Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobré završení trilogie o dračím bojovníkovy. Kung fu Pandu mám rád, jelikož se mi nezprotivila jako Shrek, Madagaskar a další ždímané animáky. Nejvíce jí v tomto důsledku ublížil televizní seriál. Kung fu Panda 3 je velmi povedený animák, který opět si jede svoje. Od perfektně nasnímaných soubojů, kterým nechybí osudovost a epické momenty, perfektní 2D flashbacky, až po fajn humor, jenž neomrzí. Je to sice nastavovaná kaše, ale i tak si díky ní uvědomíte, jak moc je postava Poa a zbytku, sympatická, že jím leccos odpustíte a budete se bavit. A i samotný příběh si je toho vědomí a proto nám dává to co chceme vidět. Některé momenty jsou trochu zbytečně dlouhé a nebo neustále opakují stejný vtip dokola a dokola. Potěšil nový záporák, velmi zajímavý konec a Po senior. Kung fu Panda 3 je příjemný třetí díl o dračím bojovníkovy, který přesně nabídne to na co jsme zvyklí a kupodivu to stačí, a kdo chce více musí ke konkurenci. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání. Všechno tady už bylo. Některé vtípky dokonce vykradeny z předchozích dílů. Celý děj mě navíc nějak nezaujal a chvílemi mi bylo jedno, co se ve filmu zrovna děje. Závěrečný souboj je pak degradován neustálou snahou o humor, která přichází i ve chvílích, kdy má být divák napnutý nebo dojatý. Dojemné scény teda nefungujou taky. Prostě buď ať pandí dobrodružství už skončí, nebo to chce lepší scénář. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Tak to kecáš... ono se fakt zadařilo nalepit s celkem supr poselstvím celou trilogii Kung Fu Pandy! Jasně, od druhého dílu už to bohužel krapet bylo slabší s fight scénami, to ale nic nemění na tom, že hodnocení zůstává stejné. Skvělý příběh, tentokrát cílem bylo najít sám sebe a ostatní, což si myslím bylo i v jedničce ale tady šlo hlavně o rodinné shledání. Vtipné hlášky (až jsem si ucvrnknul), skvělé scénky (hlavně ta, když hopsálci u restaurace nevěřícně čumí na oba pandy, kteří, aniž by se přivítali, tak si navzájem přejí, aby našli správného otce a syna), skvělý návrat do svých původních končin a zelený boj proti prokletými přáteli. Samozřejmě nesmí chybět klenot písní - Kung Fu Fighting v anglicko-čínské verzi. V zásadě splnilo to, pro co díl přišel a já očekávám, že čtyřka v kinech by mohla konečně nakopnout ještě hlouběji, kde se můžou objevit všichni bossové z původních dílů. Za mě opět obrovská spokojenost a respekt všem co se na tom podíleli. Takže v kině u dalšího dílu - SKEDUŠ! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas jsem si kladl otázky proč vznikají v některých hlavně animovaných sériích další pokračování. Odpověď jsem dostal včera na moviezone.cz, protože studiím nejde ani tak o film, jako spíše především o různé předměty spojené se sérií. Takže scénaristi spíchnou další příběh za 10 minutek. Překvapivě náš Po zjistí že jeho otec není husa, ale panda. Takže 3. díl je o pandách. Pandy se válejí, pandy skáčou, hopsají, oplácávající se... Panda je všude kam se člověk podívá. Jenže je potřeba mít v tomhle akčňáku i záporáka, takže se vymyslí týpek s nadpřirozenými schopnostmi, které se na konci musí naučit i náš chlupatý hrdina, aby vyhrál....dobře, chápu že je tenhle film vlastně pro děti. Takže 50% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jedna se již o třetí kousek ze série Kung Fu Pandy. První příběh nám nabídl origin dračího bojovníka, druhý díl nám nabídl objevení jeho původu a třetí díl nás dovadí k jeho poslední (zatím?) cestě. Animace je čistá dokonalost. Všechny lístky a zvířata jsou dokonale nainamována. Hudba od Hanse Zimmera je dokonalá především hlavní motiv hlavního záporáka Kaia. Je to prostě opět skvělý animovaný film a i když je pro mně teď asi nejslabší z celé trilogie tak je velmi kvalitní a uvidíme jestli se opravdu dočkáme té šestidilné série. A když už jsme u toho teprve na konci trojky vám dojde jak je všechno hezky propojené od prvního dílu. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Premiéra filmu se nejprve přesunula z 18. března 2016 na 23. prosince 2015. Avšak poté, co byla na stejný den potvrzena premiéra Star Wars: The Force Awakens (2015), se uvedení do kin přesunulo zpátky na původní datum. (ManOfPhoenix)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama