každému jasné, že volby a celá politika jsou jen divadýlko pro lidi, a o našem bytí či nebytí rozhoduje někdo za oponou. Nejvíc mě ale šokuje fakt, že je to každému úplně jedno. Pár lidí si možná řekne že na tom něco je, ale pak se stejně vrátí k pracovní rutině a stanou se tak opět ovcemi NWO.Alex Jones má rozhodně talent na dokumenty a velkou odvahu k tomu, což ho jako člověka šlechtí. Jednotlivé části jsou až děsivé (eugenika) a nejvíce tím, že to není vymyšlená fikce, ale nepříjemná a nehezká pravda, kterou nechceme vidět a posíláme lidi jako Alex Jones do horoucích pekel. Ale ono jednou dojde na to, kdy na svůj laxní přístup doplatíme. Pokud vás téma New World Order zajímá blíže, doporučuji stránky http://www.nwoo.org/, z dokumentů bych vypíchnul svůj oblíbený Zeitgeist: The Movie, který jde ze všech dokumentů zabývajících se (nejen) NWO asi nejvíce do hloubky. /viděno na PC (DVDrip): 95% a 5*/ ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Answer to 1984 is 1776. Ačkoli vám některé způsoby Alexe Jonese nemusí být zrovna po chuti, ten člověk má pravdu, bohužel. Bez takových jako on by svět na tom teď byl daleko hůř. ()

kaposlav

všechny recenze uživatele

Mal som v pláne si to niekedy pozrieť, ale upúšťam od toho. Je to príliž dlhé a ešte aj s titulkami. Komentár uživatela whack mi úplne stačí, aby som si urobil úsudok. Zrejme by som sa pri pozerani rozčúlil a zvýšil by sa mi ešte už aj tak vysoký tlak. Na čo? ()

zette 

všechny recenze uživatele

O dnesnim svete, politice a mediich si nedelam zadne iluze. Zemekoule proste je protkana kurvama od hlavy az k pate. Tento dokument sice mnohe naznacuje, postradam zde ale fakta, ktera jsou u dokumentu podstatna. Moc informaci v jednom, ale zajimavych... ()

wader 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je v tom naprostá většina pravda a protože se jedná hlavně o utajované problematiky, které jsou jak se zdá, cenzurovány, je jen a jen dobře, že takové "dokumenty" vznikají a že je lidi se zájmem shlédnou, třeba i přesto, že s tím co je v těch filmech uvedeno, nesouhlasí. zdarma ho můžete shlédnout on-line na www.youtube.com nebo na www.video.google.com ()

Struhy 

všechny recenze uživatele

Věřím tomu, že hodně věcí ve filmu je do jistý míry pravdivých, a jen pevně doufám v to že ne většina, jinak si můžu rovnou otevřít okno a skočit ... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Jones to bere zevrubně, ale nemůžu se zbavit pocitu, že je mi ten člověk extrémně nesympatický. A jeho časté tajtrdlíkování s megafonem je zbytečná hra na efekt. Některá témata rozsáhlého a velkolepého dokumentu jsou již známa a odjinud a bylo o nich referovalo dříve a tady se Jones nepříjemně opakuje a diváka nudí (Bilderberg Group). Ale některé části tohoto dokumentárního snímku jsou velmi zajímavé - např. ta o soukromém dálničním systému propojujícím Severní Ameriku či o politickém zneužívání eugeniky. 65 % ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Pár jasných a pravdivých faktů tu zaznělo, nicméně hra na ustrašené dětičky, co se bojí velkých (a samozřejmě zlých) pánů mě vůbec nebaví. Různé spiklenecké teorie si najdou vždycky svou živnou půdu, jsou to trvalky. Přiživují se jednak na našem komplexu méněcennosti a jednak na naší predispozici jít za neznámým a snažit se odhalit tajemství, o kterém tušíme, že vlastně stejně nikdy neodhalíme. ()

Flooyden

všechny recenze uživatele

Je dobře, že takovéto dokumenty existují. Hvězdičkově je hodnotit nedokážu. Endgame přináší zdánlivě šokující informace. Jestli jsou pravdivé, ukáže až čas... ()

Reklama

Reklama