Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 020)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Jedna za hluboký kukuč Zooey Deschanel, druhá za údernou pravačku Natalie Portman a třetí za nezlomný charakter zvířecího parťáka Stevena. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak u téhle fantasy komedie o dvou princích, z nichž jeden je statečný a vzorný, a druhý flink, co užívá života, pro vulgární slovo a kvalitní matroš nejde daleko, jsem se dobře bavila:-) No a pokud je jedním z nich James Franco, co jde k čaroději temnoty zachránit svoji milou a brášku za trest musí vzít sebou, budete se bavit také.A když se ještě do cesty připlete krásná Natalie Portman....dobré triky, celková výprava, slušná hudba, tak za čtyři hvězdy to bude určitě. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Mix nevkusu s nevkusem. 1) Netuším, pro koho byla tato parodie na žánr fantasy natočena. Pubertální vulgární slovník na královském dvoře...aha, takže pro děti to asi nebude. Ale který dospělý se bude dobrovolně na takovouto zhovadilost koukat? 2) Udivuje mě účast některých známých herců na této sračce. 3) Osobitý pohled komentátora, který, věru, nezklame: Shadwell*****. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Je těžké si ten film okamžitě nezamilovat. Oplzlý humor, spousta krve a padajících končetin, funkční příběh, vtipná dvojka hrdinů, sličná dvojice hereček, solidní výprava a k tomu všemu ještě parádní akce. Co víc si člověk může přát? Zatímco předchozí Greenův výplod, Pineapple Express, fungoval jen v několika momentech, Your Highness funguje v podstatě konstantě. Vynikající oddechovka a silné čtyři hvězdičky. ()

Raketka29 odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie mám ráda ale tohle není ani parodie. Málokdy se mi stane že film nedokoukám ale tohle jsem nezkousla ani já. James Franco sice rytíř k pohledání ale u Natalie jsem se, zvláště po Black Swan, divila že se nechala ukecat na tuhle kravinu. Perverzní a nechutné od začátku do konce! ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Ne až tak marná fantasy vulgární komedie, kterou bohužel sráží několik trapnějších úchylných vtipů. Jinak je to ale vcelku zábavná podívaná se skvělým monumentálním soundtrackem a herci, kteří si jsou svojí role opravdu vědomi a užívají si ji opravdu naplno. Především James Franco, který opravdu přehrává, co to jde, čímž se mu opravdu daří parodovat všelijaké pohádkové a fantasy hrdiny. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Každopádně jsem se víc nasmál u Verbalova komentáře než u téhle bohapusté křečovité parodii na zánět žil!! Fuj, tohle s filmem a natož s parodií (zde je slovo parodie užito výhradně od slova ,,pára-die,, (doslova zhebni páro) jelikož bez jejího pravidelného upouštění, byste pukli ještě než by řekli první ,,Fuck yeah,, - mimochodem to jediné co ve filmu bylo vtipné) nemá společnýho ani ten vřed na prdeli, kterej stejně nebyl ani vidět. A ať lámu mozek na tři nebo čtyři půlky, pořád se nemůžem shodnout co na tom bylo vtipnýho, tak jsme se po třech mrtvičkách rozhodli toho nechat a zajali a zmučili jsme pár nechutně velkých travních uzenin, abychom na tuto atrapu škváru zhluboka a dýchavičně zapomněli. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství brané odlehčenější formou a hlavně s povedeným ansáblem. Škoda jen některých opravdových šíleností v čele s Minotaurem a jeho erekcí. Jinak je to vcelku obstojná koukanina a hlavně Natalie ... :) ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

To byla taková blbost. Jeden sprostej vtip za druhým a hned za nima ještě sprostější. Ale stejně jsem se smála. Pěkně naštvaná Natálka mě bavila snad ještě víc než Francova hodně divná zženštilost. K tomu ta víc než kvalitní hudba... o trochu míň nechuťáren a dala bych snad i za 5*. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Už podle komentářů je vidět, jak moc rozporuplné bude hodnocení Prince a pruďase. Já jako nemilovník pohádek a fantasy musím zkrátka jedině chválit. Strašně se mi líbí, jak se k tomuhle tvůrci postavili. Dělají si tu legraci z jednoho klišé za druhým a já jsem se pořád bavil. Je fakt, že většina vtipů je o pohlavních orgánech, sexu, atd., ale tahle parta to umí podat, aniž by to působilo trapně a ohraně. Jistě, že tu je pár laciných fórků, ale není jich tolik, aby to člověka znechutilo. Chemie mezi oběma bratry funguje náramně, k čemuž zřejmě přispívá i to, že Franco (asi záměrně) místy přehrává. McBride hraje parádně a jeho postava je zkrátka strašně lidská (čti - totéž bychom udělali v těchto situacích my, normální smrtelníci). Portman mi tam až tolik nepasovala, ale u ní jde spíš o to, že má ten upnutý kostýmek. Ale hraje dobře, o tom žádná. Epická hudba přidává další plusy a mně tak zkrátka nezbývá než udělit velmi dobré hodnocení čtyř hvězd, číselně vyjádřeno 80%. Královsky jsem se bavil celou dobu. Tohle by byla štědrovečerní pohádka. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco mnohem trapnějšího, takže jsem byla vlastně mile překvapena. Trapných chvilek bylo jen pár a skvěle je zamaskovali James Franco a spol. Taková nenáročná letní komedie. Ale proč ne. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

