Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení! Přes jednoduchou zápletku a nevelkou originalitu (mnohé scény připomenou jiné filmy od Madisonských mostů až po Notting Hill) nesmírně pohodový a zábavný a přitom dospělý film, který nepůsobí vlezle a není v něm snad jediná minuta, kde by se člověk nudil. Naopak, už dlouho jsme se tak dobře nepobavili, zejména díky spoustě výborných dialogů, řadě povedených scén (plastický chirurg) a také nenápadnějších vtípků ukrytých v gestech či některých poznámkách.. a navíc skvělá Meryl Streep, okouzlující, přirozená, krásná, předvádějící další nezapomenutelný herecký koncert. přijemný byl i Steve Martin v civilnější rovině citlivého galantního muže a kupodivu nevadil protivný Baldwin, ideálně obsazený do role vlezlého hajzlíka.. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Nancy Meyers a další óda na to, že mít sex po padesátce je fajn a všichni v sále to musí vidět! Ačkoliv věřím v dlouholetý sexuální apetit, některých záběrů bych mohl být ušetřen. Dodnes nevím, jestli mě víc děsí rachitický Steve Martin bez panterovského přízvuku nebo těžkotonážní a zcela nahý Alec Baldwin, který si po úspěšném zásunu pohladí Meryl Streep v rozkroku a řekne "konečně doma". S morálně pokřivenou zápletkou mám ten nejmenší problém, tahle dialogová a dějová bída útočí pod pás hlavně obrazem a zvukem. Vraťte nám Mamma Mia a chrchlajícího Brosnana. Všechno, jen ne skypování s odhaleným Baldwinem. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Príjemná, totálne neškodná a divácky pohodová komédia o vzťahových a citových peripetiách po štyridsiatke. Streep stále ženská a s charizmou, v kominácii s Baldwinom tvorili príjemné svieže duo a postarali sa o bezstarostnú zábavu, ktorú si možno vychutnať aj keď sa nezaraďujete do ich vekovej kategórie. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

65% meryl streep bych chtel za babicku. Baldwina jsem nemel rad, az do chvile nez jsem zhltnul prvni serii 30 Rock, kde si me ziskal, jakozto skvelej komedialni herec. Stejne tak se mi moc libi nektery filmy Nancy Meyers jako Lepsi pozde, nežli později. Takže jsem se docela těšil, jak to bude tenhle tym dohromady fungovat a musim říct, že jsem byl trochu zklamán. Pár vtípků a hlášek je hodne dobrých. Strepové je plné plátno a Baldwin si úspěšně krade scény pro sebe. Akorát že stopáž je hodně přemrštěná, hlavně ze začaátku se děj hrozně vleče ani to nenní vtipné, chtělo by to aspoň o 20 minut zkrátit. A konec je příšerně plytký, nechápu, proč by se měla matka ospravedlňovat dospělým dětem, že se po telech znovu zapomněla s jejich otcem (to doufam neni spoiler, je to v popisu filmu i traileru) , to je snad její věc. A dýchánky streepové a jejích kamarádek jsou fakt hrozné, někdy je lepší nevědět, co čem si povídají ženské, když jsou samy. Zde je to fakt banda slepic v kurníku. Taky si nejde nevšimnout, že Streepová mezi ně nezapadá, že je mnohem starší. Přecejenom i když se hodně snaží, nezapře, že je jí o 10 let víc než postavě kterou hraje a tím pádem nesedí moc ani k Baldwinovi. Nejvtším zklamáním filmu je naprosto nevýrazný Martin, zitra už si ani nevzpomenu, že tam hrál. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $112,735,375Tržby Celosvetovo $224,614,744Tržby za predaj DVD v USA $36,873,193 //počet predaných kusov 2,504,811║ Režisérku Nancy Meyers a je podmanivosť pre romantiku a nadhľad mám rád, ale každým ďalším filmom akoby strácala sily a len povrchne lízne dobre rozbehnutý námet, veru tuto až tak nehrá akoby malo, má to zopár dobrých scénok ale ako celok skoro nefungujúce až uspávankové. /45%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení snímku probíhalo od dubna do srpna roku 2009. (jezurka42)
  • Interiér domu hlavnej hrdinky filmári vybudovali na obrovskom broadwayskom pódiu v Brooklyne. Jeho stavba a výber každého doplnku trvali niekoľko mesiacov. (pokerkiller)

Reklama

Reklama