Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Gazy 

všechny recenze uživatele

Seriál o bandě naprostých loserů, který až nebezpečně útočí na divákovu bránici. Tahle parta nadržených náctiletých geeků dokázala i za těch pouhých šest epizod vytvořit několik kultovních momentů, na které se nemůžu vynadívat a pouštím si je pořád dokola. Celá šestice dílů je naprosto skvostná, prošpikovaná bezchybnými hláškami a správně mířenými gagy. Tvůrci si rozhodně nebrali s ničím servítky a některé pubertální dialogy prostě berou dech. Jen by to chtělo větší epizodový nášup. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Seriál o čtyřech asociálních zoufalcích z nichž jsou tři ještě navíc nesympatičtí afektovaní idioti. Jediný, který mi vyloženě nevadí je Neil. Normálně v těchle seriálech o looserech člověk hlavním hrdinům fandí, ale tu vázně není komu. Některé situace se povedly, ale celkově vzhledem k očekávání velké zklamání. 60% ()

Reklama

Avarga odpad!

všechny recenze uživatele

No, tohle se vážně nedá. Tohle je jedna absurdní trapnost za druhou (Když 17-letého zmlatí 12-letý, nebo když je jeden z představitelů vyhoněný 12ctkou na diskotéce.). Celková stupidita je do očí tak bijící, že to snad ani neni možné. Nechápu, že tento seriál má 81%, opravdu ne. Vždyť bych v každé 10 sekundě každé epizody našel totální nesmysl, trapnost a ubohost. Nečekal bych, že tohle bude made by VB, ale tak USA. Bože bléééé! ()

patushik 

všechny recenze uživatele

Tady jsem trochu naletěl zdejšímu hodnocení.. Inbetweeners není špatný seriál, určite se na to koukat dá, ale žádnou extra zábavu nečekejte. Seriál pojednává o bandě 4 tragédů, kteří se snaží zasunout, ale vždycky se něco pokazí.. bohužel je tam dost trapných scén a navíc hlavní hrdinové jsou dost nesympatičtí, proto slabší 3* ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Tak sem po 5ti dílech druhý serie... a jako tenhle seriál je neuvěřitelná prdel. je to o partě 17ti letejch školáku, který se evidentně nuděj. Ale humor kterej je tady, fakt nema hranice. Poblitý dítě toho je důkazem. Fakt sem se takhle dlouho nenasmál. Navic kdo má rád angličtinu tak věřte, že slang je tu brilantní. Hodně hlášek z Ali G. Nulovej patos a moralizování. Je to kulomet gagů. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama