Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

V první minutě jsem si říkal, že to přece nemůže být taková sra.ka, jak všichni tvrdí. Ale bohužel je.. Přirovnal bych to jako byste si koupili originální Rols Royce (zkoukli snímek z dílny Guye Ritchieho) a nebo pseudo Rols Royce vyrobené někde v zatuchlé garáži na předměstí z dřívek od nanuků (Sejmi eso 2). Tvarová podoba stejná, ale ve výsledku.. Kdo nechce nudou a znechucením vyzvracet večeři, ať prostě tento snímek vynechá.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu zdejší malé hodnocení. Sice je toto pokračování určitě slabší nežli jeho předchůdce, ale i zde je děj okořeněn o celou řadu nájemných zabijáků. Je sice pravda, že už jim zde není věnována zas až taková část filmu, ale tentokrát si to proti sobě alespoň pořádně rozdají. Jen škoda, že Vinnie nedostal více prostoru, protože ten začátek byl prostě cool. Pěkné herečky taky měly svoje kouzlo, ale na výbušné klauny neměly. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Doufám, že se mi zdál jen ošklivý sen, protože pokud ne, budu pěkně dlouho smrdět hovna, do kterého jsem šlápnul. Pravda je, že jsem se mu umyslně nevyhnul, protože když je viděl, že mohu spatřit Toma Berengera a Vinnieho Jonese před jednou kamerou, tak jsem se těšil že to kluci pořádně rozpálí a i přes otřesnný scénář zachrání, co se dá. Bohužel, i ten stupidní scénář je lapil pod svojí moc a oni se jen marně snaží vyhrabat alespon někam k 50%. Nelze prostě hodnotit "předělanou" jedničku, která mi lehce dlouhé sobotní odpoledne zkrátila. Zatímco 2, ta mi 88 minut života ubrala. V kategorii odpadových sraček, je tento blivajz na hranici koukatelnosti, takže nebudu bestie jako byl Pesce a alespon tu 1 tam hodím. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

O hodně horší, průhlednější a méně promyšlenější než film první. Akce - ve filmu snad nejdůležitější - tupá a trapná. Tam, kde se film snaží být vtipný, je trapný. Tam, kde se film snaží být překvapující, je předvídatelný. Tam, kde se film snaží být akčně nabitý, je jen nudný. Tam, kde se film snaží být inteligentní, je tupý, okoukaný. Tento film mi doslova vzal čas. Těží jen z mé zvědavosti a unáhlenosti, způsobené díky povedenému staršímu bráškovi. Lituji, že jsem nalít. ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zatímco prvnímu dílu se nedala upřít řemeslná zručnost a jistá dávka zvrhlého humoru, dvojka je pouze směsice nesmyslné brutality a "zabíjení pro zabíjení". Přičemž se samozřejmě tváříme, že podřezat někomu krk skalpelem nebo tlouct lidem dláta do mozku je děsně Kůůl. Třemi adjektivy: Prázdné. Hloupé. Laciné. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama