Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

(Rodinná) Bondovka...pro děti. Bohužel jen pro ty nejmenší. Ve filmu vystupují tři děti (odhadem 4,9,13 let), což má dětským divákům všech věků usnadnit idenfitikaci, ale nedejbože, abyste byli starší. Dospělé obecenstvo z toho nic mít nemůže, kromě dvou(!) krátkých akčních scén. Hlavní dějová linie vypráví o muži, co si musí vydobít respekt u tří dětí své přítelkyně, což se mu z nejrůznějších důvodů zprvu nedaří. V tomto tisíckrát viděném příběhu se také objevuje neskutečné množství nesmyslů a nelogičností, motivace postav jsou zcestné, scenárista vytváří oslí můstky, aby se něco dělo, ale je to hrozná křeč. Proč vlastně ty děti nemají Jackyho rády? Protože se blbě obléká a nosí hloupé brýle. A proč se vlastně blbě obléká a nosí hloupé brýle? Žádný důvod neexistuje, to jen autor scénáře nevěděl, jak to lépe napsat. Ve filmu je také dost násilně nastoleno množství situací, ve kterých může Jacky předvést svojí kondici (a úroveň trikového oddělení) ale opět, jejich přítomnost není nijak logicky odůvodnitelná. ___ Na 47:36 řekne evropská (běloruská?) špionka naprosto zřetelně "Bože můj", čímž se dostávám k tomu, že nechápu, kde si tvůrci filmu myslí že žijem, když proti CIA stále stojí agenti z bývalého Sovětského svazu. ___ A když už hrál hlavního záporáka Magnús Scheving, doufal jsem, že tam předvede víc svého atletického umění. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Slabá nudná rodinná komedie s trochou průměrné akce. Scénář plný hloupostí, herecky vysloveně slabé, vždyť v tom hraje Billy Ray Cyrus, a Jackie už je samé neviditelné lanko. Dvě hvězdy z piety a za mňam Amber Vallet. Mít něco zábavnějšího na práci, například poslouchání dechovky na večírku stoletých , tak to nesleduji. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Infantilní píčovina, která sází jen a pouze na jméno a umění Chana zabavit publikum, ale v jeho věku už to jaksi akcí moc nejde a je to docela znatelnej rozdíl, ještě tak před 5ti lety byl celkem mrštnej a akce měla nějakou úroveň, ale teď už je takovej trošku těžkotonážní a k 95% akce potřebuje lana, ale jako komika jsem ho měl vždycky rád a i tady mě dokázal aspoň zabavit a choreografie to mírně, ale fakt jenom mírně zachraňuje, ale touhle rodinnou kravinou s více či méně otravnýma dětskýma parazitama šlápnul trochu vedle, je to prostě až přespříliš infantilní a stupidní ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Skoro kopie filmu "Ochránce" s Vinem Dieselem. Ale tak hloupě pitomá... Jackie Chan ze sebe dělá pitomce, Billy Ray Cyrus je tam jen proto, že se veze na vlně své dcery Miley a i ostatní herci trapně přehrávají - hlavně ta malá kráva. A tvrdě ti kritizuji proto, že vím, že v tomto stylu se dají natočit kvalitnější rodinné komedie. PS: A ten trapný dabing ruského přízvuku... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle drží nad vodou jenom Jackie Chan a jeho skopičiny. A to za poslední prstík v rozbouřeném oceánu kýče, absurdity a nevkusu. "Chůva v akci" je totiž naprosto zoufalý film, pomalu hůře jak Béčkové kvality se zápornou šancí na jakoukoli dodatečnou kultovnost, která se ráda v těchto kategoriích vyskytne. Billy "Hillbilly" Ray Cyrus, známý především jako otec Hanny Montany, kde toho vlastně ani moc nemusel hrát, je zde naprosto nevěrohodný, že by ho vaše senilní a revmatická tetička z třetího kolene hravě herecky předčila. George Lopez pro změnu navozuje pocit, že tohohle týpka někde režisér za dvacet dolarů najal, když se stavoval na tacos. O parodii na mafiány/teroristy a jejich protagonistech nemluvě. Děcka jsou otravné a jejich představitelé děsní, Lucas Till (to se tady snažili přeobsadit herce z Hanny Montany???) je na facku po pěti sekundách a Amber Valletta a její osamělá máma s dětmi na krku vzbuzuje mnoho otázek, proč by se jí měl někdo jako "agent Jackie" líbit, proč ona jemu, proč je tak blbá a jestli existuje někdo, komu tenhle pár nepřijde groteskní. O ději, režii, příběhu či kameře se už asi nemá smysl rozepisovat, protože scénář zjevně vyhrabali na dně popelnice nejzoufalejších nepřijatých scénářů za budovou toho nejmarnějšího studia, režisér očividně přijel jen na zahajovací klapku, finální střihač má studio zavánějící toulenem na sto metrů a kameru ovládal některý ze spolužáků dětských herců, předpokládám že spolužák toho nejmladšího. Jediný důvod, proč nedát hodnocení o absolutním odpadu je nostalgie po Chanovi a to, že se člověk zasmál alespoň té absurditě. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno