Reklama

Reklama

Běžný den v kanceláři se promění v děsivý boj o přežití poté, co 80 zaměstnanců kolumbijské společnosti Belko v Bogotě zjistí, že jsou pěšáky ve smrtící hře. Zatímco jsou uvězněni v budově, hlas z interkomu vyděšeným pracovníkům oznámí, že musí být během třiceti minut dva z nich zavražděni. Poté následuje další ultimátum. Z přátel se stávají nepřátelé a vznikají nová spojenectví, neboť na konci zůstanou naživu jen ti nejsilnější. (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (240)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Hunger Games v krvavém módu, kdy místo Rohu Hojnosti máte k dispozici mnohem sofistikovanější zbraně jako třeba kancelářský papír, sešívačku nebo dokonce - pozor - i parádní epesní propisku. Roztomilý horůrek z dílny Jasona Bluma spolu s produkčním dohledem Jamese Gunna (jo, ten ze Strážců Galaxie) ve vás vyvolá příjemné úsměvy nad tím, jak je dnešní korporátní svět zkažený. Tohle mě bavilo a moc. 80% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už když jsem před 3 měsíci uviděl trailer, věděl jsem, že mne film zaujme. A opravdu je to film s dobrými hereckými výkony, s napětím a navíc, panelák byl parádní. Jak už bylo tady uvedeno, byla velká škoda, že se nezabíjelo jinak, více drasticky... Tak mne napadlo, kdyby se to stalo u nás v práci, asi bych je pozabíjel všechny :-) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Očekávaná novinka venku a ikdyž se z vynikajícího námětu dalo vytřískat mnohem více, přesto opatrný palec nahoru. První trailery na Belko Experiment byly velmi lákavé a film se tedy zařadil mezi nejočekávanější věci letošního roku. Co si budeme nalhávat uzavřená budova s 80 zaměstnanci, kteří mají za úkol se navzájem pozabíjet ( kamarád-nekamarád) je pro horor více než atraktivní látka, škoda, že tvůrci neměli odvahu více přiostřit. Ano vybouchne zde najednou asi nejvíce hlav v historii filmů, někteří zaměstnanci se ukážou jako správní hajzli ( Tony Goldwyn vládne a jeho selektivní výběr kdo má přežít a kdo ne patří k nejsilnějším momentům filmu). Trošku mě mrzelo, že se zde spíše střílelo sice docela nemilosrdné popravy, ale jakožto hororový fanoušek především násilí bych očekával více hrátky se sekerou,noži či jinými nástroji. Závěr sice očekávaný, přesto překvapil a pokud se někdy objeví sequel budu jej vyhlížet. 70% ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo bez zbytočnej sentimentality. A - áno - škoda nábojov. Film nebol zbytočne dlhý, vraždy boli tak akurát, nápad bol dobrý. Pomerne jednoduchý príbeh, ale plný detailov, ktoré zaujmú. Keby som robila v takej firme ja, tak ich asi zabijem rovno všetkých a film by sa skrátil na desať minút. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Byť notně omšelá, tak vynikající a prospěšná hra, kterou by měli pravidelně praktikovat ve všech zkurvených korporátech, aby se svět vyčistil od pokřivených kípsmajláků a dalších, zdegenerovaným pracovním prostředím pokroucených kreatur. Nekulturní a malformační klima, které pod pokryteckou maskou pseudopřátelství a kožených úsměvů dojí v oupnkravínech ze zmanipulovaných otroků to nejhorší, přičemž záměrně pěstuje stres, podlost a bezskrupulózní profesní řevnivost, pak nenapravitelně kurví i mimopracovní charaktery všech postižených, činí z dříve nezkažených dívek konformní upjaté piče a z panických chlapců arogantní napomádované čuráky. Pátá kolona exportní zaoceánské degenerace je velkohubě proklamována jako nejproduktivnější forma řízení lidských strojů, avšak nakonec stejně všechny přistihnete, jak na věčných, veledůležitých brejnstormových mítynzích po sobě akorát nesvébytně metají zkomolené anglicismy při mistrovství světa v mlácení prázdné slámy a chrlení ověřeně nefunkčních kýčovitých motivačních pouček, pejntují čárty o hovně, šérují nepotřebné, před chvíli z prstu vycucané, avšak nabubřele znějící bekfíty, velkohubě evaluují neexistující sórsy, bildují nefunkční týmy a jinak strengují korporátního spirita, aby z toho nakonec ten největší pičus udělal kontingenční slajdy v excelu, který snese všechno, šérholdři byli spokojeni s tou dokonale vybrejnstormovanou pseudovýkonností a přefouknutá bublina ještě chvíli udržela virtuální jmění na akciovém trhu, než splaskne. Každopádně skutečné ryzí charaktery plavou na povrch žumpy až v krizových situacích, a sledovat sice už tisíckrát omletou, ale slušně zdramatizovanou a solidně zahranou vybíjenou stáda těchto ubohých zmrdečků, byla opravdu kulantní a škodolibě povznášející zábava! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu, kdy lidé už pomalu přichází ráno do práce a Wendell (John C. McGinley) si dopisuje s Lendrou (Adria Arjona) po chatu, je na monitoru čas 05:10 p.m., tedy pět hodin odpoledne. To ale není doba, která se děje ve filmu. A ještě k tomu Lendra nemá počítač připojený k síti. (Leopard105)
  • Zhruba v čase 52:00, je děj doprovázen hudbou Antonína Dvořáka z „Rusalky“ – „Měsíčku na nebi hlubokém“. (kalysta)
  • Spolu s filmem vyšla i hra ve virtuální realitě „Belko VR: An Escape Room Experiment“. (Osiris_o.O)

Reklama

Reklama