Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Zabiak

Zabiak (hodnocení, recenze)

Zabité dabingem Baldwina dabuje někdo jiný a stojí to zahovno. 

 (hodnocení, recenze)

Folli: přesně tak..má sice pár chybiček ale je fakt skvějel a bavila jsem se a není mi nad 35..:-)

Folli

Folli (hodnocení, recenze)

Mně se tento film moc líbil. Byl moc příjemnej, místy jsem jsem se i zasmála :).. A na to mi opravdu nemusí být 40 let :)

Chlork

Chlork (hodnocení, recenze)

nevíte jak jse jmenuje ta píseň jak spolu Meryl a Alec tančí???je to na oslavě toho jejich syna.dík moc

haWranka

haWranka (hodnocení, recenze)

Všimli jste si, že se na těch fotkách z filmu všichni v jednom kuse kření? Je to divný, skoro děsivý...

diamonde

diamonde (hodnocení, recenze)

Príjemný film, ktorý nesklame lacným happyendom v duchu šťastnej americkej rodiny a klišé podáva v znesiteľnom množstve, takže v konečnom dôsledku neublíži, zľahka pobaví v sobotný podvečer ale zároveň nechá na seba vo svojej nevýraznosti pomaly zabudnúť.

Charon11

Charon11 (hodnocení, recenze)

Spanien : LIbáš jako Bůh, je vedle tohohle filmu o třídu možná a více níže! Hlavně v humoru a scénáři.

Spanien

Spanien (hodnocení, recenze)

Film který je na pohled hodně podobný českému filmu Líbáš jako bůh, skvělé herecké obsazení a děj filmu. Dávám 4*

dexyna

dexyna (hodnocení, recenze)

Vidieť film v inom okamihu, bolo by to na 50%. Baldwina som doposiaľ nemusela. Streepovu mám radšej vážnejšiu, ale film ma zastihol vo zvláštnej chvíli, kedy som vnútorne prehodnocovala svoje podobné rozhodnutie spred veľa rokov. Pohodovka, bez prehnanej komediálnosti a romantiky tak akurát, ako to všetci z cieľovej skupiny potrebujeme na pohladkanie duše.****

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Jako vždy výborná Meryl Streep, Alec Baldwin, no, postavu má jako gorila, ale nikdo není dokonalý. A Steve Martin mi tam seděl, opravdu. Byl roztomilý, sladký. A určitě nejsem v cílové skupině, ale bavila jsem se výborně. Po dlouhé době zase milý, slušný, příjemný film.

vladi3

vladi3 (hodnocení, recenze)

Obsah je dost nepresny: "Ve filmu se nám představí Pekařka Jane (Meryl Streep), její bývalý právník Jake (Alec Baldwin)..." Jake nie je jej byvaly pravnik, ale byvaly manzel a je pravnik... inak co sa tyka filmu bol fantasticky... ja milujem tu atmosferu, ktoru dokaze Nancy Meyers vytvorit... A zboznujem Meryl Streep... Ona je tak nadherna zena a fantasticka herecka... ziadna mladsia sa na nu nechyta :)

Alex..

Alex.. (hodnocení, recenze)

Velice příjemný a oddechový film..v zásadě nic nového, ale pro oddychové odpoledne nebo večer ideální volba :-)

Charon11

Charon11 (hodnocení, recenze)

Tento film jsem si sehnal díky uživatelce Ernia (dala doporučení v obecné diskuzi) a děkuji moc, film mě opravdu pobavil. Alec je pro mě pan komediální herec což potvrdil i v 30 Rock. Jediný rušivý element je Steve Martin. Pro seriózní roli nevhodný.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

jednoduše - Užasnej film! Užasní herci a hlavně Meryl!

Ernia

Ernia (hodnocení, recenze)

zrovna jsme ten film zkoušela a natrefila jsme na tuhle scénu.. Home sweet home... ROFL!!!!!! koukám sama, ne s rodiči :D :D gosh, ale Meryl ♥

durina

durina (hodnocení, recenze)

Velmi jsem se na tento film těšila. Mám filmy Nancy Mayers moc ráda. Nejvíce ale film „Po čem ženy touží“. Má velmi dobrý smysl pro humor, nadsázku a provázání hudby s filmem. Ukázka z filmu mě naladila na odlehčenou komedii, film mi svým koncem spíš připomněl filmy Sama Mendese. Je to jako jízda na horské dráze, jednou nahoře -jednou dole. Moc hezký hořko sladký příběh. Meryl Streep ve filmu jako vždy zabodovala, ale víc mě překvapil Alec Baldwin, podal mistrovský výkon. Steve Martin je okouzlující. Supr film, na který se moc ráda znovu podívám, dávám 4 hvězdy. Nej- hláška filmu? Home sweet home- na to jsem mooc zvědavá jak to překladatel zvládne. A tím nemyslím doslovný překlad. Hi hi hi hi. Moc doporučuji.

Iviiiček

Iviiiček (hodnocení, recenze)

Matty: tak ona Nancy Meyers dělá takový volnější filmy že... Já od ní např nikdy nečekám nic k hlubokýmu zamyšlení, ale mám její filmy ráda...

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Mám takové nepříjemné tušení, že celý film bude stejně banální jako jeho název.

Ernia

Ernia (hodnocení, recenze)

Prý se zvažovaly i názvy jako The other woman nebo Divorced (a k tomu plakát s párem ležícím v posteli, Meryl-Alec)

Ernia

Ernia (hodnocení, recenze)

Nemuzeme se dockat vanoc, tohle bude bomba... Meryl vypada dočista nádherně ♥

Reklama

Reklama