příjemné, osvěžující pojetí fantasy ve stylu kokotina. Humor jakoby místy mířil až k fekálnosti, ale naštěstí tam nedošel. Všechna klišé přesně vystižena, ale být tam méně známí herci, neměl by nejspíš příliš šance na úspěch...je to fajn, ale přesto takovejhle film u mě nemá velkou šanci. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách přestřelené a sprostě zábavné dobrodružství jednoho přitroublého prince, jeho bratra a neposkvrněné sličné panny. Místy nadprůměr a místy bohužel úrovně nevyrovnaně nevalné. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Přesně taková srajda, jak jsem si myslela. Oplzlý, nechutný a nevkusný humor opradu není něco, co vyhledávám, Nechápu tak vysoké hodnocení. Nejspš za to může zadek Natálky. Já dám jednu hvězdu a to za mého oblíbeného Damiana Lewise. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Tento komentář může obsahovat stopy SPOILERŮ, nechutností a sposťáren. Nestěžujte si, já vás varovala! Bylo nebylo, v jednom království žilo nadržené telátko s knírem, které závidí slávu svému bratrovi, šišlajícímu slimákovi. Ten si ze své výpravy přinesl přerostlou ropuchu s prodlouženými chlupy na hlavě. Jenže, aby to nebylo tak jednoduché a aby mohl vzniknout zku*vený příběh, králíček s dírami mezi zuby ropuchu unese ze svatby se slimákem a doufá, že ji o*ede a budou spolu mít krásné dráčátko. To se překvapivě nelíbí slimákovi. Přemluví telátko a jeho sluhu oďobanou větývku, aby se k němu přidali na záchranou výpravu. Vydávají se tedy na cestu a po cestě potkávají tolik zvláštních zvířat. Nahou lišku bez chlupů, bobra s přezkami, zkaženého, páchnoucího hřiba obklopeného dalšími liškami s listy a dále také tlustou zlobřici. Ta se nejvíce podobá nám, tedy lidem, možná, a její výrazy nejsou zas*ané a kamenné, jako je to u zvířat. Králíček si zatím ve svém hrádečku libuje se svými matkami ku*vami a přemýšlí, jak by o*ukal ropuchu. Při závěrečném zápase kříčí ,,I'm jumping'' a přitom se opravdu odráží od svých zadních nohou a pohazuje ušiskami! Uspokojený de*ilní čarodějo-sliz nad tím vším mává rukou a pokouší se z*ulit. Konec filmu se nese v duchu strkání jazyků dolů do hrdla při všemožných příležitostech. Nesu poslání: do *rdele, telátko, zkus svářečku!! ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus se ve filmu moc tlačí na pilu - tvůrci asi chtěli chytit nějaký ten rekord, co se týče slov fuck & co... Místy je to opravdu kouzelná parodie na pohádky a fantasy filmy s řadou skvělých a vtipných momentů. Jako celek už ale nepůsobí tak kompaktně a to je velká škoda. Poslední půlhodina filmu, cca od labyrintu mě bavila víc, než zbytek. Co se týče herců - prostě pohoda. Během sledování jsme dostala chuť se podívat na Princeznu Nevěstu. Lepší 3*. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

30.7. - Na úvod musím vyzdvihnout krásné vizualní efekty tohoto filmu a skvělou výpravu. Najde se tam i pár vtipných scének, jako Minotauří penis, past bílých lidí či perverzní "moudrý čaroděj". Ona i samotná zápletka točící se kolem soulože čaroděje s pannou je tak trochu nadvěci. Ve filmu se objeví i krásná Natalia Portman, jako pomstichtivá bojovnice... Jo je sexy. Bohužel celý tento výčet pozitiv nestačí na více, jak 50% tedy průměr. Jednou a stačí. ()

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama