Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Berlínsky producent elektronickej hudby Martin, známy ako DJ Ickarus cestuje po kluboch po celom svete so svojou manažérkou a priateľkou Mathilde a chystá sa vydať svoj najväčší album. Všetky jeho plány však stroskotajú po tom, čo ho hospitalizujú na psychiatrickej liečebni kvôli nadmernému požitiu drog po jeho vystúpení. Berlin Calling je tragikomédia, poukazujúca na problémy a život v dnešnom Berlíne. (sonickaaaa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

emma53 

všechny recenze uživatele

Jeden by neřekl, co se všechno může odehrávat za vznikem takového alba, jako je Berlin Calling. Droga je svinstvo a dokáže člověka totálně zlikvidovat a nebo v případě DJ Icka dostat do psychiatrické léčebny. Byly chvíle, kdy jsem měla husí kůži při pohledu na to, co dokáže taková droga udělat s člověkem. Přestože nejsem zrovna fandou téhle hudby, tak sem rozhodně bezvadně sedla a vůbec mně nevadila. Že by to byla zrovna komedie, to bych neřekla, ale syrovost a reálnost z toho snímku vyzařovala zcela jasně. Paul Kalkbrenner svého Icka zahrál opravdu bezchybně a já mu jen fandila, aby se z toho nějak dostal, ale jestli to dopadlo, nebo ne............ ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem fanouček elektronické hudby, v tomhle filmu mi vůbec nevadila. Nešlo totiž tolik o ni, jako o to mít sen, věřit v něj a díky němu překonat i těžké osobní problémy. Film navíc obsahuje kouzlo velmi přesného a jemného vykreslení charakterů v syrových ale atraktivních podmínkách dnešního Berlína, kouzlo, které poslední dobou objevuju v mnohých německých filmech a díky němuž dávám 4 hvězdičky:) ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

A je to tu zase. Když už jsme si s Petem Tongem mysleli, že je konec, přichází na scénu nový DJ, Paul Kalkbrenner. Tento německý hudební mág se svému londýnského kolegy v mnohém podobá...drogy, sex, taneční hudba a zase drogy. Stejně jako hudba, i jejich životní styly se od sebe moc neliší a tak musíme hledat rozdíly například v jejich psychických agoniích a vypořádáním se se sebou samým. Díky muzice tedy za 5*. :-) 77% ()

ryoga 

všechny recenze uživatele

Škoda že takých filmov tohto typu nie je viac... Berlin Calling je film ktorý by som dokázal pozerať asi stále dokola.. Má výborný soundtrack.. a Paul Kalkbrenner je vynikajúci aj ako herec v tomto filme a aj ako DJ v reálnom svete.. čo viac dodať... stretnút sa na nejakej akcii kde bude hrať Paul Kalkbrenner a vypočuť si jeho Sky and Sand - najlepší song z filmu... :-) Odporúčam každému kto videl jeho film zažiť ho naživo na koncerte. Mal som tú česť a bol to naozaj hudobný zážitok :) ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Asi tomu nerozumiem, ale načo sú komu drogy k takejto muzike. Však sama o sebe je halucinogénna. Film je nonstop v tempe, Paul hrá nesmierne prirodzene a pod tým všetkým počuť fantastický sound .. Berlin Calling musel ísť na dračku. A tie drogy za osemsto euro v tom pohári mi dávajú akú - takú nádej ... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • O soundtrack se postaral známý hudebník Paul Kalkbrenner, který se mimo jiné ujal ztvárnění hlavní role a dotváření scénáře. (Peat)

Reklama

Reklama