Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Lugaši je opět ukraden legendární diamant, Růžový panter. Místní vláda znovu povolává na pomoc muže, který je jediný schopný klenot najít - komisaře Clouseaua. Clouseau má však podezření, že za krádeží je Charles Litton, se kterým se už několikrát ohledně krádeže tohoto klenotu setkal, a tak se vydává do Londýna. Brzy však pochopí, že cestě do zkorumpovaného státu se nevyhne, a tak nasedne do letadla, které se však ztratí kdesi nad mořem. Zdá se, k velké radosti komisaře Dreyfuse, že tentokrát je s legendárním komisařem Clouseauem konec. Zvědavá reportérka Jouvetová se však s jeho zmizením nehodlá smířit a snaží se odhalit, co se s potrhlým komisařem skutečně stalo. Při svém pátrání však naráží na neochotu o události mluvit. Nikdo, včetně bossů mafie, jí není ochoten nic říci. A tak nezbývá věřit, že Clouseau nezemřel, ale že opět vyčkává, aby se v pravý čas mohl kdesi, k hrůze komisaře Dreyfuse, objevit. (TV Prima)

(více)

Recenze (119)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $9,056,073Tržby Celosvetovo $9,160,000║ Bezvýznamný dojazd série, kde sa prevažne jedná len o rekapituláciu zaujímavých scén z predchádzajúcich panterovských filmov, snaha o príbehovú stavbu s nepoužitými zábermi zo Sellersom smerujú len k dejovej nesúrodosti a nefungujú ako celok, aspoň že občas niečím pobavia, keď už nič iné. /40%/ ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Jo - uznávám - je to šmíra a půlka filmu je opravdu těžké vaření z vody.-) Nemůžu ale dát nižší hodnocení, protože u té druhé půlky vybraných scén jdu do kolen... jakých? Např. scénka s "vyskakovačem", "vaše masáž - váš telefén" a ještě třeba "opravdu, a kdo ještě ho chce zabít?". Ale jinak je fakt, že film jako celek stojí za starou belu... ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Možná jsem staromódní, možná s tímhle přístupem nikdy neprorazím do (show)byznysu, ale já to vidím tak, že něčí památku nejupřímněji uctíte zdůrazněním jeho zásluh, ne pokračováním ve stylu "nic se nestalo, on by si to tak přál." Každopádně, ať už měl Blake Edwards třeba i ten nejušlechtilejší záměr v historii ušlechtilých záměrů, musí i on uznat, že vzniknul průser. A to nemluvím o dalších asi třinácti dalších Růžových panterech, které po tomhle průseru přišli jakoby se po vzoru letošní zimy nechumelilo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem zvláštní film. Jako plnohodnotné pokračování humorné série asi samozřejmě neobstojí, ale i on v sobě skrývá několik zajímavých a povedených věcí, nevyužitými záběry počínaje, velmi komickými scénami (např. geniální sekvence s Clouseauovým otcem včetně Clouseauova dětství) konče. I ty retrospektivní flashbacky vzpomínající na šéfinspektorovy výtečné kousky potěší, pokud nesjíždíte celou sérii rychle po sobě. Já si docela pobaveně zavzpomínal. problém trošku je, že je ten film jako celek trochu nesourodý a spojovací scény jsou docela nudné. Až by člověk řekl. "Svině scény." Ale jo, i mě to dokázalo pobavit. 2,5* ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Film - pietní vzpomínka se příliš nevyvedl. Natočit pár vzpomínajících herců a jiných členů filmového štábu, doplnit jej nepoužitými scénami z přechozích růžových panterů a celé to pustit v televizi v rámci Sellersovy retrospektivy, celý počin by se mi jevil důstojněji. Takto si jeden není jistý, jestli se někdo nesnažil ještě rychle vydělat, dokud jsou Sellers a jeho smrt v paměti lidí. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • Víceméně celou třetinu filmu tvoří nepovedené a do té doby nepoužité záběry, vzniklé při natáčení filmu Růžový panter znovu zasahuje (1976). Všechny další důležité sekvence nového filmu tvoří flashbacky do minulosti, které byly samozřejmě převzaty z původních úspěšných filmů. [Zdroj: Zdeněk Bauer – kniha Herbert Lom, nejslavnější český herec na světě] (mar48)

Reklama

Reklama