Reklama

Reklama

Knight Rider

všechny plakáty
? %
USA, 2023

Scénář:

Brad Copeland

Diskuze

soukyd33

soukyd33 (hodnocení, recenze)

No, tak tohle budu sledovat.

Uvidíme jak to dopadne.

Knight Rider 2008, byl mega propadák.

Ale vlastně by byl zajímavý i Kift, tedy Knight Industries 4000. 🤔

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

s3DimenT

Do hazlu! 4roky stará věc a já ji objevím až teď. Kulervoucí!!!! Ovšem,po takové době....to už by bylo.:(((  Za tohle bych vraždil! Snad to není fan made. I když...to už je dnes asi jedno.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Joners

Souhlasím! Vidím to stejně. Mustang byl hnus. Trans Am nikdo nepřekoná! Ten design je pro mě i po těch 30 letech,kulervoucí. Pokud bych měl řidičák a dostatek peněz,sháněl bych toto auto (samoz.černé!) a nebo Ford plymouth z 57 (Christina).

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

Upřímně jsem zvědavý jestli tento snímek vůbec vznikne, když už není Glen A. Larson mezi námi.

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

Mně se taky zalíbili obě dvě auta, ovšem nejradši bych viděl starý dobrý Trans Am. Ten byl prostě ze všech nejlepší a byl asi to, co jsme všichni na Knight riderovi nejvíc milovali. A já si upřímně myslím, že pokud má mít tento film pořádný úspěch, měl by se v něm Trans Am objevit a s ním společně i Hasselhoff. Protože bez téhle dvojky nebude mít člověk pocit, že sleduje starého dobrého Knight ridera.

na příspěvěk reagoval PKD

barneybishop

barneybishop (hodnocení, recenze)

Těším se jako malý kluk. Upřímně mi je jedno, jaké auto se zde bude nacházet, jelikož k oboum dvou modelům (Pontiac, Ford Mustang) jsem si vybudoval vztah. Každopádně doufám, že se konečně sen stane skutečností a to v odstartování počátečního pilotu pro budoucí úspěšný seriál, jelikož svět bez Knight ridera je pro mě utrpením. Jen budu doufat v jedinou věc, že se znovu Bohdan Tůma "převtělí" do onoho nabušeného a komediálního KITTa. :)

Uživatel Joners smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama