Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

Helo 

všechny recenze uživatele

Některá témata je rozhodně zábavné a zajímavé sledovat, nicméně paní Jílkové se většinou nedaří udržovat správný směr a tak se to dost často zvrhává a na nejzajímavější otázky se občas i zapomene. A ve výsledku se stejně vyřeší houno. Ale na udělání si obrázku o zúčastněních a hlavně možnost probírání to z obou stran a ne z jediné politicky korektní, je to rozhodně dostačující. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Videl som len jeden diel o šmejdoch, ale moderátorka Jílková bola k sežrání. (16.5.2013) ---- Aj ďalšie nepravidelné sledovanie TV pořadu ma utvrdilo v tom, že Jílková si vie svojich hostí pekne srovnat ako v škole a nikto jej tam nebude robiť bordel. Že diskusia väčšinou nič nevyrieši, to je normálne, ale aspoň pobaví. Takže úspešný zábavno-publicistický program. (16.3.2017) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hyperbolické vyjádření současného postavení a role sdělovacích prostředků v mediokratickém světě. 1) 40letá Michaela Jílková ukázala, co v ní dříme, v zábavném pseudodiskusním pořadu Kotel a nyní stejnou show předvádí v decentnějším (lze-li v jejím případě takového slova užít) veřejnoprávním vydání. 2) Málokde je vidět neschopnost demokratického uspořádání společnosti účinně řešit problémy tak markantně, jako v pořadech tohoto typu. Agresivní sebestřední hlupáci v roli veřejného mínění se vyhladověle vrhají (Trhej, Azore, trhej) na blazeované politiky shlížející na tento plebs z výšin svých vysokých platových tříd (Ano, i s takovými lidmi, Osvalde, musíme pracovat.) a všechno to s příznačnou neschopností dobrat se jakéhokoli výsledku řídí dryáčnická Michaela Jílková masírující si vlastní ego zaklínadlem obyčejní lidé. 3) Hlavní nedorozumění spočívá, domnívám se, v tom, že mnoho diváků má podobné diskuse za pořady publicistické, které presentují nejen popis událostí, ale i postoje k nim. Jádro pudla je v tom, že ve skutečnosti jde o pořady zábavné. Sdělovací prostředky nabízejí starořímské "chléb a hry" (v tomto případě tedy hry), jejich účelem je zvýšit sledovanost, zajistit ventil pro nespokojené ovčany a především nás všechny pěkně pobavit. Tak se bavím. Známou protagonistku Jílkovou pak mohu směle zařadit po bok kokoktajícímu Pitkinovi nebo Donutilovi vyprávějícímu veselé historky z natáčení. 4) A vám, milí spolukomentátoři, doporučuji totéž. Bavte se. Protože jinak byste si museli hodit mašli. ()

XdanteX odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc toxický odpad který je dnes v České kotlině k vidění na obrazovce. V podstatě se jedná o zhmotnění Twitteru či internetu jako takového. Experti na téma večera jsou vhozeni do arény s extremisty, konspiračními teoretiky a rozvášněnými lopatami ze strany sedláků. Pořad se nikam nehýbe jen čeří toxické vody rozdělené společnosti a vyhrocuje situaci ve studiu. Není nic horšího pro moderní společnost než dávat zmíněným skupinám pocit jednoty a že jejich názor má stejnou hodnotu jako názor expertů na dané téma. Nebezpečný pořád který bych čekal spíš na Barandově než na ČT... ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Jílková je těžce neprofesionální, skáče do řeči více než Václav Hlodavec a nenechá nikoho domluvit! Takže pořad "máte slovo" je nesmysl, když ho zůčastnění vůbec nemají + navíc cpe všem své úhly pohledu na danou problematiku a je zaujatá vůči názorům ostatních. Taky koho si tam vobčas pozve to by člověk těžko pohledal co to je za exóty... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama