Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

claudel 

všechny recenze uživatele

Devět dnů před druhým termínem státnic, kdy už mi občanské právo leze na mozek, mi komedie Nějak se to komplikuje náramně sedla. U přítelkyně jsem v den jejího svátku taky uspěl, takže všeobecná spokojenost. Meryl Streep a Alec Baldwin předvádějí oba vynikající výkony, zvláště u Aleca Baldwina si myslím, že takovou roli uvítal, poté co mu v poslední době nabízejí role všelijakých magorů, bláznů a buranů. Steve Martin překvapil civilní a citlivou rolí a John Krasinski mě bavil mnohem víc než v Away we go. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemná romantická komedie, kde se nám to pořád komplikuje a komplikuje:-)) Chvilku s tím milencem, chvíli s druhým, pak s oběma atd. atd..:-) Miluju, když se to ve filmu pořád a pořád obrací a mění. Tak jak jsem viděl nedávno film milenci, tam se to taky pořád točilo a obracelo....Víc takových komedií.... 80% ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Celkem milá, příjemná komedie, avšak ničím nepřekvapí a ničím není nová.. Nic výrazného ve filmu neobjevíte, ale pobavíte se. Maryl Streep se mi líbila, za to Steve Martin se mi do role příliš nehodil (už od začátku jsem jim to prostě nepřál). Takže když to shrneme, jedná se o průměrnou komedii, která rozhodně neurazí, ale ani nenadchne.. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Velký film! Nejen svojí délkou, příběhem nebo obsazením. Celkově působí jako film na úrovni, který neuklouzává na hloupostech a je tak nějak o dospělých pro dospělé a dospělejší. Vyvarovává se přehnanému klišé, možná až na ty rodinný plačky v podobě třech dětí a jednoho zženštělého snoubence. __ Baldwin stále šarmantní elegán a gosh, kolik má ještě vlasů ve svém věku?! Takhle chci taky dopadnout :-) Meryl Streep je fakt paní herečka a skvěle se s exmanželem doplňovali, ale její přehrávání v komediálních rolích mne fakt docela bolí. Čeho je moc, toho je moc. A čeho je moc, toho je příliš. A že by Steve Martin přecházel z "dělám ze sebe úplnou píču" na "dělám ji ze sebe jen občas"? Rozhodně mi bylo jeho rozpoložení sympatičtější než obvykle. A ty scény s ganjou jsou tím nejlepším! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlku jsem docela trpěl, ale v té druhé jsem si překvapivě užíval chemii hlavní trojky (dokonce i Meryl Streep, kterou jinak fakt nemusím) a měl jsem z toho takový ten hřejivý feel good pocit, že ty čtyři nakonec dám. Proč už se tyhle rom-comy jakéhokoliv věku v takové míře už netočí? ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Meryl Streep (Jane Adler) si ve filmu stěžuje na pokleslé víčko. Ve skutečnosti jde pouze o jeden z jejích hereckých triků. (Ernia)
  • Obsazování rolí začalo v roce 2008, jednání s Meryl Streep a Alecem Baldwinem začalo v srpnu. Steve Martin se přidal v říjnu. Další herci byli do snímku obsazeni během roku 2009. (jezurka42)

Reklama

Reklama