Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Bože, jak srdcervoucí scénky.... táta embrya se nevrátí domů..... táta dvou dětí je v ohrožení......děti ztratili děděčka......z brutálního chlapa se stal tatínek.........pracovali spolu, ale nestihli si říct, že se milují......Rusáci a Američané spojili své síly a jako bratři se hrdě postavili problému......Bože "to byl SHIT" - v poslední době z těch katastrofický filmů, dělají VKV........ ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jinak než hrdinský Hormon Rabb junior a překvapivě poněkud usedle vypadající Natasha Henstridge v hlavních rolích !kanadsko-americko-německého! koprodukčního zoufale zjevně televizního katastrofáku, proti kterému je Armageddon logicky vystavěným dramatem a hereckým koncertem matadorů shakespearovského divadla. Tříhodinový maraton naprosté zbytečnosti, která snad nemůže mít svého diváka. Není tu snad nic, co už by nebylo viděno jinde, a to v podstatně vyšší kvalitě. Na dialog: "Bojím se. - Neboj se. - Bojím se." vedený mezi dvěma DOSPĚLÝMI lidmi, navíc jedněmi z nejlepších ve své zemi, obávám se dlouho nezapomenu. Musím dát 20%, protože to nenese jakoukoliv stopu atributu "tak špatné, že to stojí za to vidět", je to prostě "jen" zoufale beznadějně špatné. ()

Reklama

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Všem, kteří chtějí mít z tohoto dvojfilmu příjemný zážitek, doporučuji nahrát si ho na jakékoli medium a průběžně mazat patetické, srdceryvně rodinné a pseudozamilované scény. Zažijete dvě a půl hodiny trvající napínavý příběh o tom, co s naťuklým těžkým měsícem, který se chystá spadnout na Zemi. Takže po úpravě za **** :-) ()

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

USA, Německo a Kanada spojili své produkční a herecké síly, a vyblily tuhletu debilitu. Jako by se jednotlivé země předháněli v tom, kdo dá filmu to nejhorší. A skutečně je těžké najít vítěze. Celý film je naprosto hloupý, je to mrhání penězi, mrhání vysílacího času a hlavně mrhání mého času. I to, že píšu tento komentář je mrhání času, protože tento film si ani nezaslouží být hodnocen. Ale bohužel jsem ho shlédl skoro celý a a všechna ta nashromážděná negativní energie musí nějak ven. Ale věřte nebo ne, tohle je ještě horší film, než Armagedon. Těžko uvěřitelné, ale je tomu tak. Kdydy bylo ve filmu více speciálních efektů, alespoň by se tomu mohl člověk vysmát, jenomže místo toho se nás "tvůrci" rozhodli ukamenovat nudnými rádoby dojemnými dialogy, kterých je zde mraky. Doporučuji spíše film Uranus Experiment. Je stejně špatný, ale alespoň se v něm něco děje. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Já bych jenom poznamenal, že učebnice fyziky pro deváté třídy se dá na Internetu sehnat do kila. Vřele doporučuji, bude se hodit, až vás zase napadne nějakej třeskutej nápad, že budete točit kravinu o něčem o čem nic nevíte. Jinak je to drámo až na měsíc. Krom toho dědka, co nesnáší lidi, jsou tam všichni dost nesympatičtí a trpící mentálními poruchami. Telenovela a repetice to pomohla natáhnout na dva díly, ale i tak by se to vlezlo do jedný epizody... hádejte jakých mezí. I když to snad raději ne, protože tohle byl kabaret. Nu ale nebojte děti, hezcí, mladí a úspěšní lidé to všechno zařídí, i kdyby ty kulisy a efekty byly sebehorší. Oni se nikdy nevzdají, hrdinové. Takže si pak mohou všichni zatleskat. A samozřejmě nesmí chybět láska... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)
  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)

Reklama

Reklama