Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jasnovidka Vivien je nalezena zavražděná sekáčkem na led, nacpaná do gauče ve své kanceláři. Castle věří, že žena nebyla podvodnice, a případ ho velmi zaujme, zatímco Beckettová je jako vždy skeptická... (TV Prima)

Recenze (2)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To whom it may concern, I feel that my murder is imminent. And although I have no idea yet where or when this event will occur, I have had a vision of my death. In the vision, I could not breathe. I saw a man dressed in black, the number 7-5-1-8, and I could hear a furious pounding from what seemed to be far away. I'm sorry I cannot be more specific." ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věštkyním a jasnovidkám moc lidí nevěří, ale najdou se i tací, co jsou ochotni za jejich služby utratit nemalé peníze. No a pak jsou tu i tací, co je bez mrknutí oka zabijí – třeba sekáčkem na led do krku, nacpou do gauče a…Další zapeklitý případ, několik podezřelých – celkem pěkná máma s dcerou no a pak tu máme i vsuvku s Castlovou matkou a jejím snoubencem, který ehm (umírá na infarkt) – no já bych z ní asi taky dostal zástavu…Ale jo, i tahle epizoda má slušnou úroveň… ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama