Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžně zábavný pořad Ivana Mládka s hosty a country kapelami. (TV Nova)

Recenze (72)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Celkem pro pobavení to bylo ucházející. Mě nejvíce štvaly vystoupení country kapel. To jsem se šel vždycky najíst. Zapomenout nelze na paní s "brýlemi" Šindelářovou, která měla světlé momenty a dokázala i ve mě vzbudit pocit smíchu a tomu, komu se to podaří, tak musí opravdu umět. Byly to celkem příjemné víkendové večery s čundrcountry. Celkem ale s hodnocením více než na tři hvězdy nejdu. ()

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto podivná zábava, na naprosto podivné TV Nova. Pan Ivan Mládek už snad nemohl hlouběji klesnout. Dost mi to připomíná většinou dosti nezábavné televizní pořady před rokem 1989, které však tento počin v některých případech vysoko převyšují. Pana Mládka respektuji, ale tento pořad jsem opravdu nebyl schopen dokoukat a tento typ humoru je mimo mé chápání. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. A já tenhle humor mám rád. Je tu spousta skvělého vtipu, který rozhodně není zcela pro všechny. Celý zábavný pořad je navíc okořeněn i vtipnou hudební vložkou a spousty skvělými gagy. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 75% (4*) | ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Trapné. To je první slovo, které mě ve spojení s pořadem Čundrcountryshow napadá. To platí i pro Ivana Mládka obecně. Jako osoba mi byl vždy nesympatický a jeho vtipy byly trapné, a když už se mu nějaký povedl, zabil ho svým podáním… žééé.. K sobě si navíc nabral bandu podobně trapných lidí, kteří se nikde jinde předtím ani potom neuchytili. Jedná hodně sedřená hvězda. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Sám se klidně přiznám, že ze začátku jsem na to koukal. Přece jen, bylo to něco nového, jiného, já byl mladý a blbý a k tomu ještě vtipy Ivana Mládka. Postupem času jsem ale pochopil, že to kvalita rozhodně není a i jsem se u toho přestal bavit. Možná v důsledku toho, že tomuto pořadu začala šlapat významným způsobem na paty konkurence. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama