Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný thriller, ve kterém se John Cusack v roli detektiva snaží vypátrat zmizelé šlapky. Příběh dostane točky v momentě, když čistou náhodou, jak jinak, zmizí také jeho týnejdžrovská dcera. Všecko má na svědomí trefenej úchyla, kterej si doma buduje Friztlovskej sklípek. Žádná velká pecka, ale naprosto pohodová podívaná. 70% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Na únosoch šlapiek by si niekto mohol založiť biznis. Tento maník si ich nechával a robil si vlastnú škôlku. Cusak a Cage jak keby ich jedna mater mala, len Cage mal asi viac šťastia a chytil aj Ačkové filmy a prerazil, zatiaľ čo Cusak sa potáca v kalných vodách. Nič prekvapujúce, strhujúce, možno na konci dobrá práca s napätím. A čajka čo vyzerá ako staršia sestra Wildovej ma dosť potešila. 1 z 5 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám to před očima, ale proč to nevidím?" Protože ti milý Miku scénárista napsal roli, ke které to patří. Tohle se vůbec povedlo, protože Mike nejedná jménem zákona, ale jménem rodiny - tedy vypáčí, co chce, vnikne, kam chce a zbije, koho chce. Taky únosce je pěkný idiot, když u jedné štětky přehlédne pindíka a místo druhé si náhodně leč neomylně vybere vyšetřovatelovu dceru. Tady jsem si myslel, že už to pan autor trošku přepískl, ale ten závěrečný zvrat, tak to bylo něco. Tedy konkrétně to byla parodie na detektivku, ale nechme to být. Tohle totiž stačilo trošku ostříhat a mohl to být 36 díl jakéhokoli průměrného krimi seriálu. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Máte li doma dcerušku, která na vás jebe, a z níž se vám za ty roky nepodařilo vytlouct svéhlavost a pohrdání autoritami, je nejlepší svěřit ji na chvíli do péče nějakému sériovému specialistovi na Stockholmský syndrom. Holka hezky zkrotne a naučí se vážit si tatínka, co ji nedrží ve sklepě na řetězu a pravidelně nešuká. Až jednou bude Mistrovství světa v nejodpornějším castingu, tohle dozajista získá některou z medailí. Duo zneuznaný ochotník Džon Hnusack a Dexterova ségra, ze které se mi objevuje nehezká, svědivá vyrážka, kdykoliv se mihne v záběru, je sice spolehlivým plašidlem estetického diváka, avšak i tak se jedná v indoevropské stupnici o zdravě průměrný počin s překvapivým finálním výkrutem. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Čakal som oveľa mysterióznejší thriller ako som dostal, predsa len trailer alebo dokonca i plagát sľubovali oveľa viac. Detektív akosi rýchlo odhaľuje únoscu (vraha) bez štipky originality alebo "mystery" prekvapenia a to ja veľmi rád nemám. Takto sa film odpaľuje do šedého priemeru podobných thrillerov. P.S. Keď si pozriem ksichty J.Cusacka a S.Walger-ovej nechápem ako mohli splodiť tak škaredú dcéru :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Aj napriek tomu, že film bol natočený v roku 2008, k divákom sa dostal až v roku 2012. (Real Tom Hardy)
  • Inšpirované sériovým vrahom Gary M. Heidnikom. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama