Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

USA, Německo a Kanada spojili své produkční a herecké síly, a vyblily tuhletu debilitu. Jako by se jednotlivé země předháněli v tom, kdo dá filmu to nejhorší. A skutečně je těžké najít vítěze. Celý film je naprosto hloupý, je to mrhání penězi, mrhání vysílacího času a hlavně mrhání mého času. I to, že píšu tento komentář je mrhání času, protože tento film si ani nezaslouží být hodnocen. Ale bohužel jsem ho shlédl skoro celý a a všechna ta nashromážděná negativní energie musí nějak ven. Ale věřte nebo ne, tohle je ještě horší film, než Armagedon. Těžko uvěřitelné, ale je tomu tak. Kdydy bylo ve filmu více speciálních efektů, alespoň by se tomu mohl člověk vysmát, jenomže místo toho se nás "tvůrci" rozhodli ukamenovat nudnými rádoby dojemnými dialogy, kterých je zde mraky. Doporučuji spíše film Uranus Experiment. Je stejně špatný, ale alespoň se v něm něco děje. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Bože, jak srdcervoucí scénky.... táta embrya se nevrátí domů..... táta dvou dětí je v ohrožení......děti ztratili děděčka......z brutálního chlapa se stal tatínek.........pracovali spolu, ale nestihli si říct, že se milují......Rusáci a Američané spojili své síly a jako bratři se hrdě postavili problému......Bože "to byl SHIT" - v poslední době z těch katastrofický filmů, dělají VKV........ ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu špatný televizní vtip podobný Armagedonu i Drtivému dopadu, na druhou stranu kdyby se netočily již ohraná témata, netočilo by vůbec nic. Na druhou půlku se budu samozřejmě dívat jen ze zvědavosti, protože jak vyřeší srážku s Měsícem mě nějakým masochistickým způsobem zajímá a bojím se, že budu trpět víc já než obě vesmírná tělesa dohromady... Pokud však přijdou s něčím maximálně ulítlím, budu rád, ty trapné záchranné mise jsou už nudné (upoutávky naznačují, že nuda pokračuje...). Ale ta "snížená" gravitace byla ale fakt moc pěkná... Tak záchranná mise se konala, trapná a nudná. Škoda, že tyhle německo-americké snímky do televize s několika rádoby hvězdami nemají ani odvahu na zajímavější konec než další verze Armagedonu... ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

První část nebyla vůbec špatná. Možná trochu moc limonády a citových blbinek, ale nic mi tu nechybělo a pár logických blbůstek ještě přežiju. A doufám, že Měsíc do Země fakt narazí :) (já vím, že ne a že na konci bude milon řečí o tom, jak lidstvo přežije a kdesi cosi... prostě jen tak doufám) Zatím za 4. Druhá část: CHA CHA CHA! :D Scéna s lodí :D Hrůůůza :D Citového plácání tu bylo ještě asi 5x tolik než v první části, takže celkem nuda (i když mě to, přiznávám, i trochu dojalo). A ať mi nikdo neříká, že rozpůlený Měsíc je na oběžné dráze zcela stabilní. S celkovým hodnocením si nevím rady... Vlastně ani moc nechybělo a byl by to skvělý film... ()

coco.brice 

všechny recenze uživatele

Harmon Rabb zašilhá,pro sebe typickým způsobem přes rameno a planeta je zachráněna...jedna hvězdička proto,poněvadž mám poměrně dekadentní vkus a někdy mám opravdu rád špatné věci a nevkusné věci a to rozhodně závěr tohoto spektáklu byl:-) na druhou stranu,ten nápad s odstřelením části měsíce a tím i jeho navrácení na oběžnou dráhu byl velmi vypečený:-)) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)
  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)

Reklama

Reklama