Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

3n3my 

všechny recenze uživatele

Veľmi prikrášlený príbeh - a to až tak, že robí film neuveriteľným, ba niekedy až smiešnym. SPOILER! Verím tomu, že podaktorí manažéri nevidia v súkromnom živote do budúcnosti viac ako mesiac (čo sa týka ich finančného zabezpečenia), no na druhej strane predávať už po troch mesiacoch nezamestnanosti auto, bordel z garáže a Xbox, hlavne že mi zostane dom za viac ako 800 tisíc dolárov, na splácanie ktorého už mi za ďalší mesiac dva stačí robiť aj tesára??? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Mé akcie mají hodnotu 600 miliónů. Tak takovou větu by si zřejmě chtěl každý alespoň jednou říct. The Company Men je hodně hořké drama, po jehož zhlédnutí si budete přát, abyste lépe studovali, neměli žádný charakter a sem tam si mohli zalétat na Bahamy na dovolenou. Je to film o hospodářské krizi, která zasáhla téměř každého a ještě dodnes můžete slýchat o následcích. Myslím, že lépe to asi natočit nešlo, ale přesto se film místy nevyhne nudnějším místům. Škoda… 80 %. ()

Reklama

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Docela slušná oddechovka, řekla bych. Ne napínavé, ne tragické, ne theatrální, ne famózní, ne arogantní, ne lyrické, ne srdceryvné, ne grandiózní, ne gradující, ne strhující. Prostě jen umíněné, hezky natočené, trochu egocentrické, slušně vybarvené a s malou kapkou entuziasmu. Nic špatného. Nic velkolepého. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bum!, krize padla, bublina splaskla, rozdíl mezi reálnou a tržní hodnotou se bude vesele nafukovat dál, teď ale nastává čas na krutý down-sizing a krom běžných smrtelníků to schytá i pár "nedotknutelných" řídících pracovníků včetně Bena Afflecka. Jenže co, třeba bude mít štěstí, (SPOILER) zakusí jaké to je býti working class, zjistí, že to není tak špatný, přestane být snobem a dá se na poctivý business. (/SPOILER) Nijak extrovní, ale nakonec i docela sympatická pohádka z prostředí kravaťáckých nesnází. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem spokojenost, ale upřímně řečeno čekal jsem tvrdší nářez. Sice jsem věděl, že film bude především o boháčích postižených krizí, ale čekal jsem, že si tu některý z nich sáhne až na úplné dno, což se, alespoň z mého pohledu, nestalo. A tím pádem jsem ani nemohl s jejich problémy soucítit, což je pro mě u podobných snímků celkem důležité. Na druhou stranu to bylo celkem správně ukecané, výborně obsazené a i když to režisér určitě zamýšlel, nepřišlo mi to jako citová vydíračka. Každopádně pořád čekám na to, kdy někdo krizovou tématiku zpracuje tak, aby mě to zarazilo do sedačky. Company men se to v žádném případě nepovedlo. 70% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama