Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

jochanan 

všechny recenze uživatele

ja proste nejak nechapu, proc tady tolik lidi film zavrhuje proto, ze je manazerech, ktery byly preplaceny. mozna nekomu nedochazi, ze to preplaceni nebyla anitak jejich vina. ano, film jeplny klise, ale taky nadeje, ze poctivy lidi jsou (Aflleckuv svagr), ze je skvely, kdyz ma clovek rodinu, ktera ho podrzi atp. Ano, Afflecka mi misty rozhodne lito nebylo, ale na druhou stranu, ten pravej hajzlik byl velkej sef, ne on... Vzdycky je tezky jit v zivotni urovni niz, nez vas kdy napadlo, ze byste mohli byt. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nápad a zápletka je tak na tři a půl hvězdy, provedení tak na jednu. Rozhodně se shodnu s mnoha uživateli, že se nechci vcítit do role zkrachovalého vedoucího divize jehož životní prohra znamená prodat porše, x-box a nechodit na golf. Myslím, že kdyby se tvůrci zaměřili spíše na lidi úplně vespod řetězce, mohli vyprávět mnohem dramatičtější příběh a variabilita by byla větší. Zaměření na pohlaváry mě osobně nesedí, přestože zahráno to bylo slušně. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Po včerejším filmu o úspěchu je tohle doslova pád na hubu. Kraváťaci, kteří přichází o práci... svým způsobem je to velice uspokojivý pohled. Ben prodává své Porsche (fňuk), Ben se s manželkou a jeho dětmi stěhuje k rodičům (smrk), rozčiluje se, že nedostane místo, nebude hrát golf a neudrží si "standard". Chudák. Jenže právě jeho nechutná arogance a nadutost dělají z MANAŽERŮ vysoce koukatelný a většinu času i uvěřitelný snímek. Tommy Lee Jones v roli správného vedoucího sice jede na neutrál a Chrise Coopera vám možná nebude moc líto, ale sečteno a podtrženo je to hodně dobrý. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VYHODILI MĚ!“ ,,PROČ?“ ,,NADBYTEČNOST“..... /// Krásnej barák s bazénem, několik aut a ztenčující se konto. Mozoly, opálení, nošení věcí – to není práce pro ně. (Já jsem v klidu. Golf nehraju, Porsche nemám, slova o nadbytečnosti už jsem slyšel.... na rozdíl od nich – mám CSFD :-) ). Film o osudech třech druhů ,,kravaťáků“, který je spíš takovou pohádkou ,,o těch lepších“ - přizpůsobivějších. Život, stejně jako svět byznysu není jen černý nebo bílý. Nebudu přemejšlet, jestli jsou (tihle) manažeři k užitku nebo kradou. V hlavě mi zůstane sympatický obsazení a způsob, jakým mě přesvědčili o NAŠÍ postradatelnosti v systému. Ať už vyděláváte ,,mega“ nebo nemáte nic. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím za kolik je k mání stůl z ovocnýho dřeva George Hepplewhite z roku 1820 s malbou a ozdobnými dekoracemi. 2.) Jsem nezaměstnanej zkrachovalec, co nezvládá uživit svoji rodinu. 3.) Nevím jak to vypadá, když si odvážejí moje Porsche. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Istým zvrhlým spôsobom sa mi to páčilo, určitým už menej... v každom prípade to hodnotím kladne ak by niekto váhal nad mojím rozsudkom 6-7/10 (som na vážkach, podotýkam som len človek). Dokážem sa vžiť do rôznych situácií, no táto s platom 160 tisíc dolárov ročne je snaď najkrajšia. Všetko bolo fajn, len koniec mi to pokazil... prečo to vždy musí skončiť ako v rozprávke... fuck! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Režisér dostal po vstupu filmu do amerických kin asi tisíc e-mailových reakcí od nezaměstnaných. (Devitka)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama