Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film sme mali zapnutý v robote, pretože tri dievčatá, v ktorých obkolesení som sa nechtiac ocitol, to chceli vidieť a čuduj sa svete, parádne sa pri ňom bavili. Mali od 25 do 45 rokov a jedna dokonca vysokú školu. Špeciálne boli hotové z toho, akí sú tí Chipmunkovia zlatí a aký je ten dej príjemne nekomplikovaný. Čiže zo všetkého, z čoho mne bolo poriadne zle. Čisté peklo. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie tak zlé, ako sa tu väčšina horkokrvne dušuje. Príjemná rodinno detská komédia. Nemá to už ten prvotný šmrnc, ale stále je to zábava, ktorá nenadchne ani neurazí. Na jeden večer akurát. PS: experti, ktorý toto považujú za najnudnejší alebo najtrápnejší film, nevedia o čom je život a doporučujem pozrieť pár skutočných skvostov(Cable Guy, Son of the Mask), aby spoznali filmové peklo. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Některé filmy vás zase jednou donutí přemýšlet o tom, proč. Proč se vlastně něco takového pořád točí? Copak byl první film takový úspěch? Dobře, přiznám, že jsem film "Alvin a Chipmunkové" snesl, ale abych se musel dívat na pokračování? Ne, to mě vážně zase tolik nedostalo. Jenže jsem se na film nakonec podíval. Nebudu říkat, že svého rozhodnutí lituji, ale film "Alvin a Chipmunkové 2" mě rozhodně nenadchnul. Trochu mi to připomíná plast. Hned vysvětlím. Koupíte si balení Coca-Coly, všech šest plastových lahví vypijete, pak je vyhodíte do žlutého kontejneru. Až si příště budete kupovat Pepsi, protože Coca-Cola došla, dostanete je v lahvích, které byly vyrobeny recyklací těch od Coca-Coly. Vypadá to stejně, ale nakonec dostanete něco jiného, trochu horšího. Rozdíl mezi prvními a druhými Chipmunky je jenom v tom, že jsou zde i Chipettky, tedy dívčí protějšky chlapeckých veverek. Je zde pořád pisklavé zpívání, což je asi pořád největší pozitivum. Jinak to vážně za nic nestojí. Asi jsem proti filmům, kde jsou herci s animovanými postavičkami, ale řekněte mi o nějakém dobrém, který následoval po "Králíkovi Rogerovi". Tenhle to rozhodně není. Jasonovi Leeovi přeji, aby konečně dostal nějakou pořádnou roli, která ukáže, že opravdu má komický potenciál. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/runaways-rok-jedna-nedotknutelni-johnny.html ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jestli Vás opravdu zajímá, co si myslím o druhém filmovém dobrodružství veverkám příbuzných zpívajících hlodavců, tak si stačí otevřít stránku s jeho o dva roky mladším předchůdcem a přečíst si můj tehdejší komentář. Je slušností vůči divákům, nekopírovat předešlí příběh, ale ten kdo chipmunky number two dorazí až k závěrečným titulkům, stejnak nakonec přijde nato, že svým způsobem stejný je. Je to tak, dvojka je stejná jako jedničko a proto……………………………. ()

Nurder 

všechny recenze uživatele

Musím dát 3 hvězdičky. Nevím jestli je to přehnané, ale mě se to líbilo. Chipmunkové a Chipmunčice jsou v některých scénách velice roztomilý. Někdy máte chuť je vzít a držet je v náruči celé dny. Ikdyž je příběh spíše horší, filmu to vůbec neubližuje. Já se krásně bavil a myslím si, že nebudu jediný . ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama