Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nějak nefunguje. A to jsem si původně myslel, že se mi to na 100% bude líbit. Myslel jsem, že to bude něco jako Pařba ve Vegas, ale to jsem se teda pořádně splet. Ústřední dvojice mi nepřišla ani zábavná, ani sympatická. Spíš mi připadali jako dva teplouši. Jít s kámošem na procházku po pláži se psem a pak si u něho v garáži pokecat o tom, kdy jsem si ho naposledy vyhonil, to mi teda nepřipadá zrovna moc normální. Jinak na začátku bylo pár povedenejch vtipů, při kterejch jsem se občas zasmál, ale asi tak od půlky jsem se už jenom nudil a odpočítával minuty do konce. O přiblblym happy endu nemá ani cenu psát, protože jsem stejně nic jinýho nečekal. Za první polovinu bych dal 3 hvězdy, za druhou tak 1. 40% ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Já se výtečně bavila. Tenhle náhled do chlapáckého světa se mi vážně líbil. Když se chlap zaměří na přítelkyně a poztrácí přátele. Kde je najít? Nemohla jsem se vynadívat na Andyho Samberga. Při moderování MTV MA 2009 jsem si ho zamilovala a tady mu ta role dokonale sedla. Jeho linka příběhu s homosexuální tématikou příjemně pobavila, přišlo mi, že nebyla jen trapně zneužívaná. Milé. A Jasona Segela nejde nemilovat. 75% ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejblbější na této komedii je, že by to fungovalo stejně, kdyby se role obou (nešťastně zvolených) herců prohodily. Pokaždé by to byla taková instantní umravněná komedie s poučením. A takových rošád by se v tomto filmu mohlo udělat hned několik a nikdo by nic nepoznal. K tomu smíchu by nepomohlo ale nic. Ani Lou Ferrigno. Velkou službu filmu dělá jeho český překlad. Přísahám, že kdyby se to doslovně jmenovalo Miluju tě, chlape, že nemám co hodnotit. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kámoš k pohledání mohl být slušně nadprůměrnou romantickou komedií s příjemným obsazením. Já se těšila zejména na Paula Rudda, který se mi zalíbil coby Objekt mé touhy:) A i když je scénář celkově vydařený, doplněn o vtipné hlášky, situace i charaktery jednotlivých postav, Kámoše k pohledání stahuje do průměru častá trapnost, přehnanost a lehká nechutnost některých scén. A všechny tyto zápory jsou ještě výstavně zabaleny do typického, praštěného amerického obalu. Zejména neustálý výskyt otřepané fráze "Miluju tě." - "Já tebe taky." začínal být s postupem času už značně otravný. I tak se ale jednalo o pohodovou podívanou, která mohla být v jistých směrech jen o trošku umírněnější. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Kámoš k požehnání...Starý známý model jako v About a boy- boy meets boy aneb cool řízek učí páprdu, kterak si užívat život- a páprda mu svým úsporným způsobem umožní dospět, přičemž se mezi vytváří zvláštní chemické vazby, které tvoří třeskutou bromanci. Ale protože mezi nimi není věková propast, míří scénář svými vtípky a moudry podpásově do rozkroku a trefuje se se ctí. Paul Rudd jako ňoumovitý jouda a Jason Segel coby výbušný flákač to zkrátka umí rozjet na plné otáčky nejen s elektrickou kytarou. Jemně kýčovitý epilog a zbytečný fekální humor k oněm přisprostlým komediím už přirostly, nutno ale podotknout, že sestava best man včetně roztomilé čtyřprocentní menšiny to zvládne shodit do polohy " stydím se za tebe, směju se ti, ale vlastně tě mám docela rád, kámo ". Coby zábavná oslava mužného přátelství překvapivě funkční. 7 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • J.K. Simmons hraje otce Paula, přitom je pouze o 14 let starší. (HellFire)
  • Kytara, na kterou hraje Peter v garáži skladbu Tom Sawyer, je Fender Geddy Lee Jazz Bass – téměř dokonalá replika kytary, na kterou hrál kytarista a zpěvák skupiny Rush, Geddy Lee. Na koncertě hraje Lee na originální kousek kytary. (HellFire)
  • Bilboard s Peterem (Paul Rudd) v posteli vznikl ze skutečné fotky Paula Rudda zveřejněné v časopise Rolling Stones v r. 2006. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama