Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Paity 

všechny recenze uživatele

Reality show, ve které kraluje superpošuk Pavel Cejnar, který stejně moderuje, jako kecá ve své slavné Evropě 2. Bohužel si do Tv přinesl i nešvar v podobě své užmoulané a totálně hnusné vojenské čepice, kterou patrně nesundá ani v sauně při 110 stupních. Samotný pořad je o tom, že v totálně rozpadajícím se bytě předělají jednu místnost, hnusně a za šílené peníze, za které by měl normální člověk zrekonstruován celý byt, a ještě za to chtějí být pochválení. Na konci je pak třešnička na dortu zveřejnění rozpočtu, když dvě vázy a obrázek vyjdou na 40tis apod... korunu všemu nasadí těsně před titulky reklama od jistého bankovního ústavu, kde vám vítězoslavně oznámí, že na ten pokoj za 220 tisíc si můžete také půjčit a že budete splácet směšných 1700,- a to jen 17 let.... no nekupte to. ()

Sesitka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo tohle vymyslel musel být cvok. Nejdřív sem myslela, že by to mohlo být docela dobré, ale jak jsem to viděla málem sem se vyvrátila. Takovou kravinu jsem dlouho neviděla. V jednom dílu chtěli rodiče nějak upravit pokoj synovi a on tam měl plakát Shreka a rodiče nechtěli aby ho sundávali. Tam ti hejhulové ho doslova strhli ze zdi, protože to není dobré pro výchovu!!!!!!! ()

Reklama

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím už co to bylo za díl, jak bába "no konečně jste tady, potřebovala bych přesně tuto kuchyň, jádro a tuto ložnici jo? Díky". Strašně mě tento pořad začal rozčilovat, je tolik maminek v tísni bez střechy nad hlavou, néé oni vyberou zazobané důchodce nebo lidi co maj doma pouze nevymalované, ale dva syny s funkčními končetinami... Už jen začněte zvelebovat rozbité domy v Chánově a je to. Hnus velebnosti. (hlavně ty díly s Kubelkovou) ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle model zábavy je úplně strašný. Vezmete jednoho teplýho moderátora, pár sereblit, nejlépe z vlastních debilních pořadů, přidáte pár nešťastných pitomečků, blbečků a debilů, zamícháte, podusíte a ejhle, super sračka je na světě. Za mohutného kvičení, troubení a kreténského vřeštění do megafonu vám prokopnou zeď, aby ji následně polepili oranžovou tapetou s fialovýma puntíkama a drze se tváří, že je to in a módní, a kdo to nemá, nic není. Fuj, shit! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prve serie s Cejnarom boli neskutocne zabavne a prerabky izieb boli vzdy zaujimave aj ked mi stylom nie vzdy sadli. Proste taka standardna relacia o prestavbe jednotlivych miestnosti okorenena zabavnym humorom. Bohuzial akonahle nastupila ako moderatorka Nergesova, tak sa dost vyrazne zmenil cely format a ja som vydrzal sledovat len jeen diel. V skratke by sa to dalo premenovat na Modre z neba stavia sen. Proste namiesto humorneho pristupu sa zacalo citovo vydierat. Namiesto obycajnych ludi, ktori si nevedeli poradit s prestavbou sa zacali vyberat kripli, chudaci alebo aspon smrtelne nemocni bez prijmu. Stopaz sa dvojnasobne natiahla, aby sme si v prvej polovici mohli poplakat nad ich smutnym osudom a potom sa na chvilu ukazala aj samotna prestavba behom ktorej sa neustale muselo pripominat ako sa ti chudaci budu mat konecne dobre. Na podobnom principe nedavno spustila relaciu Šťastný domov aj Markiza. Evidentne si tento pristup svojho divaka najde. Ale ja som nasraty, ze mi dojebali moju oblubenu zabavnu relaciu. Z toho citovo vydierackeho pristupu sa mi chce zvracat. Stare serie su za 4* a nove za odpad. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Na pořadu se podílelo 52 designérů. (M.B)
  • Nejdražší proměna stála 850 000 Kč. (M.B)
  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)

Reklama

Reklama