Reklama

Reklama

Probíhá zápas v americkém fotbale mezi domácími Rosomáky s Titány. Za Rosomáky hraje mladý student Matt Eckert. Jeho otec je policista a sleduje zápas společně s Mattovým starším bratrem Jedem, který se vrátil z armády. Matt pak tráví čas se svou přítelkyní Erikou, Jed se pro změnu baví se svou starou známou z tábora Toni Walshovou. Druhý den, když oba bratři doma spí, náhle dojde k invazi severokorejské armády. Ve vzduchu je mnoho letadel a parašutistů, kteří hned obsazují město. Matt a Jed hledají svého otce. Když ho najdou, řekne jim, ať se jedou schovat na chatu do lesa... Matt chce po cestě vyzvednout Eriku, ale ta už je zajatá. Na chatu přijedou i další jejich přátelé a Jed jako bývalý voják všemu velí. To se nelíbí jednomu ze členů skupiny Petovi, a proto vezme jídlo a uteče. Ve skupině je také Mattův kamarád Robert, Toni Walshová a syn starosty Danny. Pete zatím kolaboruje a prozradí Korejcům pozici uprchlíků. Ti je ale uslyší přijíždět, schovají se v lese a zdálky je pozorují. Korejci přijedou na místo v čele s kapitánem Cho. Je tam i starosta, který je vyzývá, aby se vzdali. Je tam i Mattův a Jedův otec a ten naopak řekne, ať bojují. Cho ho zastřelí a Korejci odjedou. Jed pak všechny začne učit bojovat. Chce se infiltrovat do společnosti, najít spojence a vézt partyzánskou válku... Jedova skupina podnikne ve městě několik útoků. Podepisují se jako Rosomáci. Při dalším bombovém útoku si obstarají i zbraně a jídlo. Poté plánují zabít kapitána Cho při dvojitém bombovém útoku. Matt ale při akci zahlédne vězeňský autobus, ve kterém sedí Erika, a bombu odpálí předčasně. Vznikne chaos, Matt autobus přepadne a Eriku vysvobodí. Oba se schovají v obchodě, kde jim pomůže prodavačka a dá jim jiné oblečení. Při akci ale zemře jeden z Rosomáků a Jed se na Matta zlobí, že takto akci ohrozil. Korejský kapitán Cho dostane za úkol Rosomáky zničit... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Steffy911

Steffy911 (hodnocení, recenze)

Obsazení rolí severokorejců tedy, nic moc. Přístě to chce sehnat skutečné 🖐️🤣

Uživatel Steffy911 smazal svůj příspěvek.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Guilemot

asi tak. FIlm je strasna kravina ale akcie je tam dost, keby nebola polovicna ale spravena tak ako ma byt tak ten film zarobi rovnako (alebo aj viac) a clovek si ho hned viac uzije. Takto to bolo prilis umele.

Guilemot

Guilemot (hodnocení, recenze)

Tak už to mám za sebou. Dal jsem sice *** ale to opravdu jen s odřenýma ušima. Hlavní vítku bych měl ke krvi :D když už je to ten propadák, a jde to rovnou na DVD tak bych tam v postprodukci prdnul aspoň tu "falešnou" digitální krev. Ať to stojí aspoň za něco.

Hlavní představitelé až na bratra ústřední postavy byli celkem v pohodě,  Ale stotožním se s většinou v místních komentářích, že se to prostě nepovedlo. Aspoň že ta akce to zachraňuje... až na tu absenci krve ( :D)

na příspěvěk reagoval alienemo

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Takže v souhrnu viz uvedené odkazy: Film se ani nezaplatil - dosud, ale nedá se čekat, že by se to změnilo. Film byl v podstatě dokončen už někdy v roce 2009 a v kinech měl jít v roce 2010. Pak se do toho ale nějak zapletly nějaké potíže s financováním (MGM?) a film se odložil. Moc se o něm nevědělo, ale mezitím se objevil Chris jako Thor a tak se ještě počkalo, aby se to alespoň svezlo na Chrisově jméně. Blbé ovšem bylo, že tak jako tak šlo o remake poměrně hloupoučkého originálu. Do TV nebo na DVD ano, al úspěch v kinech nemohli tvůrci snad ani čekat. U nás v kino distribuci se to velmi pravděpodobně neobjeví a ve zbytku světa tomu nebude moc jinak. Tedy ve výsledku prostě finanční propadák.

To hodnocení na IMDb samozřejmě neznamená, že dobré IMDb hodnocení = automaticky, že snímek uspěje a bude pokračování. Jen to ukazuje, že na největší filmové databázi to také nemá moc příznivců, z čehož lze alespoň částečně odvodit, že to obecně nebude mezi diváky trhák.

Pokračování prostě nečekejte, snad jen ještě remake od Asylum :)

PS: U mě si Red Dawn vysloužil ***, což je myslím až až. Přišlo mi to o ždibíček lepší, jak verze '84. Přesto je to prostě konina. Bohužel tam ale není žádná romance, aby to byla až taková konina, že by na to rády chodily holky v doprovodu svých militarytněji založených drahých poloviček, a kucí si raději zahraní nějakou akční gamesu doma s kámoši v MP, kde sice je příběh minimálně stejně kvalitní, ale to tak v oné akci nebije do očí :)

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

roning85

Tomorow... mal rozpocet 27 milionov a zarobil 17, Prepadol, ale je to australsky a nie americky produkt, natoceny podla uspesnej australskej knihy. Red dawn je remake filmu ktory bol slaby uz v case natocenia. Hollywood sa nepusti do filmu ktory pri 62 mil rozocte zarobil 44. Tuto stupiditu totiz mohlo zachranit, alebo napomoct jej len R kategoria.

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

Žralok

to nevie nikto  ale  skoncilo tak ze to chce pokracovanie staci si pozriet tomorrow when the war began 2 ktory horsie dopadol a pozri sa ma pokracovanie.

na příspěvěk reagoval alienemo, Žralok

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

roning85

Neni to tak špatný jak jsem se bál. Rozhodně to ale nemá na originál. I přestoto ale finančně propadlo. Nikdo nepude do takovýho rizika aby natočil sequel.

na příspěvěk reagoval roning85

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

Žralok

44mil to nieje az tak zle a myslim ked by bolo pokracovanie teda 2 tak urcite by bolo aj lepsie. Proste ja tam nevidim nic zleho len o nieco lepsi nez ten ...began

na příspěvěk reagoval Žralok

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

roning85

Průser ve smyslu že to finančně propadlo. Takže to vydělalo málo peněz a pokračování takovýho filmu nikdo točit nebude. Nebo znáš někoho kdo by nacpal miliony o něčeho když ví že to bude prodělečný ? ;) Hodnocení na IMDb s pokračováním samozřejmě nemá nic společnýho. Ale je to prestižní filmová databáze a můžeš si tam ověřit jak celkově na ten film lidi pohlížej. Když je tam hodnocení nízký, tak to zpravidla nemá moc úspěch a tim pádemto vydělá málo. Pokud to na sebe vůbec vydělá. Takže pokračování určitě nebude.

na příspěvěk reagoval roning85

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Já to sice neviděl celý. Jen pár scén kkvůli kontrole. Ale taky obraz i zvuk dobrej. V přehrávači BS player.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Guilemot

Na tom ulozto se zdá ten DVD-rip v poho. Teď ještě musim počkat na titulky. Jsem na to celkem zvědavej jaký to bude. Ale moc od toho nečekam.

Guilemot

Guilemot (hodnocení, recenze)

AdfMIGA

Mám dvě fóra, odkud tahám filmy a další věci a tam zatím, krom CAMripu nebylo nic. To samé na uložtu... Ale na něm jsem teď po tvém oznámení nějaký DVDrip našel tak uvidíme :) 

na příspěvěk reagoval Žralok

Guilemot

Guilemot (hodnocení, recenze)

Moc dobrá otázka. Taky čekám, ale klidně na titulky ale na nějaký CAMrip se dívat nebudu... Už by to chtělo aspoň DVDrip :D

na příspěvěk reagoval GAZ789, AdfMIGA

Hoonza

Hoonza (hodnocení, recenze)

Podle traileru to vypadá na kolosální sračku. Původní Red Dawn taky nebyl kdovíjak vydařený film, ale tohle... :D 

Dextr

Dextr (hodnocení, recenze)

Proč mi to připomína RED ALERT ? :D teda aspoň úvodní scéna :D

noriaki

noriaki (hodnocení, recenze)

Zeck: Chci tím říct že o dostupnosti zbraní tohle není, spíš o úzusu toho kterého národa. U nás můžeš mít zbraň podobně lehce jako v USA, ale málokdo to právo využije. 

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Vlastnictví zbraně zaručuje každému občanu USA ústava už z dob vyhlášení nezávislosti. Nikde tam nekoupíte automatickou zbraň, povoleny jsou pouze poloautomaty. Jediný stát, kde si nemůžete zbraň volně koupit, je stát New York. V Texasu můžete mít klidně těžký kulomet, ale musíte ho mít nahlášený na policii. ;)

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

noriaki: Chceš tedy naznačit, že je na stejné úrovni, pokud si v USA koupíš na oficiálních místech M-16 a 3000 nábojů a ČR? Nebo, nějak jsem nepochopil tvůj komentář a co mi chce vlastně říct. Pokud si pamatuješ, tak případ Kanady byl vysvětlen i v tom dokument BfC, kde to Moore porovnával s USA a snažil se najít ty důvody, proč v Kanadě to funguje a u nich ne, myslím, že ten důvody objevil. Ono ve Finsku si taky můžeš koupit zbraní kolik chceš, ale tamní lidé nejsou zkrátka vystavování permamentnímu nebezpečí z médií, čímž se vlastně dostávám na úplný začátek této diskuze.

Reklama

Reklama