Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

sigf07 

všechny recenze uživatele

Moc milé překvapení v podobě netradičního středoškolského muzikálu. Bandslam na mě působil jako kříženec Muzikálu ze střední a Školy ro(c)ku, přičemž si z obou filmů vzal jen to nejlepší, přidal řadu dramatických momentů a rezignoval (díkybohu) na infantilní srandičky i fekality, tak typické pro filmy "o teenagerech pro teenagery". Postava hlavního hrdiny je skvěle vybalancovaná, Gaelan Connell je velmi sympatický a zaroveň dostatečně střelený na to, aby se s ním divák ztotožnil a napjatě sledoval jeho příběh. Za trefu do černého by se dalo označit i obsazení vedlejších rolí, ať už jde o Lisu Kudrow, která v posledních letech čím dál více herecky vyzrává, nebo hvězdiček Hudgensové a Michalkové, které tentokrát oslňovaly nejen svým zjevem, ale i hereckými a pěveckými výkony. Když k tomu připočtu ještě vynikající soundrack, je výsledný dojem více než uspokojující a velkoryse pominu několik drobných vad na kráse. Bandslam vřele doporučuji a nebojím se jej označit za nejpovedenější hudební film desetiletí určený náctiletému publiku. Jen tak dál. ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

V rámci škatulky "jakýkoliv hudební počin ze střední" určitě nadprůměr. Tenhle čas od času vtipný, čas od času milý a čas od času nesnesitelný outsider má čas od času mimořádně vybraný hudební vkus, vzápětí ale holduje naprosto šílené tuctové hudbě o jakýchsi rytířích a teplém objetí. Chvílemi se vám chce tleskat, že mají konečně puboši kvalitní hubení film s docela roztomilou citovou zápletkou, hned na to se vám chce zvracet ze všeho toho teatrálního patosu. Nevyrovnané jako duše cílové skupiny... Třetí hvězda za Bowieho. ()

Reklama

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Nuž, tak teda, po dlhšom čase teen film, ktorý ma príjemne prekvapil. Skvelé covery známych pesničiek (Cheap trick etc.,...) a tak isto nejaké "vlastné" -čo za to stáli-rozhodne ťahám OST. Milý dej, nič tupé (teda žiadny High School Musical, Twilight a pod.) Mimoriadne dobré herecké výkony Vanessy (v podstate, aj v HSM bola jediná čo fakt hrala), Alyson, Ryana a tiež aj hlavného pána týpka (Dewey, bože...ani za boha si neviem spomenúť, kde som ho už sakra videl hrať :) Proste, vrelé odporúčania. Také indie vo vodách teen-movies. Choďte si zaplávať...good water ;-) ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Po čase si budu z Bandslamu pamatovat asi jen anatomii prvního polibku, pocit že Vanessa A. Hudgens je na rozdíl od Muzikálu ze střední roztomilá, cover verzi písně Everything I Own a přesvědčení, že Gaelan Connell je mnohem lepší looser než Michael Cera a to zejména v poloze, kdy všem okolo dokazuje, že ve skutečnosti není zas až takové ořezávátko a je potřeba s ním počítat...Na pubertální hudební film to není rozhodně málo vzpomínek! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

" Dowey Dowey Do- we wanna rock? " je najbombastickejšia hláška celého filmu! Lisa Kudrow ma tiež veľmi potešila so svojimi ksichtami a Bowie na záver filmu.... tak to mi hlava nepobrala! Veľkým pozitívom pre mňa bolo i to, že Will do kapely vniesol sviežosť ska miesto pridrbaných popíkových sračiek ( v celom filme je ich aj tak požehnane ) . Ja som si toto užil na plné gule a neváham ísť s hodnotením úplne na maxa ! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Zpěvačka Alyson Michalka (ve filmu Charlotte) byla v začátcích natáčení na turné se svou sestrou Amandou a s Miley Cyrus. Své turné pak zakončila v Austinu v Texasu, kde se také převážně natáčelo. (Avalon820)
  • Charlie Saxton absolvoval konkurz na roli Buga v den svých narozenin. (becki_tu)
  • Všechna hudební čísla jsou náhrána a nazpívána herci až na kytarové party Vanessy Hudgens a Scotta Portera a klavírní pasáže Lisy Chung. I přesto, že se Vanessa a Scott naučili, jak zahrát své songy, nakonec vše za ně nahrál kytarista Jason Mozersky. (becki_tu)

Reklama

Reklama